KLAR

Yes! NU har jag packat klart skitväskan, äntligen. Har typ 5 kilo till godo också, tills vi ska hem. Kommer kunna handla där nere alltså, löövely.

Nu ska jag städa mitt rum så det är fint när jag kommer hem. Och så ska jag se på SVB.

ångest

jag har ångest, packångest. varför får man alltid det?!?! jag har packat lite nu, men väskan är typ full och jag är inte klar. HUR ska jag få med mig något hem? jag som har tänkt att köpa saker där nere, känns som att det bara är att glömma det... WÄÄH!

Määtt


Åh, hej min söta gulliga älskade mattebok! Du är mig trogen med problem och huvudbry, du gör mig galen och glad när du längst bak i dina sidor visar att jag har klarat uppgifterna.

Nu ska vi umgås till 1000! För imorgon är det prov som gäller!
(tänk, på grund av boken kan jag inte träna idag. braa? hatertt!)

Karda ull

Har precis tagit fram lite info om att karda ull. Ska redovisa det på historian, tänkte att det var bäst att börja nu. Ska fråga farmor om det också. Nu ska jag läsa lite spanska och sen kolla på matten, medan jag målar naglarna.



svartsvartsvart

Ska måla naglarna nu, eller ja kanske sen, ska kjanske göra liiite spanska först. Kanske, heheh. Borde kolla matten, tråååk!

Söndagskväll

Var aldrig inne på datan igår, det hanns liksom inte. Och inte idag heller, men nu kan jag updatera eeer.

Fast egentligen är det inte så mycket att skriva här.
Myskväll igår med snosen, gytt dä! Idag blev det inte många knop på morgonen. Ut och gå lite och sen åka till farmor&farfar Martin och käka soppa och våfflor. Det blev match i Grums också, där det blev mycket jämt, 24-24. Men efter den matchen är det inte mycket i mig som vill fortsätta med den såkallade lagsporten...

07.47

Jag älskar fredagar.
Dels för att det är sista dagen i skoolan för veckan, och för att jag har historia och sen två timmars hål innan spanskan. Kan ses som segt för vissa, men för mig innebär det att jag kan träna där. Helt toppen. Och det innebär också att jag inte behöver ha på mig vanliga kläder, utan kan ha träningskläder på mig. Det gör att jag kan bli klar på nonsens på morgonen.

Vinst

Ville bara uppdatera alla som missat det att Färjestad vann med 4-2 mot AIK precis förut! Sug på det ni, 08or.
Nu står det alltså 2-0 i matcher, och det kommer bli 4-0 innan vi får till final, chalalla! 
Bar så ni vet. (fast, ja, man kan ju ha fel) eller nääääh!  


när vi gräver guld i Noorrland!

tjugofjärdemarstjugohundraelva

GRATTIS MAJA OCH EMILIA SOM KLARADE KÖRKORTET IDAG!
Gud, va härliiigt!


Har tränat idag, och det gick göörbraa! Så nu ligger jag nyäten och nyduschad i sängen och ska njuta av att göra noll med läxor. Det får bli imorgon det.

HOCKEY sen, hejaheja FÄÄÄÄRJESTAAD!

don't be a drag, just be a queen


tjugotredjemarstjugohundraelva

Idag slutade jag halv elva, men jag var inte hemma för ens fyra. Hur går det ihop? Jo, tänkte att Martin kunde köra hem mig, men han åkte te Sibylla och åt ist, så det blev inget med det. Så satt kvar med Linnéa. Skulle till sjukgymnastiken tre, så det fick gå. Vi spelade kort och pratade med Lilja och spelade mer kort, och det var det liksom. Fyra timmar till ingenting... Menmen, det är väl kul det också!

Nu ska jajg vara mega duktig och göra min spanskaläxa, så jag blir klar och kan satsa på provet till veckan. Och kanske börja med min engelskauppsats, men den ska inte vara klar för ens nästa fredag, så har lite tid till det. Ska hinna med att göra klart allt om min favoritlåt också, och historiska saken till historian. Så jag slipper stressa med det när jag kommer hem från Spanien.

Så nu ska jag gå, och ja, träning blir det ikväll!



GLAAAD över solen som äntligen lysr på oss, och att jag ser att det är 13 grader ute, och det är inte heelt i solen. Löövely!

drivin'

eller nö. körde med pelle idag, första gången. det gick väl braoo. det va lite högerregel osv, hähä..

nej, ska läsa läxor, ingen blogghumör. hejdå

tjugoförstamarstjugohundraelva

Ligger i min säng och läser lite om Vilhelm Mooberg, härligt. Eller nej, precis. Men man vet aldrig med Bengt, om det blir prov eller inte. Hoppas på inte. Jaa, vad gör jag? Ska snart till gymmet, och trääna lite. Sen ska jag träna lite handboll. Hoppas att min huvudvärk släpper lite i alla fall.


Neeeeej, jag borde väl kanske inte ligga här och skriva, borde läsa svenska.



solen

solen skiiner, ingen idé att vara här.

vi hörs när den har gått ned och jag befinner mig 36 km norrut igen!

17.56

Jag sitter vid datan, Martin duschar. Det har varit underbart väder idag!
Kom ner till Sunne vid fyra, och satte mig i solen med Susanne och Elin för Martin skulle fixa med sin badtunna, och det är iiinte så kul. så satt där och bara njööööt för fulla muggar!

Nu får vi se vad kvällen bjuder på, massa mys kan man ränka med i alla fall!



Liten kicka

nittondemarstjugohundraelva



Drar till Sunne om 20 min, härligt! Tränade idag, och det gick verkligen superduperdåligt... Inte kul det !

Ska kolla lite, sen åker vi. PUSS

ordlista.se

Eftersom lexin, som var min bästis när det gäller spanska, har blivit LOCO så har jag skaffat en ny bästis. Ordlista.se heter den, try it! Man kan översätta meningar, och det är myyycket bättre än google!


ordlista.se, lo mejor es traducir con

artondemarstjugohundraelva


söt tjej




häej! jag sitter här och gör ingenting speciellt. Har precis plockat in lite kläder i garderoben, för det ser ut som själve f*n i mitt ruem! Menmen, det kan man inte göra så mycket åt, hihi. Ska göra klart min spanskaläxa nu, för det kan jag behöva... Ska läsa två kapitel och skriva recention på dem, och så ska jag skriva klart den jag har som halvklar. jaa, men nu ska jag fortsätta, jaja, det är tråk!!!



Ikväll ska vi till stöpa och fira fiafisen, rolet!


på gymmet

befinner mig på gymmet och kör stenhååårt! eller inte just nu, lånar malins dator och uppdaterar mig lite.


snygg ja!


sjuttondemarstjugohundraelva

Idag är det torsdag, och imorgon är det fredag. Fredag denna vecka betyder historiaprov första timman, träning timme två och tre och spanska timme fyra! Sen slutar jag, och hoppas på att köra lite bil sen. Ska även och fira kusin Sofia imorgon, trevligt! Myskväll i Stöpa.


Har tränat idag, och det gick så hiiiiimla braa! GÖTT! ¨


Sen var vi på möte om spanienresan, och det närmar sig!

sextondemarstjugohundraelva

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAJA!

Shallalallalaalaaa hon är arton år idaaag!



femtondemarstjugohundraelva

Hejsan. Sitter och ser på hockey atm. Har tränat och varit i skolan idag, och det gick la okej., Fick i alla fall provet flyttat till fredag, gött!

Har inte mycket att säga, har ont i tån! AJ!

The Subjection of Women

Yes, det är feminismens bibel. Tillbringade 1.5 timmar med att plugga historia nyss, nu har jag ont i handen och är slut i huvudet. Har fått för mig att jag lär mig superb om jag skriver av allt som det som verkar intressant i boken, vilet resulterar att jag skriver av typ allt! Och denna gång har vi en 22 sidor, så ja, det är jobbigt. Har "bara" 8 sidor kvar. Men det hinner jag inte idag trorjag... Ska träna klockan sju med bruttan, sen halv nio är det handboll. Från det ena till det andra liksom. Ska kolla lite internet nu, för det hinns inte när jag kommer hem. Har jag sagt att jag älskar måndagar? nu är de ännu värre, för nu får jag ikke se Martin på måndagar eftersom han är leeeedig. FÖÖÖÖSK!

San Javier





Mellan den 2 april och 9 april befinner jag mig i Spanien, San Javier.
Spanskagruppen min ska på utbyte med spanska elever, och vi ska di en vecka, och de ska hit 12 dagar i maj/juni. Meningen är att vi ska lära oss bättre spanska, de bättre engelska och att få nya bekantskaper.
Jag längtar till sooolen! Nu är det cirka 16 grader där på dagarna, och det är förhoppningsvis varmare när vi kommer, om ungefär 3 veckor!

En av dagarna, onsdagen tror jag, ska vi även till Granada, och kolla på fästningen Alhambra. Det är den sista arabiska fästningen i Spanien, om jag inte minns fel.









Under de dagarna vi är i Spanien ska jag bo hos en kille som heter Roger, och när de kommer hit ska två killar bo hos mig. Min värdkille Roger och en annan kille som heter Basilio.


LOOKING FORWARD TO IT!

I will be popular

helgen har som vanligt dålig update, då jag vill tillbringa all min tid med Martin. Eftersom han går in i slutskedet av sin skoltid så är det inte mycket till schema han har, och så tränar jag. Så man får ta till vara på den tid man får. Har haft en underbar dag i alla fall, med min fiina älskling.  Nu har han åkt hem, och jag ska tillbringa min tid till historian.

Snöögg

Man är snygg när man precis har tagit bort sminket och ínte smörjt in facet. Ser mest ut som en gammal käärring, mehe.

Ser på Späääjdermään, och ja, jag tycker att det är cooowlt.
Skä föll sätte mig i söffa mä käärnmin å mys lit, å lelle Malin in Ärvika, sakner du int å stri lit om hur en ska säg att en har äät?

Haha, ååg, värmlandsläger 2007 in MY <3!


SUN!

Idag skiiiiner solen, underbart. Var riktigt härligt att träna idag när solen sken.
Har kör ben idag, och känner att en träningsvärk i benen kommer komma imorgon, gött.

Nu ska jag duscha, se på skidor och tyvärr... Städa rummet och göra läxor. Inte det man vill göra en dag som denna!

schleten

Det är fredag, klockan är 22.12, och jag är dösleten. Just därflr ska jag gå och lägga mig nu. Ska träna vid tio imorrn, så gäller att vara piggelipigg.

Har tillbringat eftermiddagen i Bergsäng, hos Johanna. Vi bakade rulltårta, mumma det! Käkade en pizza innan vi drog och kollade på brudsen som spelade mot Arvika. En komfortabel seger med 38-13 blev det.

Hejraa!

Surprise!

Idag har jag fått en sorts av uppenbarelse. Har alltid varit skeptisk till om kaffe verkligen fungerar så bra som alla säger. Har aldrig fått dennadära kicken som man får.

Men idag, när jag satt på riskettan på körskolan och gäspade minst en gång i minuter, då fick jag den.
Jag hade sovit ungefär 10 timmar på natten, och tyckte att jag borde vara pigg, eftersom jag var tröttare än när jag sovit 6-7 timmar, men icke. Och så satt jag där och såg ut som en fågelholk och kände mig ganska död. Det blev rast och jag tänkte "vafan, jag kan la ta lite ändåra" sagt och gjort. (fattade också att socker i kaffe är blä, SVART ska det va!)

Nu har jag inte gäspat sedan dess, och det var över 2 timmar sen. Så jo, jag har nu fattat att kaffe verkligen är uppiggande.

End.




Svarta dryck, tro inte för detta att jag tycker du är god, för det är du inte. Du är ganska äcklig egentligen. Men måste man så måste man.


SVB <3

Sveriges Värsta Bilförare. Makes my day.


Nu, tv. Sen, borsta tänderna och läsa på historia. Senare, sova som en gud.


Imorgon ska jag mysa på riskettan, ehehee. Sen ska jag till kusinmin.



när vi svävar runt i mörket, aha!

plätt

Har precis ätit plättar till middag, gott det!

Har gjort mitt 7e pass denna vecka, och är glad över vilan imorgon. Blir en stentufft bålpass på lördag med bruuudZen! Är trötter nu, och måååste plugga history, yeah!

d-d-d-d-ö-d

Har sprungit konstant idag på träningen, och jag körde slut på mig två gånger igår.

Nu, ska jag dö lite till.

UPDATE

Sitter i skolan och skriver klart min samhällsuppsats. Känns som att det kommer bli en lååång dag! Jag trodde att jag snart var klar, men det verkar som att jag har huuur mycket som helst att skriva om, till och ta bort.




Vi ser om jag överlever, för då ska jag ut och träna i det snöblandade regnet. Yiho!

19.19 - puss

HEEJ! Är heeelt slut i kroppen. Körde ben imorse, och det var jobbigt bara det. Och på träningen nu i eftermiddags körde vi jobbig trapplöpning - härligt imorrn! Har ett friidrottspass och ett handbollspass imorgon också. Och jag har bara medelvecka.

Jag älskar att träna!

Körskolan



Sitter på körskolan och ska ha lektion.
Sen blir det handboll!

.

Idag har jag tränat, och det gick bra. Förutom att jag fick en fet blåsa på fingret, men det går lov att gå. Nu ska jag städa lite på mitt rum, och så blir det körskolan vid sex och träning halv nio till tio.

Cya

tomorrow



Imorgon ska jag träna, klockan tio för att vara exakt.
Sen ska jag nog käka lite, och kaaanske umgås någon minut med Martin.


BÅLEN SKA BRÄNNA IMORRN I GYMMET!


'

Les pido que llorar, el sabor de la sal



domedagen


JAG BLIR SÅ LEDSEN!

på torsdagen börjar den värsta perioden ever på Stjerneskolan alltså!


tyst

Det har varit väldigt tyst í bloggen under helgen. Har inte orkat och inte haft lust eller så då jag har tillbringat hela helgen i Sunne. Jag älskar det.

Jag har åkt skidor med Martin, kollat in utbudet på byn, myst i solen, åkt fyrhjuling, sett på skidåkning och haft det skönt. Gillar att vara där nere.

Martin åkte cross igår, eller ja, han försökte iaf, och det gick inte så bra eftersom han hade sommardäck i vinterväglag.

Nu ska jag plugga historia.
Kvinnokamp!

Idag


Facelook


Har en oversize-tröja från Gina och svarta tights på mig idag. Nu ska jag packa och sen drar viii!


tidig morgon

Eller det är egentligen inte tidigt, jag har vaknat innan nio vareeeeviga dag detta lov... Jag som ville sova, plus att jag inte har somnat förens efter tolv liksom, ingen bra komboo.

Nu har jag i alla fall träningsvärk i armarna så det är jobbigt att skriva, illa? Jag som har lätt vecka... Hehe.
Körde bänk + smal bänk + benpress + triceps igår på en 30 min, BRA DET! Betyder att jag är snabbis.


Ska duscha och göra mig finer, och njuta av en lååååååång frukost! Sen bär det av till Sunne, och jag ska köööra. WROOM! Ska hälsa på mormor, göra lite ärenden och kolla "stan". Sen stannar jag i la caasa de Martin, überbra!


CIAO!

End

Nu ska jag käka något, sen mysa ner mig framför tvn!

Imorgon blir det Sunne, göttä.

Marja

Älskar Marja i Sveriges Värsta Bilförare! Hon är sååå goo!



NY


Nyklippt och nytränad. Gött det. Ska sätta igång en maskin med tvätt nu, sen blir det historiaa. (fast ne, tror det blir mer tv, hhihhiiiiii)

godnatt

Nu är jag nytränad, ska hoppa i sängen nu. Är otroligt trött verkligen! Ska slappa lite framför tvn.


KISSSSS

Son of a gun



I'm not a girl,
Not yet a woman.
All I need is time,
A moment that is mine,
While I'm in between

I'm not a girl,
There is no need to protect me.
It's time that I
Learn to face up to this on my own.
I've seen so much more than you know now,
So don't tell me to shut my eyes


Duktiga Ida

 

  • Filosofin √
    Lämna in uppsatsten
  • Samhällen √  
    Kolla igenom vad jag behöver ändra på resursdagarna   
  • Spanskan
    Läsa de två första kapitlena i boken och skriva en sammanfattning av dem




Det jag har kvar är att läsa två kapitel till i spanskaboken (är till vecka 11) och börja plugga historia.

Det är inte mycket det, göttäää!



 


NYA SKOR


Skocity är butiken, Vagabond är märket
Skorna är underbart fina!


Det är INTE så slitet där fram som det ser ut på bilden!





Snygga va?

HEJA SVERIGE!

Final nu för damerna i VM-sprinten.
De verkar ha fått rätt valla idag, hejaheja!!



Ida Ingemarsdotter kör första
och...


Charlotte Kalla kör andra

tandis



Drar till tandläkaren nu, och sen blir det en tripp till Lysvik.
Sen får vi se vad dagen bjuder på ytterligare.

Eso es

Den som är vän med alla, har inga vänner alls

^

Vaad ska man göra nu?

Jag har haft en rätt så värdelös dag från fyra och framåt idag! Har bara suttit vid datan och gjort lite läxor. Inget mer. BLÄH! Imorgon blir det i alla fall tandis och sen Lysvik en sväng. Sen hem och göra spanskan. Så blir det gjort!
Ser på sammandraget av 15km klassiskt idag. Vet hur det gick, men eftersom jag tränade undertiden det höll på så kan jag lika väl se det nu!

.

Tonight will be the night that I will fall for you



yesterday, 1½ year <3

en klar - en kvar

Dödsstraff är en straffrättslig påföljd som innebär att en domstol dömer en brottsling till döden genom avrättning” - Wikipedia

Jag är klar och har äntligen skickat in min uppsats om dödsstraff! GÖTT!

Nu ska jag sätta mig och läsa igenom min samhäll, innan jag kan slappna av med en film.


3 månader

Om tre månader fyller jag år. Det är the big happening. Det blir min 18e födelsedag. Det är då jag blir myndig och får ta körkort, gå in på krogen, köpa snus och cigg i affären.

Det jag längtar mest efter är körkortet. Det är det som hägrar som mest. VILL. HA!

Det är även en månad kvar tills vi åker till Spanien och San Javier i en vecka, för att börja vårat lilla utbyte.

RSS 2.0