Tacokväll

Nu är jag åter i Sunne efter några timmar i stan. Det blev inte mycket mer köpt så vi åkte hem. Väl hemma blev det lite plugg och sen tacos med Martins familj och hans faster och kusin, gött! Nu ligger vi i soffan och ser på film. Jag är dock mer sugen på att hå och lägga mig...


121229

Hejhopp! Ligger i soffan med min älskling och samlar kraft för att åka till biltema och sen hem till Sunne! Idag blev det stan och fick med mig ett par byxor och en skjorta hem från rean!


121228

40månader med älskling idag!


Granen är klädd

Mys här hemma nu när granen är klädd och fin! Sen blir det god mat och uppesittarkväll med familjen!


121223

Igår var det tre år sen min fina morfar dog, och idag är det nio år sen min fina farfar dog. Kärlek till er alla där ute ❤


121221

Idag är alltså dagen som vi ska gå under, men det tror jag då inte på!


Livskraft

Sitter på Livskraft och väntar på att ha ett möte med en tränare här! Nu ska det äntligen bli lite fason på min kropp! Så detta kommer bli bra, och jag får fina Emmis med mig så nästa år kör vi!


Löve

Hittade detta på en bänk i Geijer, Tony Edman ❤


121220

Redan den tjugonde! Herregud vad snabbt det går, om fyra dagar är det julafton. Längtar! Har köpt så mycket klappar och det ska bli kul att ge bort dem.

Hur är det med er, har ni köpt alla klappar än? Eller är ni ute i sista sekunden?


Morden i Sandhamn

Ser på det andra avsnittet just nu, och ska se på det sista sen!


BÄBIS

 
jag älskar min nya fina vän. Idag skaffade jag ett rosa transparent skal, och gooosh vad snygg den blev, heheh! 

Kent - Socker

Detta är en låt som ni alla måste lyssna på, eftersom det är en favoritlåt med Kentisarna!

Spelar inte längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
Var att synas, att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
Var det vackraste som hänt mig
Sen själen min blev såld
Att synas utan att verka
Ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu
Via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej...

Ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Ingen, ingen, ingen, ingen hör...

...och gäst ikväll är Jesus
Han har kickat heroin
Han läppjar på sitt glas
Och Ramlösa blir vin
Han berättar om sina vapen
Sin tid i Saint-Tropez
Om att ge sig själv en chans
Om sin nya Z-3
I en värld av Idioter
Står han först i kön
Han berättar framför kameran
Om hur han bytte kön
Eller nåt helt annat
Som också är privat
Om alla dom han älskat
Och dom han bara sög av
Men han sa alltid nej...

Ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Ingen, ingen, ingen, ingen hör...
Ingen, ingen, ingen, ingen hör...
 
http://open.spotify.com/track/6EKQbI0jKua5AehBsicMdD

121219

Godmorgon!
Sitter på tåget mot Karlstad efter att ha spenderat gårdagskvällen i Sunne och sett på the Hobbit på teaterbiografen där. Det var en bra film alltså! Men nu ska jag åka till skolan och ha räknestuga, weho!


Klart!

Nöjd tjej är äntligen klar med även ekonomistyrningen, lämnade in organisationen igår. Livet är underbart ibland!


121218

Godmorgon! Sitter och käkar frulle nu, som ni kan se på bilden! Lingongrova med ägg och varm oboy eftersom jag är så himla kall idag!

Och ja, jag älskar min telefon för sen är så smidig att blogga med!


121217

Hej!! Just nu skriver jag från min nya, snygga iPhone 5! Wowiwwiwi, ville mest bara säga det.


Applefamiljen

Idag blev jag också en medlem i familjen! Min iPhone 5 ligger så fint här hos mig just nu, men mitt internet verkar ha bestämt sig för att strejka!

121216


121214

Jag har precis gjort klart min organisations uppgift och det känns hur skönt som helst! Nu ska jag bara lämna in den, men jag vill inte lämna ifrån mig den riiiktigt än. Vill ha chansen att ändra på saker, men samitidigt så tycker jag att den är klar. Ja, jag vet inte. Alla som ska lämna in någonting stort vet vad jag menar! 
 
Annars då?
Vaknade tjugo i nio, och klockan nio hade jag klätt mig och gett mig ut på en promme runt Torsby på 1 timma och tjugo minuter. Sedan blev det frulle, och kaffe såklart! Och så harjag pluggat, och det ska jag fortsätta med nu hade jag tänkt. Runt halv fem åker jag till Sunne (vill hinna se mamma och pappa innan jag åker som slutar fyra) och imorgon åker jag och Martin med min räääääzerSkoda ner till Karlstad för att julklappsshoppa! Där kommer även hans mamma vara och förmodligen syster. KUL! Jag längtar, vill köpa mig massa snygga kläder nu alltså! Jag vill ha nyårsklänning och någonting snyggt till julafton också! Har sett vilken klänning jag vill ha, men på Bergvik fanns det bara en storlek för liten (provade den, och det gick inte att få igen den i ryggen) och hoppas klänningen finns på Gina i stan! Annars blir det att beställa, men vet inte med storleken riktigt alltså. 
 
 
PUSS mina finisar! 

Torsby

ligger i sängen i Torsby, första gången på två veckor. Är hemma för att samla lite energi och hämta bilen inför sista veckan innan jul! Härligt! Imorgon åker jag till min älskling, det ska bli skönt att komma dit.

tågkaos idag, i vanlig ordning... tåget 16.37 gick inte så skulle bli ersättningsbuss, jag skippade den och tog 17.26 tåget för jag skulle vara hemma samma tid (19.00) om inte senare med bussen! Och så i Frykåsen hoppar de som åkte buss på tåget, så de kom inte längre alltså. Gjorde helt klart rätt val att vänta på det andra tåget!


Lucia 121213

Idag är det lucia, och jag spenderar den på universitetsbiblioteket. Bättre kan man faktiskt ha det.
Jag firar lucia med blandade känslor, då det är idag jag förlorade en nära vän för sju år sen. Lilla Henric, som har det bäst i himlen just nu och frågar alla efter en liten peng som han kan få. Saknar dig. 
 
För mig verkar det som att allt hemskt händer denna ljusets månad... Henric dog 13 december 2007, morfar 22 december 2010 och farfar 23 december 2003. Men det gäller att inte endast sörja, utan att även glädjas åt den tid man haft tillsammans. Så kärlek till er alla, massa kärlek! Det förtjänar ni! Njut av det ni har, för vi vet aldrig när det är försent! 
 


121212

IDAG ÄR DET 121212, så nu är det sagt

Jorden har inte gått under (även om det verkade så igår tydligen eftersom det var massa folk här i Värmland som såg något konstigt ljus)


someone like you

 
FALL DOWN SEVEN TIMES
STAND UP EIGHT
 
 

Give me a party

Är så stöööört sugen på party nu alltså! Men det blir till att vänta till juldagen och nyår, då smäller det! 
 
Ska bara bli klar med det mesta i skolan just nu, så kan man slappna av när man festar också, och inte tänka på att man måste upp och plugga dagen efter... 

HEJA SVERIGE

 

121210

Tionde december hörrni! Och dessutom får man elda på TVÅ ljus nu i staken, inte illa det!
Jag längtar till julafton, längtar till att ge presenter till mina nära och kära, men även att få fina saker av de som bryr sig om mig mest. Jag har inhandlat de flesta klapparna faktiskt, även om jag har några kvar. Något litet mer till älsklingen, till mamma, något mer till pappa. Och sen har vi min "andra" familj som ska få några godsaker av mig denna jul!

Granen och klappar här på Fagottgatan 6! 

121209

Fina Ema igår när vi lagade mat till våra män ♥

bezta

 
Jag har världens bästa pojke ♥

Taken 2

 
Igår var jag på bio med Martin, Ema och Jonas. Vi såg på Taken 2 som är en fortsättning på Taken. Jag lovar, den är verkligen sevärd! Lite kort kanske, den höll på i 1 och en halv timma. Men det var verkligen en bra film! 

Taken 2

 
Igår var jag på bio med Martin, Ema och Jonas. Vi såg på Taken 2 som är en fortsättning på Taken. Jag lovar, den är verkligen sevärd! Lite kort kanske, den höll på i 1 och en halv timma. Men det var verkligen en bra film

EUFORI

jag lyckades få tag i biljetter till bossen den 4 maj!! WIHO!
 
Var på han i somras i götet, så nu blir det ett återseende i Sthlm! 
 

bläbläblä

Nej, det kommer inga nya bilder eftersom jag inte kan koppla min telefon och data bia Bluetooth och orkar inte hämta sladden, hehe. LAT! 

love life

 
PLUS
 
 
GER ETT FETT ARBETE!  
 
Suttit i biblan och jobbat sen ett, och nu ska jag gå hem och käka innan jag fortsätter. Har kommit halvvägs, och det fås väl ändå ses som helt godkänt för dessa timmar? (har skrivit 450 ord typ, heheheheh)
 
Dock är det massamassa dokument som ska gås igenom som inte är det roligaste. 

121205

Femte december idag! Tänk vad tiden går snabbt! Dessutom har det snöat hela natten och dagen idag, så det är vittvittvitt! Det gillar jag SKARPT!
Fann denna söööta bild när jag gogglade Snö på denna sida! 
 
Det är väl dock snökaos i storstäderna, som blir lika förvånade varje gång det kommer snö. MEN SKÄRP ER! Det kommer VAAAAARJE år, det behöver inte bli kaos bara för det. Dessutom fick jag stå ute och vänta på bussen i tjugo minuter eftersom den var försenad. Det gillar jag inte.
 

We got the world

 

Motivation

Detta är en text jag länge funderat på att tatuera in på min kropp, eftersom den motiverar mig att släppa det gamla och det som inte är bra för mig, för att bli bättre. Det är allt möjligt, som till exempel gamla relationer som bara tynger och inte hjälper.
Motivation.


Favoriter

 
 
Lite musik som peppar när man måste plugga som en tok!

Bara massa sport

Dubblerade med både hockey och handboll förut! Nu är hockeyn klar, Färjestad vann! Dessutom är det lika i handbollen nu, och det är mycket spännande! Sverige leder nu bara som jag skriver, GOSH!!!
 
 

121204

Sitter just nu med Sverige-Danmark (handboll) på TVn och AIK-FBK (hockey) på datan. Skönt att kunna se på båda! Har storstädat lägenheten idag, och bakat en sockerkaka med choklad i! Har även pluggat en masssssa, så ska snart hoppa i duschen och bli lite ren. Imorrn blir det skola 10-17, det ska bli skönt att få lite gjort. Men ska upp och kolla på julkalenderna vid 07.15 såklart!

fryksdalen <3

sämre kan man ha det när man åker tåg!




New hair



hos frissan idag, bild kommer sen!

VINTER

Längtar till Svenska Rallyt 2013

Senaste Instagram

idathorngren heter jag där

Första advent

Jag har haft en mycket fin första advent i Sunne med min babe och senare här i Torsby med mamma och pappa. Nu ligger jag med en Beckfilm på datan, ska se på den, och sedan packa och sova, för det blir klipp och fix hos frissan imorrn. Ska försöka lysa upp lite i mörkret! Ni får se en bild imorgon!

RSS 2.0