22.00

Nu ska jag sova, för mitt huvud är oerhört seeegt. Fullt med snor, hehehe. FRESCH!

Imorgon är det elevfullmäktige på morgonen, najs. Fast inte att det är på geografin, men sak samma. Missar matten, hehe. Men det ska jag göra hemma.


Natten nu, puss


Vote for me

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!




Jag har också hakat på trenden.

17.07

Jag skrev ingenting igår, för jag var inte inne på datan helt enkelt. Var helt slut igår efter bowlingen och lite avslutning med laget. Imorse när jag vaknade hade förkyldningen satt sig i - hååååårt. Är tätt överallt, uscha.

Ska läsa bloggar och sådär just nu, så ja. Vi hörs.

22.05

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag lämnar er för sängen, hehe.
Imorgon ska jag till Moelven på geografin, eftersom vi har ett arbete som vi ska göra. Så ska fixa det imorgon, så det är gjort. Sen blir det att leka med Maja, eller ja, plugga... VILL INTE.

Nej, nu ska jag tvätta anseekt och allt.
PUSS

19.48

Hemma.
Sitter med en varm kopp te och skriver.
Jag har precis tränat, det gick skööönt. Lite jobbigt, så som det ska vara.

Körde bil också! Det gick super. Typ, hihi. Till och från handbollen. YES.


Neeeh, ska hitta på något bättre. PUSS


21.49

Igår blev det ett röööörigt inlägg, men Rongedal gick vidare.
Ska inte skriva värst mycket, för mitt huvud DÖR seriöst.

Vi förlorade matchen med några bollar, men blev tvåa i serien ändå.
Hem till Martins moster och hennes man efter det aka Gunilla och Bengt. Fick mat och sådär. Sen traskade vi på Bergvik i mååånga timmar. Min rygg dog några gånger, och mina fötter och mitt huvud. Inte pepp alltså. Köpte ett linne och två saker till Martin på hans ARTON årsdag, om exakt två veckor. PUSS!

Jojuste. 7 månader idag med sötfisen. Hihi, jag älskar dig! <3

Körslaget

Sitter i ljuset av datorn, tvn och levande ljus. De två sista är inte så mysiga, men det är så det måste vara om man ska skriva och kolla samtidigt!
Det är de sista 10 minutrarna på Earth Hour, och jag har haft mörkt hela tiden. Släckte ned alla ljus här uppe och uppmanade mamma och pappa att släcka.

Nu är det Körslaget, alla har sjungit. Jag hejar på Rongedal, såklart!
Har röstat och allt!

(LIVE)
Nu kommer de som går vidare
Team Moreus
Team Sundblad
Team Strömstedt
Team Mojje
Team Picasso
(vart är Rongedal!?!??!?!?!)
SISTA
Team...
Gyllenhammar....




FAN!
vänta, det är fel...

AAAHHHHH! DE GICK VIDARE!!!

18.56

This is my life, my friend!



17.19

Tjaalla.
Sitter här och gör ingenting speciellt. Kollar lite på Wipeout och har en syster som är hysterisk för att hon har glömt laddaren i Karlstad. SURT, sa räven.

Martin var här inatt, och han fick stå ut med mitt springade in och ut när jag var dåligt inatt, stackaren. Han var så trött idag att jag bara vill bädda ner honom, och förskyld också. Inte kul!

Men, vi vann matchen igår, dock spelade vi inte så bra, så vi blir nog tvåa i serien iår. Men det är inte fyskam! Tvåa är bra! Enda andledningen att vi blir etta är att vi vinner med en 40 mål imorgon, inte så troligt. Men det spörs.

Ska försöka sätta igång med geografin och allt som ligger en i hälarna. Så det inte blir på lovet, det vore INTE så kul.

Ikväll är det Körslaget. Heja Hjalle!


P to the EPP



Taggar för match nu ikväll, och låten är ju såklar pina colada, hehe. Den har vi som uppvärmingslåt med hopprep.

TAGGA TJEJER!


(19.30 i Stjernehallen)

22.00

Nu är det tv4 nyheterna på TV. Det är inte så intressant, jag orkar inte hänga med i världen. Det är hemskt allt som händer där ute! Usch. Fast min samhällslärare skulle inte bli så glad om hon finge se vad jag har skrivit. Vi ska se på nyheterna, enlight henne, för att vara riktiga samhällsvetare.

Imorgon har jag två lektioner, som jag tror att jag redan har nämnt. Men jag var inte så pigg på att skriva just då, men nu är jag!
Eftersom våran älskade svenska och historia lärare Bengt är i Karlstad när en annan lärare ska avlägga sin doktorering, eller vad det heter, så har vi ingen svenska eller historia imorgon. Det skulle innebära att vi hade idrott på morgonen och sen fick vi vänta tills klockan var ett på matte och spanska, inte kul! Så vi frågade Lenne om vi fick jobba in matten, men han hade massa lektioner hela dagen, så vi ska ha den på onsdag, när vi inte har naturkunskap. Sen var det bara spanskan kvar, den ska vi ha lektion två imorgon, efter idrotten. Så jag har endast två lektioner imorgon, och de är dirr på morgonen. Lovely!

Sen ska jag sitta och arbeta lite i skolan, sen käka. Åker nog hem ett tag, för att sedan hämta Martin vid fyra, då han slutar. Sen ska vi hem och äta, mysa. Har match vid halv åtta, så vid halv sju ska jag på samling. Efter matchen blir det mys med hemmagjord pizza och kanske chips, om vi orkar. Hehe.

Men nu ska jag låta er vila ögonen efter mitt skrivande, så ska jag göra mig klar för att SOVA!

Längtar efter att få sova lääänge. Men det får jag inte göra förens på måndag, då min sovmorgon är lång. Eller ja, tre timmar i alla fall.

PUSS PÅ ER ! ♥


Far away?

Vad är det som definerar ett långdistansförhållande? Hur lång måste sträckan vara? Eller är det hur ofta man träffas.

Mitt förhållande SKULLE kunna vara ett, då min kille bor fyra mil från mig. Men hallå? Fyra mil är väl en fis i universum. Vi träffas i STORTSETT varje dag. Inte varje, men varje skoldag(inte tis) + helgen, oftast. Så jag känner inte som att vi skulle ha ett sådant förhållande.
Men vart sätter man gränsen? Hur många mil måste man åka för att komma över gränsen? 10? En gång var jag tsm med en som bodde 10 mil bort, nästan 11. DET var därimot ett långdistans, så vi aldrig sågs, typ.

I mina ögon går gränsen just vid 10 mil, ungefär. Och sen är det SÅKLART beroende på hur ofta man träffas. Ses man kanske en gång i månaden, ja, då är det självklart!

Jag förstår inte hur man skulle klara av att träffas endast en gång i månaden, eller några fler. Endast. Jag skulle inte stå ut. Jag är en person som behöver närheten i förhållande. Känna den andres hjärtslag och andetag. Värmen, inte minst.



Hur ser ni på det? Har ni någon åsik?

19.45

Ännu ett kvällsinlägg. Men det är bara nu jag har tiiid. Tränade dirr efter skolan, sen blev det mat och dusch, man hinner inte mycket mer.

Imorgon har jag två lektioner, det ska bli gött. Det ska det. Sen kommer Martinen och match ska spelas.

Nu har jag inte tid att skriva mer.
PUSS!

21.19

Tjena. Sitter här hemma nu och ser på desperata hemmfruar, samtidigt som jag försöker göra något kreativt med mina naglar. Funderar med en svart bas med lite olika figurer i vitt. Kanske kan bli bra.
Eller vara helt vanliga svarta. Jag vet inte rikigt.

18.58

Hejsan, sitter hos Maja och pluggar, eller ja, just nu pluggar jag inte. Jag skriver ett inlägg till er söta läsare. Hehe.
Vi har pluggat på samhällen, men ska läsa lite mer snart. Sen har vi gjort spanskan som vi har tills på måndag, nice!" Betyder inget plugg under helgen. Det enda som vi har är lite annan spanska, men den ska man väl fixa ändå. Eller?
Det är inte så mycket, färger, kläder, llevar-verbet, perfekt. Ja, typ det.

I skolan idag var det väl som vanligt. Samma (tråkiga) lektioner.
Svenska på morgonen, följt av geografi, tidig lunch med samhäll i hälarna. Matte och historia avslutar den sega dagen, för mig. Men för de som läser steg ett i språk avslutas den vid fyra med - språk! Hehe, konstigt va?

Usch, dethära med prov, jag är såå nervös innan provet, och efter känns det som att allt gick åt skooogen. Men så är det såklart inte oftast, oftast alltså! Hoppas att detta kommer gå lika bra som de föregående, eftersom samhäll är något som jag förstår, tillskillnad från språk. Tex, spanska. (Språk är inte min begåvning i livet)

Nu ska jag hitta på något roligt, som tex samhäll. JIHOO!

C'ya

22.19

Åhe, det är för sent! Jag måste verkligen lägga mig nununu.
Kommer aldrig orka plugga imorgon annars.

Men på onsdag kommer Martin och sover här, räddaren i nööden det!

Puss, jag älskar dig sötnos!



Mosad Ida, but who cares?

Birhtmark - Akon


I made the mark on February 1st between me and you you can call it birth the beginning of our universe remind me of alicia keys verse

i’m falliiinggg foor you

I wish I had an opportunity to not do what I did to hurt you now I’m here living with regrets

I know that it was my fault, I know that I got caught, so please don’t loose your thoughts of me loving you and you loving me

I’m on the highway swerving I aint drunk but I’m about to hit the curb'n looking at the calendar getting nervous just a few more days to the first soul

This the day it all began one place that it came together more than a ring or a tattoo wish your birthmark that reminds of you

So let’s get on an airplane go back to where we began to that point which is days apart that stamp right next to your heart,

to your heart
to your heart
to your heart
to your heart

to your heart

to your heart
to your heart
to your heart

to your heart

to your heart
to your heart
to your heart

to your heart

to your heart
to your heart
to your heart

Get the calendar go to august 3rd first words stay we heard our first words
first argument gotta let it go cuz it could possibly affect what our future holds
flipping pages now famous thinking back I aint seen you in ages wishing that I coulda made it less painless brings me back right back to the same as

I know that it was my fault, I know that I got caught, so please don’t loose your thoughts of me loving you and you loving me

I’m on the highway swerving I aint drunk but I’m about to hit the curb'n looking at the calendar getting nervous just a few more days to the first soul

This the day it all began one place that it came together more than a ring or a tattoo wish your birthmark that reminds of you

So let’s get on an airplane go back to where we began to that point which is days apart that stamp right next to your heart,

to your heart
to your heart
to your heart
to your heart

to your heart

to your heart
to your heart
to your heart

to your heart

to your heart
to your heart
to your heart

to your heart

to your heart
to your heart
to your heart

January February March April May June July august is just another day, September October November trying to find a way in December to mark my calendar to meet again

If only we can go to that place where me and you know, there’s no faith fronting cheating even lying, the time has come where we stand face to face

This the day it all began one place that it came together more than a ring or a tattoo wish your birthmark that reminds of you

So let’s get on an airplane go back to where we began to that point which is days apart that stamp right next to your heart,


to your heart, to your heart, to your heart

That step right next to your heart

to your heart, to your heart, to your heart

to your heart

to your heart, to your heart, to your heart

to your heart

to your heart , to your heart, to your heart

to your heart

to your heart , to your heart, to your heart

That step right next to your heart

I'm going down

Can't take it anymore.
Det bästa sättet att beskriva hur jag känner just nu är med låten av Bruce. I'm going down. 
Det är svårt att försöka och försöka,  när alla bara kollar åt ett annat håll. Det är svårt att hålla huvudet högt över ytan, när man vill ner till botten och gräva i dyn.
Jag känner mig tom, tom utan dig. Utan min andra halva. Hoppas du läser detta,
vännen.
Du har format mig efter dina händer. Jag har sett upp till dig sen lekis. Jag har velat vara som dig. Men jag valde att gå en annan väg. Men det var vi, så olika, men ändå så lika.
Ett år sen, ett år sen vi pratade om det. Och ingenting har hänt. Inte ett dugg. Jag tror inte på tomma ord längre.
De betyder nada, ingenting. Säger man något, ska man visa det. Inte bara säga något. Det vet vi lika väl. Allt jag har sagt och gjort har varit äkta.
From the bottom of my heart, u know.

Man måste värna om en vänskap som en blomma. Bara för att blomman har levt så superlänge av din vård, betyder det inte att den kommer forstätta leva utan din vård. Den behöver vattning och solljus. Inte stå torr i ett mörkt rum.





I still belive in us.


19.56

Tjena mittbena!

Har tränat och sådär nu. Det var myycket trevlans, fast mer än halva laget är sjuka eller sådär. Icke lika trevlans.

Sitter och läser om inflation just nu, eftersom jag inte fattar så mycket av det, och vi har prov på onsdaag.


21.41

Imorgon har jag sovmorgon till halv elva, underbart!

Ska borsta gaddarna och sådär nu, puss!

20.24

Jag sitter och håller på att göra en ny header. Men det är så svårt!

Finns det nåågon med en bra idé över hur jag kan ändra utseéndet på bloggen?

20.02

Det är underligt, endel.

Hur man kan förlora kontakten med personer som man har varit så himla tighta med. Jag antar att det är för att man växer ifrån varandra, får nya vänner och ändras. Man växer upp i olika takt, man tänker olika. Det är inte det synktroniserade bandet längre. Det är liksom försvunntet.

Det finns massvis med personer som man har tappat kontakten med helt. Hur kommer det sig? När man var liten verkade det som att hela världen låg vid dina fötter, du var oslagbar. Det fanns ingenting som kunde skilja vännerna åt. Men så går tiden, och man hörs inte av lika ofta, man gör ingentind med varandra längre. Det blir som en vägg, och lite stelt när man träffas. Eftersom att man vet vad som har funnits där. Man vet hur starkt detta band har varit.

Det finns sätt att komma tillbaka, men det kan inte bara vara en som kämpar, det måste komma från båda sidorna.  Det kan inte vara vara en, för det kommer aldrig gå då. Det måste man förstå.

Det jag ville säga var, att jag saknar mina gamla kompisar, som jag inte är lika tight med längre. Speciellt dig.

22.08

Hola chicos y chicas.
Cómo estás?¨

Nejda, ska skriva så att alla som inte läst spanska också förstår.
Har sett på Körslaget, Hjallen var med. Rongedal var inte först, men inte sist heller. Det är bra. Hehe.
Idag har jag varit hos Martin. Och vi har inte gjort så mycket alls, hehe. Ute lite, sett på tv, spelat kort och spelat något ord/bokstavsspel. Nej, inte Alfapet.

Åkte hem med en minibuss, eftersom tågen inte går på Fyksdalsbanan mellan Sunne och Torsby pga. tjällossningen. Det gick det med.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite, tagga match imorgon!

Och juste. Vi vann igåår med 20 mål. Jag gjorde två, varav ett på straff!!!!!!!!11111
Det ni, hehe. Det var länge sen jag fick lägga en straff. Trewligt.

20.08

Nu är det Körslaget!
Hjalmar är  med i Bröderna Rongedahls. Eller hur de stavas! hehe.


Tjadå!

14.29

Spanska it is!

O ahora español está en la schema,heeh

21.41 - night.

nääeh. Nu ska jag vara duktig och stänga av, för jag har gjort svenskan och så kan jag spanskan, typ.
Eftersom det är idrott dirr imorgon betyder det att man kan sova liiite längre, I LIKE.


Men godnatt med er allesammans!

21.14

Fastnade framför Bella & Tyra show. Amir är med som gästbloggare.
Ska inte kolla länge, utan fixa mig för sova snart.

PUSS!

19.04

Ni får ett inlägg innan jag ska begrava näsan i spanska i en timma, innan Sveriges Värsta Bilföörare.

Det var Mårtenträning idag, som jag så fint kallar det. Och det betyder att det är träning med Mårten, som är tränare på friidrottsgymnasiet här i Torsby. Och såklart med hans adapter.
Det blev rotationer som jag inte har gjort på ett tag, och jag fick tips om hur det ska bli bättre. Jag hoppas verkligen att jag finner glöden för att kasta nu igen, när jag får ha på mig mina fina rotationsskor. Hehe. Efter en maassa rotationer, så huvudet snuurrade, blev det styrka. Lite hela kroppen och sådär. Lite benböj och sidkast och vadpress och sådär.

Nu är jag helt slut i kroppen, det värker i alla muskler efter träningen igår och idag. 

Imorgon är det även match, så hoppas att jag är fit for fight då.¨



Men nu är det spanska!

WORKOUT!

Herrejises vilken jooobbig träning!
På fysen var det massavis med jobbiga ben och armövningar. Så armarna var slut och benen skakade bokstavligen! Benböjen var verkligen det jobbigaste. Men sen uppå all denna styrka, så var det mycket springa och passa, där man använder ben och armar, hehe. Sen spelade vi mot Apojkarna också, så då blev det springa.

Jag spelade kant! JA! KANT! Jag tror inte jag gjorde mycket rätt, hehe. Men jag gjorde mitt bästa. Sen är det inte lätt om man spelar mot de som är en halvmeter längre och typ 849305 kg starkare. Men det får man ta.

Nu ska jag snart lägga mig, och vakna upp med en träningsvärk så det skriker om det. HÄRLIGT!

18.29

Ey, ey.
Jag ska snart åka iväg på träning. Det ska bli sköööhööönt. Hoppas bara att mina ben vill hänga med, då blir det ännu bättre!

Imorgon ska jag försöka träna efter skolan, med Mårten. Det är i två timmar, så kommer nog inte uppdatera så mycket fören på kvällen. Fast det gör jag inte nu heller, hehe.

Men ska väl byta om och sådära nu, hejs!

20.43

Tjennamors va.
Är i Sunne för tillfället. Det är ganska najs, om jag får säga det själver.

Majsan fyller hela 7 (+10) år idag! WOHO! GRATTIS STUMPAN.

Ska väl kolla desperata hemmafruar sen, men det vill inte Martin... Dummahan.

19.52

Ja, första dagen i en ny period. Den var mycket lugn. Men resten av veckan kommer bli jobbig. Usch. Men jaja, det får väl gå.

Nu har vi haft träning, den var jobbig. Mycket springa. Mycketmycket.

21.16

Nu ska jag tacka för mig för idag.
Ska ner och borsta mina tänder och tvätta mitt ansikte. Sen ska jag begrava (begräva?) mig i en bok. Nämligen Harry Potter och Halvblodsprinsen. Som jag har sagt förut, de är fenemonala. (?)



G'night

15.48 - apa?

Jag har berättat att jag har problem med mina benhinnor. Det är oförändrat. Men saken är den, att jag måste ha linement på mina benhinnor. Det är ju verkligen bra att ha, för det värmer och sådär. Men jag får inte raka benen, för det blir så att huden blir väl sämre. Men jag känner mig som en apa! Uschamejjen, och jag vet inte när jag får raka dem igen. Alltså, jag ÄR verkligen som en apa. (Fråga bara Martin, hehe)

Någon som vet något annat som man kan göra, än att se ut som en apa och ha steketa ben?




ehehe. Mysigt.


Period 3

Hmpf, nu blir det inte lika roligt...


11.25

Godmorgon allesammans.
Sitter här ganska trött i kroppen och seg. Men det brukar man väl vara på morgonen?
La mig tidig igår, precis efter melodifestivalen, där Anna Bergendal vann. Grattis!
Har sovit som en stock i natt verkligen, det är underbart skönt!
Fick sms om att vårat schema kan vara ändrat så att vi börjar halv elva imorgon istället för halv tolv, så det måste jag kolla upp. Vore ju ganska dåligt om man missade en lektion bara för att de har ändrat. Ja, det börjar en ny period imorgon. Och efter det som vi har sett så är den inte så fin, men det får gå. Vi har massvis med SOämnen, så det känns att vi verkligen går en samhällslinje.

Men det är inte länge kvar till sommarlov! En 11-12 veckor bara. Det är lovely!

21.20

Hola chicos y chicas.
Idag har det varit en bra dag.
Först vaknade jag upp brevid världens sötaste människa - min egna Martin. Tiih.
Vi gick upp och insåg att det inte var någon idé att äta frukost. Så ja, vi åt mat istället. Tillbringade en tid med att lösa soduku. Eller hur det stavas, hehe!
Sen så la vi oss i sängen, där vi såg på femmilen. Fast jag sov en del av tiden, hehe. Men det kan vaaara så.
Efter det bestämde vi oss för att åka till Sunne med Martin, hehe. Väl där nere blev det att mamma och pappa träffade hans föräldrar för första gången, piiinsamt. Men efter ett tag var det inte det, såklart.
Sen bar det av ner till Lysvik, eller upp blir det. Där så lekte jag väl lite med Emilia och Markus.
Nu är jag hemma och det är melodifestivalen på tv. Så ska se klart på det. Medan jag och Martin skriver sms om det.


Ha det underbart, puss! ♥

22.14

Tjaah, sitter här och kekar godis. Martin är här, det är mysigt. Väntar på att se hur det går i let's dance.

Vi vann matchen förut också, det var bra. Hihi.

15.45

Hallihallå.

Är det bara jag som har svårt att veta hur man ska börja ett inlägg? Jag skriver alltid hej, på det första inlägget för dagen. Sen kan jag säga lite vad som helst. Men ja, HEJ!
Haha, nu var jag rolig va?
Nejra. Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Sett på tv, och bytt sängkläder. Det var väl allt, hehe.
Det är IVM (innomhus VM i friidrott) på tv, så det sitter jag och ser på. Men jag kommer inte kunna se finalerna imorgon och på söndag bara för att vi inte har TV4sport. Tråkigt!

Ikväll har vi match, och nu börjar jag bli nervös. Klockan sex är det samling, så om två timmar ska jag vara där.

Men vi hörs väl senare. Take care

17.25

Idag var det rollspel, och jag måste säga att jag kände mig oerhört finklädd i matsalen idag. Alla andra som var där inne hade vanliga kläder på sig, men det var som det är. De skulle inte på rollspel.
När vi väl gjorde detdära rollspelet var jag med i landet Estigi. Vi var rika, ungefär som Sverige, och ingen i
ville "bråka" med oss. Det var ju bra, eftersom det var svårt det spelet. Men jag tror att han glömde bort sig, för vi fick aldrig några "guld"... Dumma unge. Nejrå, det var en ganska trevlig eftermiddag, där man fick ut sina tankar och allt det dära.


10.29

Godmorgon!

Sitter här iförd kjol (som går ner till knäa, typ! Det var länge sen) och linne. Ska ha en skjorta utpå detta. Det är nämligen säkerhetspolitiskt rollspel i skolan idag.
Min klass, SP09 samt NVTE09s ska ha det nu på eftermiddagen. Men jag tror att SP0908s ska vara med oss också, för de hade träning nu på morgonen. Det ska bli intressant. Vi skulle ha diplomatklädsel, så ja, kul att se hur alla har gjort sig fina, hehe.

Jag har iallafall försökt.
Nu ska jag kolla lite på internet, sen ska jag sminka mig och sådär. Kvart i tolv är det date med Emelie i matsalen, hehe. Pusss darling.


Hej så länge.

21.47

Färdig tränad. Yes!
Allt gick bra. En boll i face klibbade ihop mina ögonfransar, annars gick det galant.

Nu ska jag kolla farmville osv.

Börjar halv ett imorgon, gött att sova säger jag bara!

18.04

Hej, hemkommen från skolan och allt klockan tre.
Äter mackor med ägg på nu, stekta!
Fikade med Martin efter skolan. Hihi, mysMartin.

Nu ska jag kolla internet, och sen träna klockan sju.


07.49

Tjatja. Sitter här på morgonen och ja, gör ingenting. Det är volley boll idag på schemat. Hoppas det går bra för SP09. hehe.

Men ja, ska väl kolla runt lite innan jag hamnar i skolan och har det roligt.


Kiss.

21.18

Hihi, det är desperata hemmafruar på tv. I LIKE!

Påtal om kokosnötter

Blir ni också sådär hänförda och helt inne i böcker när ni läser? Så att sidorna bara flyter på och tiden flyger iväg. Så är det med Harry Potter böckerna. Även om jag vet hur det går, så måååste jag bara läsa ett kapitel till, och ett till. U get it?

Nu har jag läst i nästan tre timmar, det är avkopplande kan jag säga er.

Men nu ska jag ägna mig åt bättre saker. PUSS

19.56

Träningen är gjord, och den gick som den gick. Helt okej. Kände av benhinnorna, och lite i halsen.

Sitter med nyponsoppa, det bästa mot halsont, tycker jag! (Med en maaaaaaassa biskvier, hihi)


Hörs senare allesammans.

Dilemma

Jag har träning om cirkus 30 minuter och jag vet inte hur jag ska göra. Finns för och nackdelar med att träna idag.

Fördelar
- bra och nyttig
- roligt, fysen kommer vara att spela handboll ute
- roligt folk
- man känner sig nöjd efteråt
- frääsch inför morgondagen
- vi har två matcher till helgen = man måste träna inför dem!


Nackdelar
- min hals gör ont, och KAN kanske bli sämre
- jag har prov imorgon
- mina benhinnor får ta mer stryk
- jag är trött och behöver sova


ÅÅH!
Tror det blir träning ändå och jag gör så mycket som jag orkar. Det blir nog bäst så, provet är ju bara ett matteprov. Det borde inte vara så mycket att öva på. Dessutom kommer jag bara att bli sittnas vid datan om jag inte tränar.

Tror det är bestämt. Hej!

21.18

Säger godnatt nu och önskar er alla en god natts sömn. Det ska nämligen jag ha.
Imorgon är det skolan, jag gillar, INTE!

Men måndagar är slappa. Och tisdag är det prov på. Ett tvåtimmars matteprov. Usch.
Sen är det resurs dagar. Onsdar bjuder på volleyboll turnering. Torsdag är det säkerhetspolitiksrollspel. Fredag kommer vara viloadag. Jag har match fredag och lördag.

Men nu, var det natten.



Halloween!
Jag var biblotikarie, som blev dödad. (as u see)

18.55 - hold me tight

Puh, nu har jag landat hemma.
Lovveckan är över, och ja, den har varit brabrabra.
Massa mys med Martin, Karlstad, Maja, pulka, skidåkning, fest, sova, chilla. Osv.
Idag åkte vi pulka, såg på Vasaloppet och körde bil. Hehe. *tyst som en mus*

Maha, hände lite roliga saker, men det nämner vi inte.

Nu ska jag chilla i mina nya röda Converse.


17.35





Hej. På bilderna kan ni kolla vad som jag har gjort idag.
Först var det Karlstad med sötnos. Fick med mig röda converse, en skjorttunika, skärp och leopradleggins hem.
Vi åt mat i Mitt i city, som ni ser. Kyckling med potatiiis. Martinen åt eeecklig potatisgratäng (enligt mig).

Sen när vi kommit hem vid tre, sovit i en timma, ätit - så gick vi ut och fixade med Päärlan. (jag har döpt, hehehe)
Det blev en åktur och sådär.

Mycket mysigt. Ikväll ska vi bara mysa.

PUSS ♥

21.10

HAHAHAHA, Sveriges värsta bilförare in my heart!

14.16

Puuuuuh, nu är allt dammtorkat och dammsuget. Nu ska jag bara skura golven. Hatar det!
Men nu är det så, att sprayar man håret på ett och samma ställe på ett trägolv, så blir koncekvensen att det blir HAAALT som is! har varit nära att ramla flera gånger. Och såklart så är detta ställe framför spegeln. Hehe. Så där blir det att ta i extra för att få bort allt det hala.

Annars så är det reeent, sköönt är det! Men känner jag mig själv rätt kommer det vara stökit igen ikväll... Och det är med alla kläder som ligger på golvet och har sig.

Men, nu ska jag fortsätta.
C'ya

12.37

I only wanna be with you. ♥


Godmorgon!
Solen lyser utanför mitt fönster, underbart! Men jag måste först och främst städa och plugga matte idag, hur tråkigt är inte det? Fann dammråttor som kunde äta upp mig under sängen tror jag... Haha. Så ja, dammsugaren måååste fram. Men med lite musik kan det inte gå sämst i alla fall.

Min ring är äntligen tillbaka efter lagningen. Den är skiinande ren. Men nu har jag lagt ut över 300 på att laga den, och den kostade bara en 100 lapp. Men så är det med saker som man älskar. Har haft ringen där på fingret sen julen 2007. (Med undantag när jag tappade bort den en vinter.)

Nu är det snart mat, fisk! Mummms.

Converse






Jag har funderat på att köpa converse. De är snygga! Jag vill inte ha de som är nya liksom, de som är smalare. Utan de i tyg. Hoppas bara att de passar mina fötter. Är mest taggad för rööda, eller kanske gula.

MUMS!

19.04

Hmm, det är hemskt vad tiden går fooort. Alldeles för fort.
Det är onsdag kväll, och det betyder torsdagfredaglördagsöndag. Fyra, dagar kvar till skolan. Jag gillar det inte!
Men imorgon är det matte som gäller, och städa mitt rum. Det ser fakstiskt inte så fint ut... Sen ska jag planera lite inför vad jag ska ha med till Martin.

Eftersom vi ska till Karlstad på fredag, och jag ska stanna efter så måste jag ha med mig kläder ifall vi ska till Bjälverud på partaj på lördag. Saken är den att jag inte orkar att bära på en väska i Karlstad, och då menar jag inte en söt liten handväska, utan en bag. Antingen får jag ge den till Martins pappa på station i Sunne, eller så får jag lägga den i ett skåp i Karlstad. Hmpf, inte lätt detta.

Imorgon är det äntligen dax för Sveriges värsta bilförare igen! WIHOOO!

16.45

Idag har det varit en slapp dag.
En sag då jag läste i tre timmar på morgonen, gick ut och sprang/gick. (Benhinnorna ville inte vara med)
Sen en lååång dusch med peeling och inpackning. Sen har jag läst ännu mer. Blev klar med boken, som i detta fall var Harry Potter och den flammande bägaren. De är såååå så så bra de böckerna, alltså Harry Potter. Jag låter mig förtrollas in i dem, och sen kan jag inte sluta läsa. Man vet hur filmerna är, så man vet hur det går tillslut. Men alla detaljer som är med i en bok, som inte är med i en film. Det är dem som man vill veta, som man vill uppleva.
Till exempel i denna boken så var det husalfen Dobby som gav Harry gälgräs. I filmen är det Neville Longbottom. Det är skillnader alltså.
Men nog pratat om Harry Potter.

Nu ska jag sätta mig och läsa bloggar, skörda på min farm osv. Sådanadär saker som är avkopplande.

FINALLY!



Äntligen! Efter veckors funderingar är det på tv igen, på den trygga tisdagen klockan nio. Jag har väntat på att det ska komma tillbaka.
Hur man kaan man avsluta en säsong med att ett flygplan craschar på en trädgårdsfest? Det går bara inte. Jag skrek ut av ren ilska. Men nu, är det på femman igen.
Tacka gud för det.

20.52

Nu är jag hemma, utan en Martin. Men jag får se han på freda, då det är Karlstad som gäller för oss.
Idag var det Finnfallet som gällde. Det var kul, men det var heeeelt tillkört i backen. Alltså sådär att det var stora kullar i backen. Jobbigt åt benen, men ja, vi hade i alla fall tur med vädret. Hehe.

Kul med sötnosen i alla fall.

Imorgon ska jag plugga matte, och sen ska jag försöka att träna. Typ som springa, eller mer gå. Mina benhinnor är inte helt hundra.


16.56 - alonee

Hej, sitter här helt själv hemma hos Martin. Scaryy? Haha. Nejra.
Men Martin är ute och grejar. Sen gick hans mamma och moster till någon. Och jag är sjäälver.

Snön yr här utanför, verkligen yr.
Och ja, det kan väl vara trevligt. Men jag tycker att det börjar räcka med snö just nu! Det går upp till mitten av mina lår... Mucho!

Ikväll blir det väl mys med film och sådära. Sommaren med Göran skulle visas tydligen.
Och imorgon hoppas vi på att solen ler mot oss! Jag och Martin hade nämligen tänkt att ta oss till Finnfallet och åka skidor. Men är det skitväder så tror jag inte att det blir av.

Over and ooooout

RSS 2.0