TBT - Göteborg




Besides beds


Här har jag tillbringat em i stort sett. Skulle legat ute i solen tänkte jag men då blev det massa mörka moln och sen när solen tittade fram så blåste det för mkt för att ha så mkt papper där tycker jaaaag. Imorgon kan jag förhoppningsvis plugga ute i alla fall för att insupa massa D vitaminer! 

Sommarlov

Det bästa med att plugga på universitet är att man slutar tidigt för sommarlov och börjar sent, så är ledig hela sommaren! Men under hela året så har man inga lov så det är väldigt kämpigt det också, men det är skönt att vara ledig hela sommaren (även om man måste jobba) så det gåååår. 
 
Hade som sagt ett seminarium idag, det gick bra även om vi gjort mycket fel i arbetet så jag tror vi får en liten komplettering. Men den är förmodligen lätt så vi kan göra den efter tentan på onsdag för att sedan fokusera på nästa tenta och sen SOMMARLOV!
 

Seminarie 1 av 2


Påväg till Karlstad igen för seminarium i ena kursen. Imorgon är det i den andra kursen och sen är det bara två tentor den 28 maj och 4 juni innan denna hel..... termin är över! 

Fredag


I fredags var jag i skolan och gjorde grupparbete hela dagen lång! Sen på em/kvällen var vi hem till en i en annan grupp som jag är med i, Matilda, och käkade tacos, kladdkaka, såg på let's Dance finalen och bara umgicks! Jättekul att ses utanför Uni tycker jag! 

Söndag

Idag är det en standard söndag tycker jag! Regn, jag tvättar och pluggar... Ska i alla fall snart iväg och göra av med lite energi och få massa ny med ett tabata-pass på gymmet! har pluggat i stort sett sen jag vaknade så tycker att jag kan förtjäna lite tid vid datorn nu innan jag ska iväg.

Regn


Usch vilket väder vi har idag! Tur att kag har köpt mig en snygg regnjacka för dagar som denna! 

RSS 2.0