Samma lika?

Tycker jag och Lilläng hade samma lika skor i helgen, hehe. Mina är bara aningen högre och mindre, hehehe! 

Skärtorsdag

Hejhopp! Hoppas alla har haft en fin rosa torsdag, det har jag, men nu blev den ännu bättre för mitt hjärta har kommit hem från jobbet! Ska mysa gäääärnet ikväll för imorgon åker han till Jönköping och Elmia tills på söndag och jag hem till Torsby. 
 
Skulle se lite på film tänkte jag på telefonen, och såg att jag hade över 600 mb surf kvar, chill tänkte jag och drog på, men nu är den slut. Alltså, det drog 100 mb/10 min. Dåligt! MEEEEEN, som tur är har jag med mitt snygga mobila WIFI, så slog på det så nu har jag Internet ändå. MOHAHA! Men som tur är, är det ny månad på måndag så jag får massa surf igen. Men note to myself, se inte på film via 3G, ta det på WIFI ist. 
 
Hoppas ni får det bra, om jag inte orkar titta in mer denna vecka. 
 
Halkade igår, var ganska fin på bussen/genom stan sen.... 

130328

Började dagen med en promenad in till Sunne och tillbaka, härliga 7,1 km i vårsolen!


130327

Godmorgon! Jag har varit uppe sen kvart över sju med frulle och plugg! Åker till Sunne sen, plus att jag ska träna så tänkte köra lite nu på morgonen. Plus att jag har haft svårt att somna på kvällarna så tänkte gå upp tidigt för att somna tidigt ikväll!

Hur är det med er då? Mår ni också toppen i detta fina vårväder?

Ps. Ser du vilken fin tavla jag har Malin????


Lördag


Fina vänner

Hehe, fint när de snor ens mobil och man finner fina bilder!


Jackan på

Nya jackan ser ut såhär på, köpte även nya tights från Nike!


Shopping


130325

Godmorgon! Har precis avnjutit en god frulle och ska snart gå till dagens föreläsning. Helgen har varit toppen! Blev överraskning för Lina, Maja och Emilia som har fyllt 20 år. Gårdagen var hemsk! Hade glömt hur det var att vara bakis, så nu är jag inte sugen att gå ut på lääääänge...


Älska!


Igår

Igår var det en fin dag! Först såg jag på film i min ensamhet innan jag drog på core, efter det kom Annelie och Rebecca och bakade chokladbollar! På kvällen var jag på hockey och såg vårt fina Färjestad vinna över Modo och gå till semifinal!


Makroekonomi

Vad roligt vi har på föreläsningarna!


Martin <3


do, did, done

 
Hejaheja! Såhär kul kommer HT-13 att bli!

Idag

Idag harjag gjort mest ingenting. Kom till stan vid nio, åkte hem och sen ner till ICA för att handla, hem och se på nyaste avsnittet av Vampire Diaries, sen två filmer efter det i soffan, ÄLSKAR dagar som denna!  NU ska jag laga mat, försöka mig på laxpasta, mmmm, mumsigt! 

130318

Knäppt! Jag är ledig idag och sov kvar i Sunne, men nu sitter jag på tåget mot stan. Antar att det blir så när man är morgonpigg!

Idag ska jag inte göra något speciellt, utan det blir att handla och städa och träna ikväll, skön dag!


130315

Godmorgon! Vaknade tidigt idag, fast jag får sova hur länge jag vill... Jobbigt!


We heart it

My new favourite place!


Nordkorea

Är det bara jag som är lite rädd för vad som faktiskt händer om Nordkorea gör alla de saker som de hotar med? Kommer det bli ett tredje världskrig då? De hotar USA som är en stormakt inom krig, och de kommer slå tillbaka om de gör någonting. Läste precis på Aftonbladet att de ska utplåna en HEL Ö!  Visserliget är det en Sydkoreansk ö, men alltså, kommer de anfalla Sydkorea så kommer ju väst att hjälpa Syd eftersom de inte gillar diktaturer. Kommer Kina hjälpa Nord då? Och kommer det bli ett stort krig?
 
Alltså, jag vet inte med er, men är det inte helt galet Nordkorea egentligen! Alltså, en diktatur där du nästan mördas för att du inte GRÅÅÅTER när ledaren dör? Att de ens kan tycka att det är NORMALT!  Undra hur många som egentligen sitter i läger där, och hur det ser ut i affärer. Ser det ut som i Sovjet, där alla tandborstar har en färg för att det inte ska vara någon konkurrens? 
 
Jag är rädd, rädd för att någonting hemskt kan hända om de infriar sina hot. 
 
 
 

131312

Tenta imorgon! Men jag känner mig lugn, men jag vet inte om jag verkligen kan göra det, för då kanske det går åt skogen?? Tror att jag kan det mesta, men tänk om man får blackout och bara, nej... Jag kan inte! Usch, hemska tanke...  Så måste sätta mig med det igen, ingen rast och ingen ro!
 

Måndag

Jag måste bara säga att man blir så stört förvirrad när man är i skolan på en söndag när man inte brukar vara det, för jag trodde det va måndag igår och tisdag idag (och alltså tenta imorgon) men så är inte fallet! Usch uschhhh


Söndagskväll

Njuter av en kopp te framför bones med min sammanfattning av min älskade bok!


Söndagsplugg

Alltid lika härligt att komma till universitetsbiblioteket innan nio och sätta sig och plugga!


Boost

Låt mig bli frisk!

https://cdn1.cdnme.se/610907/7-3/pic_513791929606ee3ca7a31cd2.jpg">https://cdn3.cdnme.se/610907/7-3/pic_513791929606ee3ca7a31cd2.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/610907/7-3/pic_513791c79606ee3ce3fb1b48.jpg">https://cdn2.cdnme.se/610907/7-3/pic_513791c79606ee3ce3fb1b48.jpg" class="image">


Skojar du med mig?

Det känns liksom som att någon jävlas med mig, bara för att jag klarade alla tentor på fega med bravur, så ska jag inte klara första nega! Hatar att vara sjuk, för man är så seg i huvudet... Känns inte som att jag har lärt mig någonting idag, och jag har gjort fyra övningar och läst massvis.. Dock har jag tvättat och bakat idag också, så har inte suttit precis hela dagen.

Ska vila lite nu och läsa mer sen, är tenta om en veeeeckaaaaaa...


Sjukling

Hatar att vara sjuuk. Är liksom tjock i hela huvudet och orkar knappt knyta skorna utan att bli andfådd. Har i alla fall fått lite plugg gjort, men ska fortsätta nu!

130305

Varje gång jag ska skriva monad i rubriken blir jag tveksam vad det är för monad egentligen, tiden går så snabbt! Sitter på biblan och pluggar lite, har föreläsning om en timma!


öjöjöjöj

Gick precis in på min gamla bilddagbok, och ja, jag skäms... För det fjortis som jag var en gång tiden, det var inte nådigt vill jag lova er! Jag funderar på att ta bort den, haha.

Jag är ju liksom sååå mycket mer mogen nu, eller?

Blää


Sjuk

Jag blir bara sjukare och sjukare för varje minut känns det som... Suck! Jag som verkligen vill träna och orka plugga! Har iaf suttit en del nu, men har massa kvar om jag ska klara tentan nästa onsdag! Så soffläge nu med mina papper och böcker och hoppas att jag inte blir mer sjuk..


130303

GUUD! Det är redan Mars alltså? Det är stört vad tiden går fort, och om tio dagar har jag tenta... Känn ångesten!! Till det har jag förmodligen åkt på en förkylning (känner mig kass i kroppen och ont i halsen) och det är inte det bästa när hjärnan måste vara på topp inför tentan! Men det är bara att sova tidigt och mycket, och äta cvitamin och viiilaaa!

Så nu ska jag sova alltså, tjipp!

Mot Sunne

Mot Sunne med alla mina böcker! Härligt att se kissekatterna igen, hehe

Galen

Grannarna över mig verkar inte förstå att deras golv är mitt tak! Och på morgonen gillar jag inte att bli väckt för att deras barn springer och bankar i golvet av någon anledning.... Just nu försöker jag plugga, men det bankar och har sig. Man blir så trött!

RSS 2.0