last day en españa

Idag aker vi hem :(. Om en timma ska vi lämna hostelet. Äta frukost om en halvtimma. Jag är typ den enda som är vaken :). De har inte denna "dingding" smilisen :(.

Nu kom Majabaja  :P hehe.

Men nu ska jag dra. pussss!

dag tre i españa

Hola! De har inte de tre sist bokstaverna i alfabetet, men de ha ñ som en tangent. JA! Jag ar i Spanien!
Det ar underbart har! Solen skiner hela dagarna, men jag har brant mig, det ar inte roligt vill jag lova er! Vi har varit till camp nou, sagrada familia, nan park, aakt linbana ner till stranden. hooogt vill jag lova! Och ingen ska dissa mig nu nar jag inte kan skriva de tre sista bokstaverna. hehe!

Imorgon ska jag shoppa, sola och bada. vi har fri dag! Nu ska vi snart ata tapas, I KNOW YOU WANT TO!

Ha det, sa kommer vi hem snart. puss :)

Grattis morbror Ulf 40 år!

Idag fyller min morbror 40 år, så vi var såklart där nere och firade honom!
Han fick ett paket från Ulrika, Anna-Greta&Jan-Olof, och där var det ett brev och en nyckel. Nycklen ledde till fyrhjuligen, och när han kollade där, så var det en karta där också! Och ett paket. Så då blev det en skattjakt! Han åkte runt på hela gåren/såga, och letade efter paket med hjälp av den karta. Vet ni vad som gömde sig i paketen? Två nya gatlyktor, eller vad man ska säga. Ulf mosade nämligen en av deras med lastbilen, haha! Det var 10 paket sammanlagt, 5 till varje lampa, och de var tunga också. Det tyckte jag var en bra idé, alltså, att han fick åka runt och finna paketen.

Åt en jättegod smörgåstårta, och sen vanlig tårta.
Det var 40 ljus på bilden som ni ser nedan, och en SUPERgod hallontårta!
Pilutta er som inte fick smaka :)



 

RSS 2.0