30 april


29 april

Jag borde egentligen sova, men jag vill inte lägga mig. Eller jag orkar inte ska vi väl säga. Har läst de 100 inlägg på bloglovin som jag missat när jag varit i Sthlm, och i Sunne. Men nu ska jag sova om jag ska orka med att träna klockan nio imorgon, och sedan vara igång helaaa dagen. Ha det!

28 april

Kände att det var dax att skriva här igen efter några dagar i sthlm där jag var för lat för att mobilblogga (som jag gör nu). Det var i alla fall bra där, dock lite lite sömn... Och igår när vi kom hem blev det studentfest så det blev sent det med. Och det är det väl nu med, men imorgon kan jag sova länge! Godnatt!

24 april

Ja, till och med jag hann hem och duscha, äta och packa allt som jag vill ha med. Så nu tror jag att jag har med mig allt för Sthlm imorrn, och jag ska tåga till Sunne om 30 min. Har fetaste väskan, och fattar inte varför jag ska ha med allt, men det som gör att den är så fet är min ännu fetare necessär! Den är tjock, men jag får plats med ALLT i den, så det är bra. Nu ska jag fixa mina söndriga naglar, och sen åka!



Matrast

hejhejhallå!


I skolan med en dator på rasten, man har inte så kul alltså! Men man kan alltid slänga in ett inlägg till er mina vänner. Jag ska snart kolla på min engelska, som jag har om 30 min. Och sen ska jag pyssla och ha matte innan det blir träning. Ska träna snabbt och sen ska jag ätaduschapacka och åka till Sunne!


Imorrn blir det Sthlm igen, denna gång med skolan. Ska blir kul, och kommer hem på fredagn och då blir det studentfest!

23 april

Jag har egentligen inte tid att blogga, men jag gör det ändå! Helgen i Sthlm var braaaa, och Brolle var ännu bättre. Köpte inte så mycket, endast en studentklänning. Nu ska jag plugga och packa och dammsuga, hate it! Men efter provet imorgon så har en sten släppt, och jag ska njuta de tre dagarna i Sthlm med bästa klassen.


Brynäs - Skellefteå

Jag tycker faktiskt att det kvittar vilket lag som vinner, för det börjar bli träligt nu när inte Färjestad är med...


Förövrig tror jag att jag är klar med projektet, WOOP! Skickade det till min handledare så hon får kolla på det. MAJ GAD! Tänk om jag vore klar, då skulle en stor sten försvinna!

19 april

Hej alla!

Här sitter jag igen, och jag har precis skickat in min engelskauppgift. Så nu ska jag pilla på projektet (som alla andra dagar) och sedan kolla igenom naturen som jag har prov på på tisdag. Och jag har ingen lust att ha ångest över det när jag är i Stockholm.

Idag har jag tränat hela dagen, även om det kunde gått mycket bättre! Hade ont i ryggen så det blev inte mycket kastning, sedan blev det inte så mycket på gymmet då min träningsvärk är hemsk. Men jag gjorde det jag skulle och lite till. Fick in massa rörlighet också, härligt!



Vilken dag!

Idag har det varit en omväldande dag.

Var till tandläkaren idag och fick mig en bettskena som ska göra att min huvudvärk förhoppningsvis blir bättre.
Sedan var jag på en träff med en osteopat som kanske kan göra min rygg bättre, och det hon sa har från och med idag fått mig att sluta med socker, mjöl och så mycket kolhydrater som det går. Kroppen mår bättre och detta kanske kan göra att min rygg blir mycket bättre! När jag kom hem var jag ut och sprang i en halvtimma, var seg idag men det kommer resultera i träningsvärk imorrn!

Nu är det snart DH! Och i pausen ska jag skicka ett mail till osteopaten och fixa mig för att sova. Känner på mig att det kommer bli svårt att sova med någonting nytt i käften! 


Jag och min bettskena

Head over heels for you




Every teardrop is a waterfall

I'm back

Galaxer i mina braxer, vad jag har mycket att göra just nu!

Ska glra klart projektarbetet, religion, naturprov och det var det jag hade just nu.
Till helgen blir det Sthlm med familjen, gött!



Fest för 20åringen

Är i sunne och firar Martin som fyllde 20 i onsdags, och nu sitter alla gamla och dricker och detta kan bara sluta bra ikväll, haha!

13 april

Hej, idag är det fredag den 13. boooo!


Här sitter jag och tar lite kort på mig själv för att liva upp stämmningen lite när jag skriver på mitt projektarbete.


Jag och min tvilling är sååå glada att ni läser detta!

Ensam hemma

Just nu är jag ensam "hemma" (i Sunne).

Elin och Susanne har åkt iväg en sväng för att fixa en sak (kan inte säga för mkt om Martin skulle råka läsa här).
Nu blir det fest i heeela huset! WEEIIIIAIAI!



Nej, jag skojar bara. Det är Spotify på full ös, och mina fingrar flyyyyger över tangentbordet på min diskussion. JAG. VILL. BLI. KLAR!


MARTIN 20 ÅR

Idag fyller min älskling 20 år!
Ett stort grattis till honom, och hoppas att han får en toppenbra dag.



11 april

Godmorgon, här sitter jag i köket i Sunne med min dator och pillar på mitt projektarbete. Har fått kommentarer som jag ska fixa till.


20.00

När inga sorger finns kvar, vad blir vi då lyckligare av?




Tubbeeeeen ♥

Lucky me

Ett fel närmare rätt
Ett sätt att se på saken
Brukar svälja dina lögner mest för att få känna smaken

                      - Den Svenska Björnstammen





10 april

BLÄÄÄÄ vilket äckelväder det är ute idag alltså!

Har varit och tränat, och nu tänkte jag sätta mig med projektarbetet, men jag vet inte hur jag ska fortsätta utan lite guidning från min handledare, så väntar på ett mejl från henne nu. Ska ta och städa medan jag väntar, så något vettigt bli gjort ialla fall!


Imorgon fyller min babe år, och jag har bara kommit på en bra sak att köpa till honom.  Måste leta i Sunne imorrn när han är och jobbiiisar.


STÄDA!

9 april

Hej på er mina vänner!
Jag sitter och skriver i min säng nu, och ska snart sätta mig och skriva på mitt projektarbete, så jag kanske kan bli klar någon gång!

Jag hade en helt awsome kväll med mina fina vänner i Karlstad, dock var det kanske inte som man kanske hade hoppats, men det var helt okej ändå! Som vanligt är det förfesten som är roligast, och så även i detta fallet. Det var ciderflaskor, krukor och byråer som gick sönder. Hopp i soffan och jävla mycket dans alltså! De är awsome!

Igår var jag helt död då vi la oss fyra och vaknade åtta på morgonen = 4 timmars sömn! Sov i bilen hem efter lite pizza å IKEA med mamma och pappa, och sen var älsklingen min här när jag kom. Vi åkte till Sunne seanre, och där somnade jag tidigt. Vi la oss nio för att se ett avsnitt av älsklingens favvoprogram, Top Gear, men jag somnade efter typ 20 min. Sov i 12 timmar, dock är jag inte helt i fas efter 10 timmars sömn  på 48 timmar, men det tar sig!




7 april

Hej! Sitter på tåget mot Karlstad med mina fina vänner. Vi har redan åkt till västra ämtervik så ni förstår att man gick upp tidigt idag! Idag är det svenska björnstammen!!!! Taggad till tusen ska ni veta! Nu ska jah försöka sova, så höres!

6 april

Hej alla fina!

Nu har min älskling åkt hem, så jag sitter och målar naglarna medan jag ser på handobllen, som det ser ut nu vinner Sverige matchen, men det är 7 minuter kvar, så mycket kan hända!

Sedan ska jag packa, för imorgon bär det av till Karlstad för Svenska Björnstammen!



Ni får ha det så bra, så hörs vi sedan!

5 april

Idag blev det ett pass på morgonen där jag kastade riktigt, riktigt bra! Det är så skönt att få de passen i ryggen, speciellt när det går som tyngst. Sen tog jag mina trötta ben med mig och körde ett benpass, och fy sjutton vad seeeeg jag var! Men jag tog mig igenom det också.

Nu är jag hemma och håller på att kolla på mitt projektarbete, jag skriver och skriver, och tänker fast jag inte egentligen vet vad jag skriver om, hihi! Nejdå, men det gäller att tänka efter ordentligt, och det kanske inte är min starka sida när jag är trött. Men jag kämpar på, det lovar jag!



4 april

Hej alla!
NU HAR JAG PÅSKLOV, och vad det är underbart! Idag va det skola, innan det blev hem och slinga Maja. Och ska jag vara ärlig, så har jag nog aldrig varit så nervis när jag gjort det någon gång. När vi skulle kolla hur det såg ut, så såg det ut som att utväxten som vi färgade var ljusare än resten, PANIIIK!! Jag mådde dåligt och trodde att jag förstört hennes hår... Men när det hade torkat, så såg vi att det såg helt okej ut. PUUUUH!

Men nu ska jag lyssa på Svenska Björnstammen och tagga inför helgen!

3 april

Hej mina vänner!

Idag har jag varit i skolan, och det var väl som vanligt. Sedan tränade jag, och det gick seeeegt men det jag gjor det! Slängde in en tvättmaskin innan jag tvättade bilen. Nu är den ren och finfinfin! Dock är fälgarna inte så fina... Men så är det..


Nu ser jag på hockey, och ska snart ta tag i engelskan som ska vara klar imorgon!

JOBBA PÅ NU IDAAA!


Powernap

Idag var jag upp vid fem, och åkte upp till Långberget för att vara parkeringsvakt, precis som dagen innan. Jag var trött redan igår, och när klockan ringde imorse och jag hade en varm och gosig Martin vid min sida så var det motigt att gå upp alltså! Men jag klarade det.

Det bästa är att vi fick åka hem tidigt båda dagarna, så idag sov jag mellan ett och tre, skönt!

Har precis lämnat in min religion, så jag har sovmorgon två timmar imorgon! Ska kanske åka ner till Sunne senare, men jag får se vad jag orkar.

Ska städa och duscha och se på hockey nu, så bestämmer jag mig senare!


1 april 2012



Grattis min fina kusin på 17 årsdagen! ♥

RSS 2.0