05.39

Alltså, bara rubriken säger hur jobbigt det är att gå upp tidigt... När jag dessutom trodde att jag försovit mig när klockan ringde 05.40 gör inte saken bättre... 
Såhär trött är jag just nu.. 

Ska återgå till min gröt nu! 


Sänggavel

 
Äntligen har vi fått vår sänggavel, eller vi har gjort klart den! så fin!
 

Jobbet

Jag har jobbat hela helgen, och har nu har jag slutat för helgen. Det är inte jättemånga timmar som jag har jobbat, 15, men det har ändå varit hela dagarna. Nu ska jag cykla till gymmet för att bränna av ett benpass, innan det eventuellt blir grillat och sen ska jag hänga lite med bästaaa Ema innan hon ska tågluffa i tre veckor. Imorgon åker hon (!!!!)
 
 

Fiska


Igår åkte jag och Martin iväg och fiskade på kvällen, vilket var behövligt för mig. Hade ingen ro i kroppen, men att sitta på en sten med ett metspö gav mig ro.
Dock fick inte jag någon fisk, men Martin drog upp tre abborrar! Imorgon ska vi åka upp till Torsby och röka dem, gött! 

Torsdag


Godmorgon! Eftersom jag vaknade tidigt idag så bestämde jag mig för att åka till stan vid 8 istället för 8.46 så jag hinner plugga liiiiite mer, hehe. Alla som är studenter vet vad jag menar med att utnyttja alla tidpunkter man får. 

Egentligen har jag föreläsning 13-16, men eftersom jag senast måste åka kvart i nio för att inte precis bli försenad så är det så man måste göra. Hoppas på att möta upp syster som är på Uni för första gången, heja utbildning! 

Tråkdöden

Alltså, denna bok var bland det segare jag har läst. Har liksom orkat max 20-30 sidor... Det går så himla segt, och sen speciellt när jag har ont i ryggen...

Näh, lite kaffe så kanske det blir bättre, vad tror ni?

Onsdag


Ingen rast, ingen ro! 
eftersom jag ska jobba i helgen (fre-sön) får jag ligga i med plugget under veckan så jag kan hitta på annat när jag är ledig än att behöva plugga. Dock tog jag en ledig förmiddag med sovmorgon och lite Gossip Girl! Det är behövligt ibland. Nu ska jag återgå till min aktiebolagsrätt, heja! 



Bodyattack

Har precis varit på det första attackpasset som varade 60 min på typ 2 år... Det va jobbigt, men det är väldigt skönt att det är gjort! Har endast varit på 30 min pass förut, men även det var länge sen. Nu ska jag duscha, är så svett att jag fryser! Hejdå peeeeepz! 

Long time no see!

Nämen hej!
Hade visst en liten blogg som det fortfarande tittar in människor på varje dag! Så jag tänkte att jag fick ta mig i kragen och kanske skriva några rader.
 
Sen sist då? Jo, jag har jobbat på turistbyrån/campingen i Sunne heeeeelaaa sommaren, men det har varit kul! Nu har skolan och mitt tredje år dragit igång på universitetet, och det var rivstart från början med Handelsrätt som jag läser atm! 
 
 
E-type på FD i sommar, som förövrigt var G-R-Y-M-T, även om jag jobbade! 
 
 
Jag var i Göteborg och på Liseberg med mitt hjärta efter FD, vilket var välbehövligt för att få vila upp sig och komma ifrån allt. 
Jag var även uppe i Höljes, hör röjde vi till Rydell & Quick! 
 
Har besökt Mormors Glasscafe typ 5 gånger i sommar. LIKA GOTT VARJE GÅNG!!
 
 
Det var några bilder från sommaren. Ska försöka skriva lite bättre här. Men det blir liksom inget mer än hej, idag har jag, tack och hej! Haha!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0