Skidor

Åkte slalom igår i finnfallet, och det gick faktiskt bättre än vad det ser ut på bilden, hehe!


Flätor

Eftersom mitt hår var så jobbigt igår efter duschen blev det inbakade flätor under natten, idag är det lockigt!


älsker gutten min!


130129

HAJ!
Idag har nog varit en av de SEGASTE på otroligt länge...
Först upp och tvätta imorse, sen blev det att springa där i 3,5 timma. Blev lite VD samtidigt som jag pluggade, innan det blev genomgång av en övning, men jag var så TRÖTT att det blev jobbigt. Tur att jag gick på stöd som var igår, så jag kunde uppgifterna. Blev i alla fall ett bra armpass på gymmet innan det blev soffan och lite mat.

Imorgon blir det slalom! Stackars mina träningsvärksfyllda ben...

BODYPUMP

Drar iväg till Livskraft och kör lite Bodypump innan det blir soffläge och tidig sänggång efter min dåliga natts sömn!

Trött

Sov cirkus fyra timmar inatt, och har ingen aning om varför jag inte kunde somna, men förnämste varit något eftersom Martin inte kunde sova heller...

Aja, ska räkna nu på stödet och sen kommer Malin och hälsar på!


Svartvinbärste

Sitter i soffan och ser på Gohst Whisperer medan jag avnjuter en STOR kopp te! Kan verkligen rekomendera svartvinbär!
 

Spingo

Spelade ett hederligt spel förut i Sunne - Spingo!


.


Do it


Bråka med svägerskan

Bland det bästa som min kille vet, är att bråka med sin lillasyster, så jag hänger på ibland. HEHE
 
 
Elin har det tufft ibland... 

130126

Hejsan! Här sitter jag i sängen med en bok i famen som jag sammanfattar. Detta eftersom den är på engelska och det är lättare att läsa på svenska. Men det vet ni väl allihopa! Igår var jag i lägenheten hela dagen förutsom på morgonen när jag körde intervaller och lite styrka, men det blev plugg och städ. Sen kom mamma och pappa på ett litet besök för att lämna saker. Jag åkte med dem hem till Sunne och har alltså varit här hela dagen! Vi har inte gjort så speciellt mycket idag, typ varit på Sunne där jag fick med mig två linnen och ett puder hem. Sen har vi mest bara bråkat, hehehe.
 
Sitter och pluggar nu, och ska göra det lite till innan det blir lördagsmys med min älskling! 

världens lyckligaste...

.. tjej på världens bästa dag! 

Tips från coachen

En riktigt bra, beroendeframkallande serie är vampire diaries
 
 
SE. NU!

Femtio nyanser

 
Älskar det! Köpte sista boken igår och högg in i den imorse! 

130123

Jag måste säga att jag tycker mycket om Värmlandstrafik just nu! Detta eftersom jag har tappat bort mitt busskort, men jag ringde dit och de skickar hem ett nytt med samma värde som det förra! Och nu ska jag verkligen registrera kortet på hemsidan så jag enkelt kan få ett nytt när jag tappar bort det nästa gång, hehe.
 
Annars då? Jo, livet är skönt, börjar på riktigt med Mikroekonomin idag, och det verkar riktigt intressant. Dock hoppas jag inte att det är FÖR intressant så jag tappar det spår som jag är inne på när det gäller mitt plugg - redovisning. Det är verkligen därför som jag började plugga, och om jag skulle tycka att detta är roligast kommer jag bli riktigt förvirrad.... Som TUR är så är det ett år innan jag måste bestämma mig! 
 
Här är böckerna jag ska mysa med i tio veckor

130121

Första dagen på andra terminen idag, nummer två av åtta! Det går framåt...


130117

Idag har jag sista tentan! Äntligen ska jag också få lite lugn och ro och sova ut under helgen! Ska äta lunch med mamma nu och vid 14 smäller det!


Jag lever!


Instagram


 
jag måste fråga er som bloggar på blogg.se om ni vet hur jag i hela friden kan göra bilderna mindre? Har ingen lust att ha så stora bilder som jag har nu. 

130111

Idag gjorde jag tentan i organisation, och jag hoppas att det gick bra! Ligger i soffan nu och jag tog faktiskt en ledig dag från plugg då jag nu i fem dagar ska råplugga igen! Jag kommersats lika frånvarande, men sen när perioden är över så kommer jag leva igen!


130107

Gah! Jag är inne i en stressbubbla nu med tentaplugg så långt ögat kan nå! JAg satt 8-17 i skolan, sen blev det Bodypump 18-19 och nu ska jag laga mig mat och duscha och så ska jag läsa lite mer!

VILL HA MITT LIV TILLBAKA!

130106

Tillbaka i stan på riktigt nu då när skolan börjar imorgon och jag har tenta nu på fredag och nästa torsdag! Jag kämpar på känner jag just nu.. Ska försöka hinna med att träna lite där emellan också....


130105

Igår var jag hemma i Torsby för att en sista hejdådag för Hanna som åker till USA i ett år på måndag! Det blev relaxen i badhuset, lekar och sen fest. Det var riktigt kul, men samtidigt tråkigt att hon ska åka bort. Men vilket äventyr det kommer bli för hennes del, och bi andra är kvar här i kalla Sverige.

Idag har jag inte gjort mycket mer än att plugga sen klockan var tio. Jag tog det ganska lugnt igår och vi åkte hem vid ett så var ganska pigg i alla fall. Ska åka till Sunne vid halv fyra, så ska plugga ett tag till, och sen se på hockey och umgås lite med mamma och pappa innan jag åker mot Sunne!


130103

Hockey! Älska Färjestad!


130102

Här sitter jag idag, på universitetsbiblioteket. Ha en kul dag alla!


Tips från coachen

Ligg inte på rygg med en iPhone i luften ovanför dig, det slutar bara med en fläskläpp! 
 

130101

Hej alla fina! Nu är det första januari, 2013. Är det inte sjukt vad tiden går fort egentligen?

Jag hade i alla fall det toppen igår med middag med min Martin, Jonatan Börjesson och Fredrik Pettersson, sen var Stina med en liten stund också. Det var toppenbra mat och sällskap, och det var trevligt. Så det kan jag tänka mig fler gånger.
Tolvslaget firade vi med whiskey som smakade blää, och kolla på fyverkerier. Somnade ganska fort i soffan då jag var extremt trött, och var hemma runt halv tre.

Idag blev det bara slappt, och nu är jag tillbaka i stan och hade tänkt mig att plugga lite på kvällskvisten innan jag lägger mig och sover för en heldag på Uni imorgon med massa plugg!

RSS 2.0