Tenta


Återkommer efter den 26/3 / tentapluggande chey! 

Nä, men har massa att göra just nu. Tenta i marknadsföring & affärsutveckling på fredag och verksamhetsstyrning nästa onsdag (26). Jag har väldigt mycket att göra så ATG säga. 

Mugcake


Gjorde en god mugcake efter träningen idag! 
1 ägg, 
1 dl havregryn (jag hade fiberhavregryn), 
1/2 dl mjölk, 
1 msk sötning (jag hade honung), 
1 krm bakpulver och 
2 tsk kakao! 

Man kan ha samma grund men byta ut kakao mot ex bär, banan eller något annat som man tycker om! 

Micra 1-2 min, du får ha lite koll så blir de underbart gott! 

Soffläge


Hemma från skolan nu. Har ätit mat och druckit kaffe så nu blir det verksamhetsstyrning tills jag ska till Torsby & spela innebandy! Ska kolla på sprinten också, kul med sport! 

Bonfire heart


Sitter i skolan och väntar på att föreläsningen ska börja! Sista innan tenta nästa fredag och onsdagen efter det. Det är mycket nu, men får se framåt och hur kul det kommer bli när allt är klart! 

Trysil







Lite härliga bilder från när vi var i Trysil i lördags! 

Solen!


Tog en välbehövlig paus i tentaplugget och en promenix i det hääärliga vädret! försökte göra något åt träningsvärken i rompa från GRIT igår men det gick sådär. får försöka på bodypumpen imorgon, hehe! 

Sunny day

Idag skiner solen! Lycklig i hela kroppen trots tentaveckor! 



slut på tölet

äntligen tog vi oss i kragen och skaffade internet via fiber hemma, nu kommer jag kunna vara inne på internet hur mycket som jag vill!

Make a wish

 
Sitter och skriver ut typ 1000 artiklar som ska läsas inför tentan, och snart kommer det ut en hemtenta som ska göras den också. Det är mycket nu. 

Fighter




One more time




RSS 2.0