Happ

Idag är det min och Martins dag och jag hade tänkt att vi skulle hitta på något kul, men han har inte slutat jobba än och klockan är kvart i elva!! Jag gav upp och ligger nu i sängen och ska sova, så får han komma när han vill, hehe!


Mella

Mellis innan träning!
Scrambledeggs med mjölk, vaniljyoghurt och tomater med lite te till!


130228

Hejhej, hemskt mycket hej!
Sitter i biblan på UNI med Matilda nu och pluggar. Har man inte tid att ses utanför skolan får man väl ta och göra det när man ändå pluggar? Funkar toppen tycker jag, eftersom jag egentligen får mer gjort när jag sitter här än hemma eftersom det inte finns någon TV att se på eller något annat som man måste göra. Visst kan man surfa, men det är inte kul hur länge som helst. Tog en liten paus för att blogga just nu, men kommer snart sätta igång igen!

Ett plus är att soooolen skiner in genom fönstret nu och värmer våra ansikten.


Kväll

Hade besök av Martin och svärfar som var här en snabbis och filade förut. De var tvungna att åka hem sen för de skulle till Sunne och göra massa saker. Hoppas de är hemma nu!

Ligger i alla fall i sängen nu och ska sova, har fått två nya kuddar så kommer sova underbart inatt!


Pausa

Tar en halvtimmas paus i plugget för att se på Farmen! Något som jag blivit mer eller mindre beroende av nu för tiden.

föräldrabesök

Idag kom mamma och pappa ner till mig i Karlstad, och det var trevligt! Jag hade föreläsning mellan 9och12, och sen drog vi till IKEA där det blev massa nytt och sen till Bergvik så jag fick nya träningstights! Sen skulle mamma köpa nya fiskar, och de var fiiiina! Drog hem och fikade lite, och sen åkte de tillbaka till Torsby. Sen de åkte har jag pluggat, och ska göra det ett tag till.

130226

Hej i stugan!
 
Jag sitter och har precis sett på Maria och Mindy, LOOOOOVE! Best eeever! Men sitter med min lilla fina bok, men ska nog lägga mig snart, men min pojke har inte slutat jobba än, STACKARN! Kanske kan vänta tills han kommer hem innan jag somnar i alla fall. 
 
Har haft ett fint dygn med Anna-Clara, där det blev massa snack och massa shopping! Trött i kroppen efter massa gång i stan och sen blev det Bodyattack och core på LK! 
 

130225

Sorry osv för att jag uppdaterat er om mitt händelserika liv, men under helgen har jag varit till Jönköping och hälsat på Amanda och Fredrik! Det var första gången som jag var ned och hälsade på, och det var kul. Gjorde väl inte så mycket, utan kom ner sent på fredagen så blev en öl och sedan sova. Dock hade inte mamma fått med korken till luftmadrassen så den blev tom på luft ganska snart. Fick låna bäddmadrassen och ett täcke och sova på så det gick ju, men blev lite hårt.

Lördagen blev långfrulle och se på vm, sen blev det stan och kolla lite. Åt lunch på jensens bøfhus också va inte helt fel! Sen hem till lägenheten och dricka lite vin osv och spela sällskapsspel. Herrarna drog till vuxenklubb men jag, Amanda och Martin stannade kvar och såg på bilar 2 innan vi somnade runt fyra. Söndagen blev inte mycket mer än att åka hem och sova! Sovit dåligt under helgen och hårt, så att sova i sängen var underbart!!


Well

Det är ganska bra att vara hemma när man pluggar, och inte riktigt har motivationen just då. Efter ett tag så snurrar det endast i hjärnan och idag avbröt jag för att plocka lite här i lägenheten. Nu ska jag sätta mig och sammafatta ytterligare ett kapitel, denna gång Marknadsinträde och monopolistisk konkurrens. Intressant va?
 
Sen har jag även hunnit med att betala lite räkningar och betalat mina böcker som jag köpt av Jonathan Forsberg, så det är bra att man kan vänta lite med att betala när man köper av kompisar till Martin. 

Frullis

Fil med müsli och mina äppelchips!


130221

Godmorgon! Och vad gör hon uppe så tidigt tänker ni, jo för att jag blev bryskt väckt av min pojk efter att han glömt att ställa telefonen och således försov sig.. Då vaknar jag till och lika bra att gå upp, men ligger i soffan och ser på tv. Ska pallra mig mot köket och koka äggggggggg! Längtat efter ägg länge nu!


Återhämtning

Precis lika viktigt som är det är att träna mycket, är det lika viktigt att återhämta sig! Idag körde jag ett lugnare pass för att få min kropp att jobba lite, men ändå samla energi till de två träningsdagar jag har kvar. Eftersom jag mest tränar på veckodagarna, så har jag vila på helgen då jag åker hem. Men det är viktigt att inte köra fem dagar supertufft då, utan ta en dag, som tex onsdagen med ett lugnare pass men ändå bra för att kroppen ska få tillbaka energi. 
 
Blev 20 minuter och 4,3 kilometer på crosstrainern, följt av ett arm/axelpass, där fokus var just axlar. När jag gymmar brukar jag mest köra armar eftersom mina ben tränar mycket på pump och attack, och denna vecka ska jag även köra 55 min spinning (imorgon) så ville ha lite vila åt dem. Mage kör jag på de corepass jag går på, men jag lägger ALLTID in lite övningar för magen eftersom jag har stora problem med min rygg, så det är bra att få med den varje gång jag är på gymmet. Det blir mest lite pilatesboll som rehab för ryggen, varvat med några jobbigare övningar.
 
Nu ska jag snart avnjuta min chili con carne, som är CHIIIIILI! (Det är SUUUUPERviktigt att äta också när man tränar mycket)

Äpplechips

Gjorde äppelchips idag, blev supergott!
2äpplen rivda med potatisskalare
På med kanel
3 timmar i ugnen på en smord plåt i 100 grader


Pain is weakness leaving the body

Hemma efter 60 min bodyattack och 30 min core! Är helt sluuuuut i kroppen. Ska ta tag i roliga saker som att diska nu, och sen duscha och invänta min Babe som kommer med maaaaaaaaaaat!


Ida x4


130219

Mogen cheyy


Like

Älskar den nya mascaran jag köpte o helgen!


Mascara

Köpte en ny mascara igår (som dock var blå) som jag bytte mot en modell nyare idag som jag ska prova nu!


Godaste kladdisen

Grädda 17 min! 
 
TO DIE FOR! 
Receptet är från Den rutiga bakboken

Hemma

Hemma igen efter en tur till Bergvik för att köpa presentx2 till mina kusiner som fyller år denna fredag och nästa. Är du den som bor i stan, så blir det du som får köpa presenter. Vad jag inte hade räknat med var att det skulle ta sådan tid med bussen! Först 17min till stan från mig, sen vänta i 10 min och sen 20 min från stan till Bergvik. Men så är det.

Nu ska jag plugga innan det blir bodyattack och core!


130212


BODYPUMP


Fina vänner

ä

Där palmerna bor

 
LÄNGTAR TILLS JAG OCH MARTIN SKA UTOMLANDS!

Nytt in

Fick hem mim nya väska idag, eller hämtade ut det på posten. Älskar den!


130211

Godmorgon! Bjuder på ytterligare bilder från rallyt medan jag dricker min morgonkaffe. Hoppas ni får en bra dag!


Svenska rallyt

Lyckades få en bild på årets vinnare i torsby när de hade re-grouping och service, Sebastien Ogier. Kommer mer bilder när jag fått in dem på datorn


Räälly

Fin dag idag


Rally SWEDEN

 
Nu blir det Rally! Funkis på Vargåsen som vanligt.

På tåget

Roar mig på bästa sätt


prinsen

 
Nu åker jag äntligen till min prins ♥

Kämpa på

Det finns egentligen ingen motivation för mig att plugga när det inte är en tenta som är nära, nästa är 13 mars. Men jag sitter redan nu och försöker översätta så gott jag kan den engelska lärobok som vi har. Inte för att den är så svår, men för att det är lättare att läsa på papper än det är i en bok när man vill kladda osv och man vill ha det kortare och på svenska. Men motivationen finns liksom inte där. Men jag beställde en ny väska i måndags, så jag hoppas att jag får den snart, och motiverar mig med att jag måste hinna med visst mycket innan jag får börja använda den. Så det ska nog gå bra. 
 
Lektyren just nu

Hårtid

Hade tid och lust att fixa håret imorse, och det blev ganska bra!


130205

Nu sitter jag här igen, och gör det som jag absolut inte ska göra. Jag har i alla fall hunnit handla, diska och städa lite i lägenheten, och innan det gjorde jag lite övningsuppgifter.
Ska laga mat nu, potatis och lax (!!) och sen ska jag plugga lite mer innan det blir dubbelpass på LK. Bodyattack och core! Härligt, härligt tycker jag.
 

Semlogram

Älskar det som Wienerkonditoriet har börjat med, att man kan ge ut semlor på fejjan! Jag gav bort en till min älskling idag, som han får hämta ut. Underbart!
 

Favoritkillarna

Finisar i söndags!


Frukost

Otroligt bra start på veckan!


130203

Sitter på bussen hem till lägenheten i Karlstad, och kände för att slänga in en update! När jag kommer hem sen ska jag göra mig en macka och sen lägga mig i sängen och se på det nya avsnittet av vd! Längtar verkligen.

Känner dock att jag kanske håller på att bli sjuk så ska sova tidigt idag, för annars kan jag inte bli med på rally på fredag!


Plugg

Sitter och pluggar just nu, tråkigt men nödvändigt!


Lycklig

På min första kurs på universitetet har jag lyckas få vg på alla tentor! Avslutade med 94/100 på sista, som kändes som den sämsta. Nu kan jag hänge mig åt nationalekonomin och vara lycklig!


Shopaholic

Nya skor!


Bra dag

VG på organisationen
Betalat Frisktandvård
Anmält mig som blodgivare (väldigt viktigt att man hjälper till! tänk på att du också kommer behöva blod i evetuell olycka eller operation)
Träning
 
Nu ska jag duscha, ikväll ska vi fira Matilda och sen blir det TEMPEL!

RSS 2.0