glömsk

Det har hänt så mycket de senaste dagarna att jag helt glömt bort att tillåta in här för att skriva. Gjorde tentan förra onsdagen och fick reda på den i förrgår, det gick toppen! Mycket bättre än vad jag hade förväntat mig så det var positiv överraskning.
Sitter just nu på tåget från Torsby till karlstadnför att jag åkte hem till Torsby igår men glömde mina p-piller i stan så måste hämta dem, segt!

130519

Hejhejhallååå!
 
Sitter i skolan och pluggar och det går sådär för mig och Annelie idag, men vi kämpar på! 
Ska sitta ett tag till innan vi går hem för att läsa, och då kommer även mamma och pappa och hälsar på mig, det ska bli trevligt. 
 
Igår hade vi myskväll hemma hos mig med grill (fast det failade för det fanns ingen engångsgrill) så vi stekte korven, potatisallad osv i gräset utanför min balkong och sedan bänkade vi oss i soffan, under filtar och täcke med massa gottigt för att se på Eurovision. 
 
Ikväll blir det VM-final i hockey, forza Sverige! 

Kvällsmat

Efter en hel dag med plugg och tvätt imorse så unnar jag mig lite pannkaka med kvarg och hallon!


Gillart

Såhär pigg är jag på att plugga idag!! Men jag har tenta om en vecka så bara att ligga i...

Fick dock reda på att jag fick vg i ännu en tenta (6/6st nu!) så nu måste jag ligga i för att avsluta mitt första år storstilat på universitetet!


Föreläsning

Sitter på den sista föreläsningen i nega01 och är ensam kvar av mina vänner (ensam är stark, hehe). Nejdå. Jag dricker kaffe och har det bra, inga fel med det. Dessutom ser ni en bild på min nya snygga kjol som köptes i Sthlm!


Morgonkaffe

Är det bara jag, eller är det första koppen kaffe för dagen, oftast på morgonen, den bästa? Jag fullkomligt älskar att dricka kaffe direkt efter frukosten eller till frukosten till och med.

Sitter och dricker den koppen just nu och ska snart byta från min bekväma morgonrock till vanliga kläder. Snart blir det massa grupparbete och sedan blir det föreläsning!

130513

 
Just nu är jag så himla upptagen med skolarbete och en stundande tenta så jag vet inte riktigt om jag hinner blogga så mycket, och det har jag inte gjort heller på bra tid.
 
Idag var jag i skolan vid åtta för att jobba med grupparbetet i fyra timmar innan det blev lunch och tre timmar föreläsning. Åkte hem och åt lite, städade lite och sedan blev det träning och nu sitter jag och pluggar. Ska bli klar med ett kapitel idag så ska jag ta kväll sen och försöka sova lite.
 

Blött

 
Förra veckan åkte jag till skolan i strålande sol och håret var fixat. När jag kom hem några timmar senare regnade det, så jag såg ut som en dränkt katt! 

130512

Om tio dagar har jag tenta, och denna helg har jag pluggat ungefär noll! Förstår ni min stress!!!?


Vädret

Vädret måste vara dagens snackis, men hur underbart är det inte med 30+ på ballen en dag i maj!! Jag har legat/suttit där några timmar och pluggat så hoppas jag fått någon färg på kroppen. Nu ska jag snart dra mig på LK för ett funktionellt pass och sen glass med Emmis! Ha de!


130507

Tentan närmar sig med stormsteg känns det som, så det är bara att ligga i även om motivationen inte är på topp. Är van att ha större kurser så man har mer tid på sig, men eftersom denna är en kortis, fem veckor/7,5 hp, så är det bara att börja direkt efter senaste tentan. Orken börjar ta slut men jag ska kämpa, för senast 5 juni går jag på sommarlov och det ska bli UUUNDERBART! Det påminner mig om att jag måste ringa min chef och sen lägga in mig som tillgänglig på jobb för jag vill ha pengar. 
 
Har bara tre kapitel kvar på denna bok så ska försöka klara det idag, även om det går segt. Motiverar mig med att jag ska träna vid fem! 

130506

Vad tråkigt det är att plugga när all motivation till att plugga är helt borta och försvunnen. Försöker motivera mig med att dricka kaffe, men det går inte så bra. Men jag måste ta mig i kragen, eftersom boken jag sammanfattar nu ska en kompis ha efter mig så kan inte ha den hur länge som helst. Eftersom vi bara hade sex kapitel i boken så tänkte vi att vi kunde dela på den eftersom den kostar 600kr. Ganska smart för att spara 300kr. Det tycker i alla falll jag! Så därför måste jag fortsätta nu så att jag kan hinna med två kapitel idag i alla fall.

Måndag morgon

Godmorgon! Sitter här och har precis ätit upp frukosten som jag borde ätit för en timma sen, men råkade stänga av alarmet ist för snooze så sov en timma längre än vad jag tänkt mig!
Ska i alla fall snygga till mig nu och sen dra mig upp mot skolan för att plugga och sen ha föreläsning 13-16. Då blir det hem och äta något och sen träning vid sex!

Ha en fin måndag!


Stockholms update

Sitter i en trapp på Clas Ohlson nu och väntar på att killarna ska gå klart här inne. Har så stört ont i fötterna och bena efter gårdagens konsert, då vi hade ståplats. Men det var det värt, bossen är så stört bra!! Kan dö lycklig för nu har jag hört dancing in the dark live!

Har shoppat under helgen också, visar upp det när jag kommer hem ikväll eller imorgon!


130505

hej, varför börjar man så egentligen? Anyhow.. Sitter i sängen och sorterar alla kläder som jag tvättade idag och ska se klart på senaste avsnittet av VD. Sen ska jag försöka packa, för imorgon åker jag till Sthlm för att se på bossen! Det ska bli så himla kul! Jag har sett fram emot detta hur länge som helst så det är lovely. 
 
Annars så rullar det på som vanligt, skolan, träning och åka tåg fram och tillbaka hela tiden. Men det är så som det är. 
 
Ikväll blir det lugna puckar, när jag har packat ska jag diska och koka ägg och sådan som kan vara bra att göra idag så det inte blir så stressigt för tåget mot Sthlm går vid 

130502

MAJ!!! Alltså det är maj nu! Är det inte helt galet vad tiden går fort! Jag som längtat efter fjärde maj för jag ska på bossen och så är det nu på lördag redan! Herrejiiiiises. Snart är det ett välbehövligt sommarlov med massa sol, bad, fest och massa jobb! Ska bli skönt att tjäna lite pengar som man inte behöver betala tillbaka sen, hehe.

Annars då? Sitter på tåget från Sunne till kd och har nyss passerat kil så är snart framme alltså. Ska hem och laga mat och plugga, men funderar på att ta en promenad ner till välsviken och handla först för jag behöver lite smått och gott därifrån. Så får det nog bli, ska på föreläsning vid ett också så måste hinna äta innan dess.


RSS 2.0