VG!

 
Aldrig varit gladare över att få VG! På KAU är detta det högsta du kan få i betyg, och därför är jag superdupernöjd! 100 är maxgränsen, 60 godkänt och 80 VG gränsen. HEJA IDA! 

121130

Herrejises, idag är det sista dagen i november! Äntligen är det snart dax för den mysigaste månaden med julmys och klappköp. Jag älskar att köpa klappar, och speciellt om personerna som får klappar gillar dem! Jag har redan köpt några, så ska försöka köpa någon idag eller imorgon i Sunne, plus ett par snygga brallor till mig själv. HEHE! Men det måste jag få unna mig i bland, speciellt när jag fått VG på båda tentorna!

Nu ska jag fortsätta med mitt organisationscase, och invänta skidåkningen!

mys



pepparkaksmys igår med fina flickorna!

121127

Idag har jag bakat pepparkakor och myst med mina brudar. Skulle lagt upp bilder, men min dator vill inte matcha med min telefon, så det får bli noll bilder! Men det går väl ändå. Vi lyssnade på julmusik, bakade pepparkakor, drack glögg och skrattade i massor. Fina vänner  jag har!
 
Nu ska jag diska, och funderar på att göra matlåda, men jag har i frysen så blir förmodligen inte så. 

121123

Lycka när man får åka bil till Sunne sen med bästa Majsan! WOHO!

Har snart tvättat klart hela min stora hög som jag hade, men det gick trögt idag. Jag och torktummlaren är inte bästa vänner, om man säger så. Men jag gillar torkrummet!

Ska alltså göra mig iordning nu och packa så jag är redo att hoppa på bussen när hon kommer.

Breaking Dawn part 2

Jag var och såg den sista delen igår, och herrejesusamaliaaaa vad BRA den var/är. Jag vill se den igen! Satt på helspänn hela föreställningen och när det tog slut blev det liksom "jaha, och nu då?" Helt fantastiskt! 
 
 
 

treats

Belönar mig själv efter några timmar med näsan i ekonomistyrningen med tv! Ska sova tidigt då det är föreläsning klockan åtta imorgon, och sedan IKEA med brudarna, sedan blir de hem och plugga lite och så kanske jag får träffa Malin! På kvällen kommer min babe hit, mysipysis det.

121120

Idag skulle jag vara otroligt duktig och gå upp tidigt och plugga i typ fyra timmar då jag börjar 13,15 idag. Började med att jag snoozade i en halvtimma, sen gick jag upp och började läsa, läste i en timma. Sen lappade jag i boken med det jag ska läsa. Men sen kom jag på att jag måste städa, så har plockat i lägenheten och nu har jag börjat laga mat. Så gick det med den pluggningen. Men jag får försöka ta tag i det lite mellan det att jag lagar mat. Lite mer läsning är inte helt fel!

Den nya ekonomistyrningen

 
Har precis läst två och ett halv kapitel, nu ska jag se på lite TV innan det blir innebandy med KarlEkon! 

121118

Don't you worry child!

Ser på vakna med the voice just nu, och de spelar SHM, och jag önskar att jag också fick gå på deeeeeeeem! Har precis käkat frullerull och nu ska jag snart diska och sen göra mig snygg (hur nu det ska gå till, hehe!)

Idag har jag föreläsning mellan 10 och 12, så är en slapp dag! Men det innebär mer självdiciplin så jag måste läsa hemma. Måste in till stan idag också och köpa biljetter till Twilight, breakning dawn II. Ska på den med Maria på torsdag, och tror att det kommer bli AWSOME!

pussheeej

Girl on fire

 
She's just a girl, and she's on fire
Hotter than a fantasy, longer like a highway
She's living in a world, and it's on fire
Feeling the catastrophe, but she knows she can fly away

Oh, she got both feet on the ground
And she's burning it down
Oh, she got her head in the clouds
And she's not backing down

This girl is on fire
This girl is on fire
She's walking on fire
This girl is on fire

Looks like a girl, but she's a flame
So bright, she can burn your eyes
Better look the other way
You can try but you'll never forget her name
She's on top of the world
Hottest of the hottest girls say

Oh, we got our feet on the ground
And we're burning it down
Oh, got our head in the clouds
And we're not coming down

This girl is on fire
This girl is on fire
She's walking on fire
This girl is on fire

Everybody stands, as she goes by
Cause they can see the flame that's in her eyes
Watch her when she's lighting up the night
Nobody knows that she's a lonely girl
And it's a lonely world
But she gon' let it burn, baby, burn, baby

This girl is on fire
This girl is on fire
She's walking on fire
This girl is on fire

Ge mig balen och studenten

Friidrottare ♥

fredag





älskling bjöd på mat på munken i stan!

Soffläge

Är en seg dag idag, inte för att jag var ute igår, utan för att det är söndag. Igår var jag på Ikea med mamma, pappa och Martin! Blev lite smått och gott. Åkte till Sunne sen på kvällen och var hos Filip. Hem och söv vid tolv, och det va underbart. Åker tillbaka till stan senare idag, så ska mysa så mycket som möjligt!

från förr


 
gamla bilder, liten Ida

mitt vardagsrum

 
Två bilder från Instagram på mitt vardagsrum, love it!

VARNING

Ni som inte klarar av eufori, sluta. läs. NU!


WAAAAAAAAAAAAAHHHH!! GAGAHHAGAGAAAHAHHA !! jag fick VG på första salstentan, 81 poäng av 100, på en tenta jag trodde att jag knappt skulle få g på. FATTAR NIIIIII LYCKAN ELLER??? NU blir jag bara MER motiverad att plugga. FAN VA GÖTT!!
 
 

121113

 
Sitter i min soffa, i min nystädade lägenhet, med nytvättade kläder och en uppgift i professionalskills inlämnad! Känner mig hur duktig som helst! Ska sätta mig med den andra nu, som jag förhoppningsvis kan skicka in lite senare idag. Jag har allt information för den, så ska bara printa ned det på datorn och skicka in det. Och såklart kolla så allt är rätt då.
 
Allting flyter på så himla bra just nu. 
Jag har världens bästa pojkvän, familj och vänner. Skolan är helt okej och det är fina fisken att bo ensam. Jag lagar till och med massa olika maträtter, och har inte gjort makaroner och korv/köttbullar en endaste gång. Men samtidigt har jag inte bott här så länge heller, hehe. 
 
PEACEOUT!♥

121112

Har varit lite frånvarande på sistone, men det är för att jag hår haft en underbar helg i norra Värmland! Åkte hem till mamma och pappa på fredagen och hade mys med dem,och sedan min syster. Lördagsmorgonen spenderade jag som jag gjort så många gånger förr -på gymmet! Hade träningsvärk redan innan jag kom därifrån! Farmor kom och hälsade på innan jag for till Sunne och min babe! Blev en lugn kväll, och igår var vi till Mårbacka på julmarknad, kul! Fick en julbock av min bock (hehehehe, där fick jag till det) som sitter ned! Huuuur söt som helst, men den är kvar i Sunne för jag orkade inte ta den på tåget.

Idag har jag varit i skolan hela dagen, och spelat lite innebandy nu på kvällen. Ligger i sängen och ska upp och tvätta halv sju!

121109



en stor kopp kaffe är vad som behövs idag! Dåligt med sömn idag då det var mycket ljud = Ida har svårt att sova.

Måste packa snart, orkade inte göra fet igår, hehehe.

Torsdag

Haha, fasen vad jag var bakis på denna bilden. Det var sjukt, om jag ska vara ärlig. Och så skulle jag hem till Torsby och det var mârten! 
 
Så är det inte nu, men massa choklad har jag, och det är inte helt fel. Ska se på Revenge, och sedan ska jag sova! 

inte mänskligt

Det kan inte var amänsligt att ha ekonomistyrning mellan 13-17 på en torsdag... Och sedan få för sig att man ska dra till stan å köpa saker, och SEN hem och laga mat. Nu har jag mat i magen och har landat i soffan, men jag ska ta och skriva ut lite bilder, packa för IMORGON ÅKER JAG HEM TILL TORSBY <3<3<3
Ja, har nog aldrig varit så exhited för att åka till Torsby förr, hehe.

Ska packa och fixa och så, för att lämna lägenheten ensam tills på söndag kväll, hehe.

Detta ska jag äta sen också, hehehehe! 

121108

Hejhoppgummisnopp! Mogen_tjej_93 hehehe. Idag är jag glad, och det är gööött! Min babe sov här inatt, så vaknade brevid honom när hans klocka ringde 05,25. Han gick upp och jag sov vidare, utan klocka. Tog en promme på 30 min, frulle i soffan och har läst lite inför dagens föreläsning som börjar 13,15. Den slutar 17,00, så då ska jag försöka ta mig till stan och handla ett USBminne till syster och en farsdagpresent till pappa! Sen hem och läsa och slapppppppa, kanske se på någon film. Ja, så ser min dag ut alltså. Men nu ska jag se på Biggest Looser, och sedan duscha!

Ida x3

 
3 egopics från Instagram, ungefär såhär ser jag ut om dagarna nu för tiden. Om ni undrar alltså.

Inköp

Gjorde ett fynd igår! Åkte ner till Elgiganget och köpte en skrivare, för ynka 299 kronor! TVÅHUNDRANITTIONIO! 
Startade den idag och den fungerar fiiinemang. Väldigt bra köp, tycker jag! 

only for you, sagisen!










ger ingen bild på sovrummet då det looks like a mess! men det kommer!


I love you

'
 
Forever and ever 

Ensam

Ska spendera första natten ensam i lägenheten, och det känns sådär... Hatar att vara ensam, och ibland förstår jag inte ens varför jag valde att flytta.. Men det är skönt att slippa pendla, det kommer jag inte ifrån. Det kommer bli bra om några dagar, veckor, när man vänjer sig att bo ensam. Men just nu är det bara ensamt...


Update!

Äntligen har jag fått iordning såpass att jag kan sätta mig med Internet en stund. Loggade till och med in på datorn, hehe. Har provat det mobila bredbandet och det fungerar helt okej än så länge, så kommer köra med det ett tag, och orkar jag inte med det så får det bli WiFi. Just nu bygger Martin på min byrå så jag får plats med alla mina kläder. Tre små garderober räcker liksom inte för mig... Men nästan. Det var väl träningskläder och underkläder som inte fick plats, så ganska bra är det. Jag har en klädkammare också, men den kommer jag använda mer som ett förråd!

Angående gardinerna i förra inlägget så kan jag säga att de var en Pain-In-The-Ass att finna! Trodde det fanns på ICA Maxi igår, men nej. ICA Kvantum idag, nej... Åkte till Bergvik, kollade Coop, fann ett par, men skulle ha fyra par så gick till Hemtex, där fanns det inte heller så många. Åkte till IKEA för tredje dagen i rad, och fann i alla fall gardiner till sovrummet. Åkte tillbaka till Bergvik, köpte de mönstrade på COOP, och de vita på Hemtex. GOSH! Jag och Martin var helt slut när vi kom tillbaka till lägenheten. Skulle bli en kort sväng till ICA, men blev IKEA och Bergvik också.

Nu ska jag laga mat, det är sådant man måste göra när man flyttat hemifrån, fytuuuusan!

121103



här är en bild på mina nya gardiner, ifall ni vill se hur se ser ut.

Fagottgatan 6

 
WHOOOP! Här kommer jag nu bo, på Fagottgatan 6 i Karlstad! 

RSS 2.0