120823

WII! Min dator är fixad, nu kan jag blogga! Doooooock så fungerar inte camen, men det kan jag fixa iiiimorgon.

Nu kommer snart Ema och sover här, mys det!

jag är tillbaka lite i alla fall


Eftersom datorn är helt tom efter återställningen så bjuder jag på gamla bilder ist! Men jag hoppas att ni står uuuuut. Jag kan blogga igen eftersom den är tillbaka, men mamma ska lämna in den imorgon igen så det är inte så länge. Det är roligare att blogga på datorn än telefonen eftersom allt blir en kompakt massa på telefonen och dessutom kommer det inte med några bilder. Jag vill fortfarande ha en app till Android! Men jag funderar på att byta ut min HTC mot en iPhone så småningom så jag kommer kunna blogga då i alla fall!




Jag är i alla fall inne på sista veckan innan skolan börjar och jag njuter så mycket som jag bara kan av den. Imorgon ska jag träffa Mona som jag inte sett på år och dar, och på kvällen kommer förhoppningsvis Ema hit! Jag sover och läser och tränar lite grann, precis så som det ska vara på en sista vecka. Jag är spänd och förväntansfull inför skolan!

Har även fått mig lägenhet! Inflyttning den första november, en tvåa på Kronoparken.

120822

Hur ofta är det att både min och Martins nya laptopar har samma fel, det går inte att fixa (har tom prövat att återställa datan helt) och att de som säljer datan ska ha fullt betalt för att göra något åt det. Det är inte rimligt för en dator som inte ens är 6 månader gammal! Den fungerar att vara på internet med och skriva och så, men det är vissa funktioner som inte fungerar, och det är väldigt störande och irriterande! Jag tycker att de ska fixa datan när den är såpass ny!


120821

Idag mina vänner fick jag tag i en lägenhet! Inflyttning kommer ske den 1 november!

Annars har jag mest slappat den senaste tiden. Solat, varit i Sunne och ja, inte så mycket mer. Jag har jobbat min sista dag denna sommar, dock ska jag jobba extra i höst så det blir lite cashhhhh! Måste ha råd att köpa alla de möbler som jag vill ha i lägenheten.

Nu ser jag på Robinson, men ska snart lägga mig och läsa - går igenom alla Harry Potterböckerna igen!



hejdå torsby

Nu drar jag och ett härligt friidrottgäng till Sollentuna och taggar för Junior SM och Ungdoms SM. Jag ska vara med på Junior SM!


ljusblåa daaagar



nu är äntligen jobbet avklarat (har två pass kvar nästa vecka) så jag kan återgå till det normala som innebär att blogga bättre. Har helt enkelt inte kunnat blogga, ingen tid och ingen lust på sommaren. Men det ska bli bättre det med! Snart börjar skolan också, jag har tagit studenten med tar och sätter mig i skolbänken i fyra år till. Ibland kan jag inte tro att jag är klok! Men det ska bli kul, och det enda jag behöver nu är en lägenhet i Karlstad. GE MIG DET!!!

Bruce Springsteen



jag var på bossen i göteborg den 26 juli. det var otroligt, jag hoppas att bilden här visar er hur underbart det var! bra låtar i tre timmar, en underbar publik, och så fick jag vara där! underbart!

det är han, som jag andas för





Jag knegar på, och min dator är paajjjj så jag kan inte ta några nya bilder och ladda upp eftersom mamma ska lämna in den till Lasse på skolan om en vecka. Då måste jag kopiera dem och töla, och det orkar jag verkligen inte. Dock har jag heela studentveckan på kameran, så det vore fan så synd om allt försvann!

Jag ser på OS, och väntar på finalen som kommer senare ikväll. OCH ALLA VET VILKEN FINAL JAG MENAR! den som avgör hela OS! 100meteeer!

Jag maler på


jag kan mala på om denna dagen hela tiden, jag kollar på bilder och minns. det var en underbar dag!

os

Ett litet inlägg såhär i os-tider! Jag jobbar för fullt, och min dator har varit pajjj så jag har knappy kunnat vara unne på internet... Men nu är den tillbaka, och jobbet är snart slut så jag får lite meer tid över till annat sedan! Om en vecka är deet juniorsm och jag är orolig för min form, hoppas den kommer och att ryggen håller! Ska sova nu så jag orkar jobba imorgon!

RSS 2.0