Paddla kanot

 

göteborg!

 
några bilder från vistelsen i Göteborg under helgen! 
 
Bodde på Gothia Towers så hade fin utsikt över Liseberg, shoppade massvis, träffade kusiner, drack alkohol, såg på en revy som hette #revyn, åkte tåg, åt massa godsaker (bland annat frozen yoghurt) osv osv osv. Det var en underbar helg helt enkelt! 
 

Färjestad - Skellefteå

Även om de ligger under och förmodligen kommer förlora och Skellefteå vinner SM-guld så hejar jag på mitt favvolag idag nere i Karlstad! 
Ge dem en riktig fight nu, vargarna från Värmland! 

Vädret!

Vilket helt fullkomligt underbart väder det har varit idag och fortfarande är! 
Har varit hemma i Torsby hela helgen och vaknade upp där idag till strålande sol. Var ute från halv tio till ett i stort sett. Sen tog jag min lilla Skoda och åkte hem till Sunne där jag gick ut på en promenad och nu sitter jag och pluggar för att komma ikapp med läsningen som jag ligger efter i. Idag kommer Martin hem från Jönköping också, känns som att jag knappt har sett min sambo på flera veckor.... Ska bli skönt med en myskväll idag! 

Längtar till sommaren

 

Ljus igen!

Eftersom min kusin Johanna är hemma och håller på att utbilda sig till frisör (har gått klart skolan i juni) så fick hon klippa och slinga mig i torsdags, äntligen är utväxten borta säger jag bara! Härligt nu inför våren och sommaren! 
 

Mamma 50 år!

 
 
Igår fyllde min fina mamma 50 år och det var firande hela dagen lång! 
Började dagen med födelsedagsfrukost och paket, sedan blev det lite pysslande innan vi åt smörgåstårta. Klockan 18 kom hela tjocka släkten på kalas och det blev sång och mat och tårta och massa gott. Runt elva hade de sista åkt så då blev det lugnt. Var en väldigt tolig kväll även om jag fick ont i ryggen och fick joina de minsta (12 och 15 år...) i soffan framför tvn. Men det går bra det med! 

Färjestad


Såg på hockeyn igår (Färjestad - Skellefteå i sm final) och det gick väl kanske inte riktigt som man önskat, men bara att ta nya tag! 

Bling bling





Pluggis


Sitter i gullsby och läser manualen till företagssimuleringen som vi har i en kurs, bara nätta 96 sidor på engelska som ska gås igenom denna helg! Men ikväll ska vi på 50-årskalas för min farbror Jan så det ska bli kul! 


Klant

 
För några veckor sedan lyckades jag med detta, öppna kylskåpsdörren lite för fort så den nyöppnade ketchupflaskan åkte i golvet. Det var ketchup över allt, på väggarna, hela golvet, i hallen, på mattan, på bordet, på eluttaget. ÖVERALLT!
 
(ps, snyggt köksgolv va?)
 

We deserve happiness

 

April

Oj, tjena! Vart så slut efter tentan att man liksom glömmer allt och nu har nya kurser dragit igång och det är inte lätt det. Nej faaaktiskt inte.
 
Jaja, hur är det då? Finnemang faktiskt! Eller ja, precis fått massage så är lite öm men ska iväg till gymmet med Ema snart, köra lite på bandet och kanske aaarmar? orkar inte belasta ryggen och att göra det känns som att man motverkar det som man har betalat för massagen om ni förstår vad jag menar. 
 
 
 

RSS 2.0