trying again

Jag försöker att ta tag i bloggen, igen! Jag jobbar just nu så blofgar från telefonen. Saknar fortfarande att ladda upp bilder och en app från blogg.se!!! Det finns bara på iphone, så för oss som inte har det blir bloggen lidande eftersom det inte går att lägga upp bilder... Så det borde de fixa, faktiskt!

På tiden

Det är på tiden att visa er att jag lever. Det jag gör nu för tiden är att jobba, jobba coch jobba lite mer!

LYCKA

Jag kom in på civilekonom i Karlstad!

11 juli


Befinner mig på jobbet, men tog med datan i förhoppning att kuna se på JVM i friidrott på den, men det verkar som at jag får glömma det! Men jag är i alla fall nöjd med att jag var med den till Inovia igår och fixade den så camen äntligen fungerar igen! Jag kan inte skriva så mycket egentligen ,eftersom jag jobbar. Har gjort så sedan 7.30 imorse och slutar 9.00 till morgonen. Hoppas alltså att jag får sova inatt!

10 juli

Idag är det den 10 juli, alltså två dagar kvar tills det första beskedet kommer om jag har tagit mig in på den linje som jag verkligen vill läsa! Jaaa, det är så alltså...


8 juni

Idag har jag jobbat 10-22, och således inte kunnat skriva här! Men nu ligger jag i sängen och ska sova, och det ska bli skönt vill jag lova er mina vänner! Imorgon är jag ledig så ett träningspass ska avverkas på morgonen, efter det blir det Sunne för hela slanten! Men sova ska det bli nu, så jag är pigg imorgon. Natti!

finaste


det finns inte ord för hur mycket jag skanar detta, och alla personer. kommer sakna skolan något så kopiöst! speciellt alla människor. kommer aldrig sluta vara tacksam att lilla Ema valde att gå i Torsby, för jag fick lära känna en av de bästa och härligaste människorna. jag har lärt känna så många idrottselever som verkligen förstår vilken uppoffring det är att satsa på sin sport (som inte alla andra kompisar kanske förtod) och för många fina, svettiga timmar på gymmet tillsammans. jag är så glad att jag valde att bo kvar gemma i Torsby, och inte flytta till Karlstad. alla fina på stjerne, tack - tack för tre fantastiska år!

Nervöst


Ni ser väl inte vad det står, men det är i alla fall hur många som har sökt civilekonom i Karlstad, 1573. JAPP! Ni läste rätt! etttusenfemhundrasjuttiotre personer.  Men som tur är, är det "endast" 241 som har valt det som första hand, och jag är en av dem. Så jag "tävlar" mot 240 andra för att komma in på det program som jag tror är helt rätt för mig. Som lär ut vad jag verkligen vill göra. Jag gillar bokföring, redovisning och att hålla koll på siffror och papper. Min företagsekonomilärare sa till mig att jag var en naturbegåvning (skryyyt!) och jag fastnade för det efter den kursen. Så nu håller jag tummarna, för den 12 juli kommer det första beskedet. Jag håller på att skita ner mig av nervositieeet!

mobilblogg

Tänkte slänga in ett litet inlägg innan jag kraschar i min säng! Idag har det varit en bra dag, vaknade hos baby åkte hem och solade lite. Chillade och sedan tränade jag med anna-clara. Efter det blev det hem och ta ett fotbad, så nu under kvällen har jag fixat tå och fingernaglarna, najs! Men nu ska jag sova, imorgon blir det träning och jobb.

L O V E


du är min drog, som gör mig glad och lycklig varje gång jag ser dig.
nuochföralltid ♥

hard work work

Ja, nu sitter jag på jobbet och gör ingenting specielt. Ska försöka lägga mig snart, men det är lite svårt att slappna av när man är själv på ett boende, men så är det! Hela dagen har gått bra, inga större missöden. Därför ska jag lägga mig och käka nötter och se på Wallander, så där har ni min kväll!

Imorgon drar jag till Sunne, för att fira svärmor och för att pussa på min underbaara fina kille! Ni får ha det så bra!


2 juli

Hej alla!
Jag är tillbaka efter att ha spenderat min senaste tid på jobbet och sedan var jag i Höljes på RallycrossEM under helgen. Det var första gången för mig och det var kul! Dock ska jag ha husvagn nästa år, då det inte var helt optimalt med tält. Men jag sov gott i alla fall!

Igår när jag kom hem var jag helt död, så död att jag inte orkade duscha. Fräscht jag vet, men så kan det gå. Jag låg i soffan och tänkte se på EM finalen i fotboll, men jag var så trött att det inte gick. Somnade fort och sov som en stock tills jag skulle upp och träna klockan nio. Så idag har jag tränat, kastade och sedan blev det explosiv styrka på gymmet. Handlade innan jag åkte hem och nu har jag precis lagat mat och ska hoppa i duschen. Idag blir det att börja jobba klockan 15 och sedan ska jag jobba ända till klockan 9 imorgon bitti. Så jag ska alltså tillbringa min natt på jobbet. Och det kommer säkert bli en update därifrån när vi har lagt alla och jag är själv.

Kram! /Ida

RSS 2.0