131129

Gud, snart är det verkligen december! Det är inte klokt hur tiden går fort. Har redan satt upp alla julgardiner, men stakarna får vänta som sagt. 

Sitter just nu på föreläsningen, och kommer förmodligen komma hem sent, är redan trött när jag tänker på det! Menmen

kortkort

Alltså, julafton ifjol hade jag såhär kort hår, hur är det ens möjligt? Nu är det mycket (okej inte så mycket) längre och det trivs jag som bäst med, men det var faktiskt riktigt skönt att ha denna längd också. Kanske i framtiden igen, men inte juuuuust nu.
 
 
 
Förövrig, när vi pratar om jul! Idag har vi satt upp julgardinerna, och till helgen kommer ÄÄNTLIGEN stakarna upp! Jag tycker att det är så himla mysigt när stakarna och stjärnorna kommer upp, och så ska tomtarna och bockarna upp. JUL ♥
 
 

Timber

Min absoluta favoritlåt just nu är Timber med Ke$ha och Pitbull, LYSSNA! (om ni inte redan har hört den så att säga). Känn partyfeeeeelingen!
 
Pitbull – Timber

Måndag




Söndag


Klassisk vintersöndag med skidor på tvn. Har precis dammsugit hela lägenheten med mitt hjärta, skönt med rent! Ska snart åka till gullsby och vara där resten av dagen, ska beta av lite plugg också, men även försöka njuta av det underbara väder vi har idag!

Siames


Hade kul igår när jag väntade på att Martin skulle komma hem så vi kunde äta mat! Men tänk om de kunde vara två av mig, skulle behövas!

Måndag morgon


Ligger faktiskt och väntar på att cykla till tåget, har precis packat väskan och nu ska bara klockan gå. 

Party


Hela dagen har vi firat våra tre 20åringar/soon to.be 20! Nu blir det lite mer alkohol, lite mer dans och massa mer kul!

Dagens diss

Köpte en kaffe på donken för jag va sugen och orkade inte koka imorse. Och nej, ska inte köpa där igen om det inte är kris! Så himla..... Inte gott! 

Tummen ner


Alla änglar i himlen

Tänker på er.

Forecasting future global warming


Såhär fint kan de va i min kära statistikbok som jag spenderat några timmar med idag. Jag har ett avsnitt kvar innan jag är klar med veckans kapitel, skönt! Gillar de få dagarna som vi kommer få vara hemma, man kan liksom gå runt i mjukis och plugga, dessutom håller jag på att tvätta, så man har lite rena kläder att ta på sig. 

Ruskväder


Usch vilket väder det är idag! Regn och blåst, skönt att komma in på stationen innan tåget går efter en blöt cykeltur. 

Måndag


Första seminariumet för denna kurs gjord, och såklart drog det över tiden så fick springa till tåget för att hinna med, tror jag hade drygt en minut till godo för att slippa vänta över en timma i stan! Eftersom jag fick springa får jag sitta i linne på tåget nu, svettig är ordet! 

Bästa




Eftersom min bästa vän Ema fyllde 20 år i lördags (wihooooooo) var jag där igår för att ge en liten present och dricka te och mysa! Det är så skönt att bara sitta i soffan, dricka en kopp te och bara Prata Puss pårej snögging! 

Long time, no see


Hej! Länge sen jag skrev, men har inte haft någon tid eller lust,men nu så. Sitter på tåget ner till stan som så många andra gånger, har börjat med en ny kurs, statistik, och det innebär ett schema där man är ner nästan varje dag! Men eftersom jag har min älskade padda som jag kan surfa och plugga på så är det egentligen nemas problemas liksom! 

Nu är jag snart i stan i alla fall, och hur KALLLT är det inte ute då?!?!!??


RSS 2.0