2år <3


TVÅ underbart fina år

Puss på dig min skatt ♥

I lobbyn

Sitter i lobbyn och väntar på alla de andra. Vi ska dra ut tillVellinge för den sista dagen på JSM. Det har varir superfint, förutom att det har varit Malmöfestivalen utanför vårt fönster två nätter, och den sista natten hade grannarna disco i sitt rum... Och det gick inte att få tyst på dem! Men jag somnade tillslut, och har käkat frukost idag så magen är ÖVERFULL.


Ses när jag är i det fina Värmeland igen!


YES!

Här sitter jag å har det bra!
Har tävlat idag, och det gick jättefint!
Det blev pers, kastade 44.25 och blev sexa!!! ÄR SKITNÖJD!!!!

Nu ska jag fira med lite shopping!

tävlingsdax


Nu drar vi snart mot Vellinge!

Har haft marten utanför fönstret inatt, och klockan fem imorse var det gatsopare igång. FEM!!!!!!!!!!!!  Tacka vet jag att bo på landet!!

GLADA


vi har de bra, vi här bak i bussen!

Resa


Här ser ni den fina resan vi ska göra imorrn. Med start 08.00 från skolan. Sen ska 587 km avverkas i minibuss. Det är till Malmö, men som ni ser måste vi resa från Malmö till Vellinge där JSM ligger, och till Ystad, där USM ligger. Det tar kanske en kvart till JSM, har de sagt. För det var runt en mil dit!



SKA HA DET SÅ KUL I MINIBUSSEN!

21.40

Har nu 1,3 dagar med musik på min iPod, det är gött!

Imorgon åker vi, och jag kan ladda min iPod med telefonladdaren.

Ska packa det sista imorrn, då jag går upp lite tidigare än jag borde! Bra det, för har lite småfix kvar!

Ska se på Parlamentet, sen blir det sängen!

HOMEWORK

Hade första engelska C lektionen idag, fick läxa.
Älskar skolan.

KUL SPOTIFY, KUL!!

Skulle synka min iPod till Spotify igår, och den sepade hela podden! Vilket gjorde att jag idag har återställt poddenmin till dess forna dagar när jag köpte den. Så nu ska jag in med musik i den igen.

KUL Spotify!!! Verkligen när ni sa att det inte skulle ta bort något på den...

20.14

HEJHOPP!

Nu är skolan igång igen, och det är väl okej´. Helst vill jag ha sommarlov föralltid....



Uscha



Såhär mycket vill jag börja skolan atm!

Men imorgon börjar allvaret igen, åhnej....

HEEJJJ!

Det var länge sen! Men jag tänkte slänga in ett inlägg igår när jag satt i bilen på Kolsnäsparkeringen och lyssnade på Eric Saade, men då segade sig telefonen, så det blev inte så.


Vad har ni haft för er? Vad har jag haft för mig?


 Säg det, hehe. I fredags var jag i alla fall med Majabaja, och gjorde ingenting speciellt. Vi lagade mat, som vanligt, pratade, som vanligt, typ.
Sen på kvällen kom Martin, och det blev mys. Pizza och godiis! Och så hade jag lånat cabarén från ifjol, som vi såg på.

Lördag bjöd på träning samt kalas för Emma med farmor och kusinerna från Stöpa. Sen tog jag och Martin räcerbilen till Sunne, där vi inte gjorde många knop. Det blev bilåking i någon timma på kvällen, sista kolsnäs och allt. Blev lite euforisk, för det var där jag och Martin var ett par på riktigt för första gången! (efter några, neej, vi är bara komispar)

Idag har jag vaknat i Sunne, grävt böös hur ett rum, åkt hem, träffat andra sidan av släkten, käkat smörgåstårta och sen powerwalkat med gräsklipparen! Är nååågot svettig just nu, så ska hoppa i duschen!



Gladiiis i måndags.

do did done

Operation städa rummet är klart! Har dammtorkat i hyllan och borden och hyllan över sängen. Dammsugit på garderoben och skakat alla saker i sängen. Nu ska det inte bli dammigt på länge (peppar, peppar) Ska chilla nu, sen träning.

Sparta

Ser på filmen 300 nu, helt OK krigsfilm från antikens Grekland.
Har undertiden målat mina naglar med ett aprikosfärgat lack, nämligen 248 från Depend.


Bild från rijah.dk





Annars vet jag inte, njuter som F-N av de sista dagarna nu på lovet, samtidigt som jag förbereder mig för skolstart! Ny kalender letas, och har köpt fina pennor, i blått rött och svart att skriva i den med (bra med olika färger för olika saker!)

Ska kolla igenom mina antekningsböcker och mappar nu någon dag, eftersom vissa kurser fortsätter och andra börjas det en b eller c kurs i.

Nock om skolan, nu ska det ses på film innan sängen! Imorrn ska jag städa rummet och träääna.

haii



finaste har åkt hem.
men jaja, han ska jobbe hemma.
sitter och funderar på vad man ska hitta på  idag.

chipsådipp

göttää

turbokatten <3

Nu sover finaste turbokatten föralltid <3 Saknar redan, och jag sa inte ens hejdå.

I don't mind


One big happy thought




Vi e fina vi.

Inte helt fel att jobba med denna utsikt


What a feeling!



Idag har jag jobbat, och efter jobbet var jag med Majaaa. Det var kul! Inte sett på hur länge som helst, och inte pratat på evigheter. Hon var med hit en sväng, och så.

ATM ser jag på Navy CIS, det er bra! Funderar på att sova när jag sett klart, eller se på film eller läsa. Iaf inget stresssssande.


Imorrn är det jobb och träning som gäller, sen får vi se.

det spritter i kroppen

idag har det verkligen gått bra på träningen. det gick så bra!

var trött och seg, och ändå så kastade jag iväg släggan över 40 meter.


nu ska jag vila, och sådär. ni vet, som man gör när man är trött.

i'm forever keeping my angel

Hej! Hemma efter finfina dagar i Sunne, eller dag eller vad man säger. Har bara slappat med min M och mått göttttttt! Saknar honom redan.... Dock är det jobb för oss båda imorgon, så tog tåget hem. Nu ska jag lägga mig, då jag i princip somnar snart.

Ma' mama told me when I was young "We're all born superstars"







POSAARRRRNN




Hahahii, nu ska jag packalipacka. Snosen kommer snart från Höljes, och då blir jag meed till Sunne. För imorgon har jag varken träning eller jobb. LEDIG!!!!

Trött som guden, och mätt som en get efter nudlar och glasssssssssssssss!

CIAOOOOO

hjälp!

Är det någon som vet hur man får in bilder när man mobilbloggar ?!?!?!?!?!

huvudvärk

Hej! Jag har en huvudvärk utan dess like... Har varit på bilbingo, dock vann jag inget... Menmen, set var trevligt sällskap i Martin och Emma! Ska sova snart, jobb imorgon.

AWSOME!

Sitter på tåget mot Sunne. MARTIN!!



åpa åpAa!

Äntligen har jag fått min mobilsurf tillbaks!!!!

looking forward?


Kollade på Stjerneskolans hemsida förut, och såg schemat (inte säkert att det blir såhär, det ändras säkert 100 gånger efter att man börjat)

Men det ser ganska soft ut i alla fall!
Två svenskaB lektioner
Tre matteC lektioner
Tre naturkunskapB lektioner
Tre religionA lektioner
Fem timmar specialidrott (<3)
Två  samhällskunskapC lektioner
Två engelskaC lektioner

Hell's Kitchen

Ett program som jag följer just nu (kanske för att det är på mitt favvofavvofavvoprograms tid) är Hell's Kitchen 2010. Det går på trean 21.00 på tisdagar. (DH går på femman, men samma tid och dag)

Jag tycker att ni ska kolla in det, för det är som BB, fast hudra gånger bättre. Inge sex, fylla och dryga människor. Men samma intriger. De går bakom ryggen på varandra, och de pratar skit. Så ja, samma sak?



den andra augusti

Det är augusti nu, AUGUSTI! Redan vettni...

Nu får vi njuta av de sista dagarna på sista sommarlovet, eller vad man ska kalla det. Jag jobbar hela denna vecka, utom torsdag (då det såklart ska bli regn!) och sen är det fem dagar nästa vecka. SEN är det lov i en heeeel vecka, och sen skola. Usch, vill inte ens tänka på det. Även om det ska bli kul att börja sista året, så är det VEMODIGT att börja sista året. FAEN! Sen splittras vi, på riktigt... Alla försvinner, jobb, universitet, resor. Sen ses vi om 10 år på en återträff och ja vad är vi då? Vuxna.... Vi är 28 om 10 år, och har förmodligen barn och hela kittet. Herrejisus. Nej, ska ge mig.


Nej, njuuut av sommareen!

with every heartbeat

Godnatt mina fina läsare som stannar kvar även om jag bloggar sämst! Men allt är Telias fel, för de har inte fixat mitt abonnemang än, så kan bara blogga när jag har WiFi. Älskar min Martin. 23 månader och 4 dagar <3

nogger

Har landat i min soffa, och inser att jag inte varit hemma sååhär tidigt och slappat ¨på läänge! Nu när det är augusti har vi lättare träning som ska ge toppform på JSM den 26.

Så jag har precis käkat mat, och nu käkar jag Noggerglass, fast i sådandär halvliterspack, inte riktig nogger.



RSS 2.0