Onsdag

Godmorgon. Är på g till stan för att plugga hela dagen lång med klasskamrater. Tenta på fredag, så det är sista rycket nu. Ska ner en sväng imorgon också för att plugga lite. 

Lördag


Sitter i gullsby nu medan Martin är ute och grejar, är ensam här då alla andra är i charlottenberg idag. Pluggar gör jag också, skräll? Nja. 

Är det nu jag ska #osminkad? 


Livsnjutare!


Alltså jag saaaaaaknar sommaren och dagar som dessa!! 

Ida X2




It's a great day to be happy


Just smile! 

Fredag

Äntligen fredag! Eller....? När man är inne i en tentaperiod så vet man inte vilken dag det är, bara hur många dagar det är kvar till tentan. Nästa fredag vid denna tid skriver jag den största tentan hittills (både i tid och antal hp). Jag har inte heller någon motivation till att plugga just nu, men letar efter den för jag vet att det inte kommer kännas lika lugnt nästa vecka som det gör nu! 

Martin kom hem igår iaf, så vi tvättade hela kvällen och sen somnade vi som stockar! Han har åkt iväg för jobb (som att 39 timmar på fyra dagar inte räcker) så jag kan bara vänta på att han kommer hem för idag så blir det min favvo sen - tacos!!!! 

Chillar i mina fina mjukis! 

KAFFE

drog som räddar mig när det kommer till dessa under dessa gråa och trista tider är en kopp kaffe. Det är varmt och gott, man vaknar till och när man har snygga koppar till så blir det ännu bättre! 

Dricker just nu lunchkaffe som för övrigt är den sista koppen jag brukar dricks för att inte dricks för mycket med en krånglande mage och för att kunna sova på kvällen. Ibland kan det bli någon kopp senare om jag inte druckit till frukost. Jag är väldigt känslig när det kommer till koffein och socker på kvällen, blir hur pigg som helst. 

Visst gör det sig snyggt till plugget? Hehe 



Morgon



Såhär kul kan man ha en onsdagsmorgon, hehe. Nu ska jag städa faktiskt och sen ska jag plugga! Hadeee. 

Träna

Skaffade kort på det nya gymmet i Sunne nu i helgen, och var där och tränade för första gången idag, och shiet... Ema och Jonas var med, och Jonas körde med oss så jag har ont i armarna nu, och kommer ha mer imorgon plus i magen, det är jag säker på. Men Gud se gött å va igång igen!! 

Måndag

Godmorgon måndag! 
Är återigen ensam eftersom min man åkte till Dalarna imorse för att jobba. Men jag deppar inte för de, för nu åker jag till stan för att tentaplugga! Okej, det är väl kanske inte det roligaste, men lättare att göra det i skolan än hemma. 

Fixade gymkort i lördags på det nyöppnade klubbelva, så ska köra ett pass på gymmet när jag kommer hem sen! Härligt! 



Här slutar allmän väg




Nostalgi


Åker just nu buss nummer två, som jag alltid åkte när jag bodde i Karlstad, har inte åkt sen i juni (nu sa de precis gatan där jag alltid gick av och bodde på!) 
Jag känner nostalgi, men ingen saknad över att inte bo i stan längre, eftersom jag får bo med min bästa vän och stora kärlek i Sunne. Dessutom gillar jag Sunne! Det enda som är lite drygt är att åka, men ärligt talat, det går! Man får tid för sig själv och att läsa eller spela spel på paddan, det är ganska skönt! 

Ville bara säga det, puss! 

Words




Dugga


Sitter och gör lite duggauppgifter och längtar tills min man kommer heeeeem efter att ha jobbat i kläppen (Sälen, Dalarna) hela veckan! Slipper vara ensam inatt, SKÖN-T! 



Btw, visst har jag en fin scarf??? Älskar den, fynd på 60kr på Ullared! 

Slingas


Fixade håret i tisdags hos Therese! Så jäkla nöjd, och gött att va blond i hårbotten igen!

Underbara höstdagar






Bäckebron

Åker tåg, som vanligt. Idag är dock sista dagen för denna vecka EFTERSOM DET ÄR FREEEEDAAAAG!!! Älskar fredagar, även om jag och mitt hjärta somnar tidigt i soffan, hehe. 


Härliga fredag / Ida och burret som kallas hår 

Ta mig tillbaka


Vill ha sol, bad, skratt och lugna dagar igen! Alanya <3 

Plugg


Såhär spenderar jag min dag! 
Pluggpluggplugg 

Ullared


Ja, helgen som var har jag alltså varit i Jönköping med min andra hälft och hälsat på Fredrik och Amanda. Jättekul att ses igen! På lördagen blev det en tripp över till Ullared! Första gången för mig och Martin, och det blev en upplevelse! 

Vi åkte lite för sent från Jönköping så när vi kom fram var det fullsmockat på parkeringen, åkte runt i ca 40min och letade parkering. Vi gav upp om att finna en på området och tog en inne i centrum (lika långt till varuhuset som vanliga parkeringen). När vi väl fått en parkering och skulle gå in så bara fyfan vilken kö!!!! Den va säkert ngn km lång! Men Martin och Fredrik ställde sig i kö medan jag och Amanda letade kundvagnar, inte det lättaste vill jag liva! Tillslut fann vi två st så vi gick tbx till killarna. Och i kö fick vi stå, ca 1 timma och 40 minuter. De sista 15-20 minutrarna regnande det så vi var blöta när vi kom in. Inne på Ullared va de hur mkt folk som helst! Men också hur mkt saker som man ville ha som helst, så efter 4 timmar va vi färdiga och fick med oss saker för några tusenlappar hem. Åkte tillbaka till Jönköping och åt mat, och sen var alla så trötta efter dagen så vi däckade i soffan och la oss tidigt. 

Åkte hem igår och var hemma runt halv sju, blev ett stopp hos Maja i Karlstad innan vi var hemma i Sunne. Kul att ses och se hur hon har det i nya lägenheten! 

Det var helgen det, kul att träffa folk man inte ser så ofta och besöka Ullared. 

Måndag



På väg hem efter tre timmar skatterätt! Berättar om helgen i Jönköping och Ullared i ett annat inlägg!

Puss




smile

 
 

Tårta

 
Åt en väldigt god tårta i söndags, som var gjord som att grisar badade gyttjebad!
 
 

Onsdag




RSS 2.0