Bad day

Den här dagen kan ju inte ha börat sämre. Jag vaknade imorse och bestämde mig för att inte träna då min kropp sa ifrån. Så jag la mig för att sova dee två extra timmarna som jag fick i och med detta beslut. Så kommer jag upp i godan ro och kollar i almanackan, SHIIET JAG SKULLE VART TILL TANDLÄKAREN 7.20 IDAG!
DAMN! Så jag ringde dit och försökte boka en ny tid men det var lättare sagt än gjort. Men fick en ny tid imorgon, och hoppas att Margaretha inte är försenad så jag hinner på mitt seminarium och sedan jobba!


Nu ska jag borsta gaddarna och ladda för skolan, sista riktiga dagen!

I eftermiddag kommer Lilläng hit och ska hjälpa mig med matten, här ska vi fan va MVG!

29 maj

Hej mina fina!

Här sitter jag med en halvdan balfrilla i skallen och ska snart hoppa in i duschen för att duscha kroppen för att sedan invänta min syster som ska kolla vilket smink jag ska ha på balen. Har skickat in två saker nu till mina lärare, vilket innebär att jag kan bocka av tre saker på min lista idag! WHOOOP! Nu är det inte mycket kvar alltså. Bara religion, komplettering av matten (för MVG) och sedan engelska redovisning som jag är mycket nervös över, om jag ska vara ärlig.

Idag är det näst sista avsnittet med mina bästa fruar, jag kommer dö nästa tisdag i en liten pöl... Det är SLUT för alltid nästa vecka! Jag har levt med dessa i många år, och följt deras liv på lanen, och nu ska det helt plötsligt sluta sändas på mina älskade tisdagar klockan 21.00. Tisdagar 21.00 är heligt för mig, och hur blir det nu när det slutar? Måste jag skaffa mig en ny helig tid för något annat program? Nej, DH kommer alltid ha den tiden, så jag får väl kolla på gamla avsnitt av boxar på den tiden så det aldrig slutar!

27 maj

Sitter och ser på tv och har gjort ett försök att skriva på engelskan. Jag har skrivit på papper så nu ska jag bar utceckla det och få ner det på datorn. Och det är det som är det svåra. Men jag hoppas att skrivarlusten kommer imorgon så jag kan bli klar med skiten.... Jag har så mycket att göra veckan som kommer, så jag kommer inte kunna skriva så mycket då jag kommer skriva på allt det andra. Men ja, jag hoppas att ni har överseende eftersom det är studenten snart!

EUPHORIA

VI KOMMER FAN ATT VINNA IÅR!!!!!!



plugg

Jag sitter i skuggan ute på vår uteplats och det är skönt vill jag lova. Orkar inte sitta i solen för då slutar jag som en liten pöl under stolen, så skuggan får det bli!

Har precis kollat igenom min natur och skickat in den för en första bedömning, och nu ska jag börja på engelskan. Det är den som är min akilleshäl, och kommer förfölja mig tills jag lämnat in den om 7 dagar!


24 maj

Hej alla!
Jag är tillbaka från Alanya, och det var skönt att vara där, men även skönt att vara hemma! Svensk mat och allt, och dessutom min säng och min ÄLSKLING!


Nu sitter mamma och hjälper mig med min engelska, innan jag ska lägga mig. Imorgon är det kursprov i matte C, hej jag kommer faila som fan känns det som! Men bara att ta det chill och tänka efter, för jag kan egentligen (nej, det kan jag inte men man kan alltid låtsas)



Alanya

Hej alla! Ett litet inlägg från alanya, och allt är bara bra här! Har solat hela dagen och det har varit skönt! Nu ska bi äta middag innan det blir utgång ikväll!

15 maj

Imorgon åker jag till Alanya, fortfarande inte att jag kan förstå det! Det var inte länge sedan vi beställde denna resa, och det var i höstas. Snart tar vi studenten, och herrrrrrreGUD!

Nu rippar jag lite musik så jag har lite fräsch musik i podden på vägen ner! Och sedan där nere när vi ska spela musik!

Nu ska jag mysa med min mys.

14 maj

Det är inte länge kvar tills jag sitter på planet till Alanya, 48 timmar ungefääär! Jag längtar.

Jag håller på och plugga lite smått, men varje gång jag ska sätta mig och försöka få ner någonting vettigt på engelskan så går det åt skogen. Jag vet inte vad jag ska skriva, och jag blir så galen på detta alltså! Men jag måstemåste ta tag i det när vi är där nere, på något sätt.

Tävling i Bålsta


SE YAAA IN ALANYAA!


Jessie J.




Medan man pluggar engelska så kommer detta skönt ut ur högtalarna!

11 maj


8 maj 2012

Hej på er mina vänner!

Idag har jag sett på skolan cabaré och den var bra! Imorgon ska jag se på den igen, men då med min älskling. Sedan har jag chillat typ, och pluggat lite. Tränade också, och nu kom jag på att jag måste ringa min osteopaat, heheoo.


Ja, jag suger på detta. Hejdå.

Huvudvärk

Jag är så trött att ha samma huvudvärk dag efter dag... Den kommer smygande varje kväll, och fy tusan vad det är jobbigt. Nu ska jag ta mig en kopp te och se om det hjälpte så jag kan plugga samhäll!


GALET!

9 dagar till Alanya, untz untz!
39 dagar till STUDENTEN!!!


Jag blir gaalen, så fort tiden går! Det var inte länge sen jag började ettan, och blev ihop med Martin. Herregud!

Nu gäller det att hänga i med alla prov och inlämningar, så ska detta också gå vägen!!




7 maj

Hej mina vänner! Hoppas ni har haft en bra helg, för det har jag haft. Jag har tränat, mys med mina läxor, och såklart med min älskling! Igår premiärade vi i  badtunnan, och det var varmt och skönt.


Nu sitter jag och pluggar, och jag har hunnit med att i princip skriva klart min naturfaktadel. Nu är det bara diskussion och analys kvar, dock är det det som är det jobbigaste. Nu skriver jag lite engelska, och ska ta tag i matten lite senare.

kanske ska till sömmerskan idag för att kolla med klänningen, spännande!



4 maj

Jag har så himla ont i ryggen idag så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Var hos Maria igår, min osteopat. Hon klämde och tryckte, så jag känner mig misshandlad i ryggen idag. Så idag ska jag vila från träningen, så jag får lite vila innan kastningen imorgon, om jag känner mig nog pigg för det, vill säga.

Nu har jag engelska, så jag ska arbeta med mitt stora arbete, så jag hoppas att Jan inte pratar bort halva lektionen som han brukar göra!

Bra dag!

Glad tjej idag för jag fick reda på att allt mitt slit med projektarbetet lönade sig, plus att jag kirrat sommarjobb i 8 veckor! göttmooos! Bra betalt var det också, så nu känns det helt okej att vara halvt pank.



1 maj

Eftersom jag var chaufför igår mår jag toppen idag förutom att jag är trött som bara den! Men detta är jag endast eftersom jag var tvungen att gå upp olidligt tidigt för att åka till Uddeholm till osteopaten. Men det var helt okej, och jag hade en nyvaken pojke när jag kom hem. Blev mys och glass till fyra då han åkte hem och jag gjorde ett awsome träningspass med min träningskompis AC! Det var underbart att träna i solen, och mina fräknar kollar fram mer och mer ju mer solen visar sig.

Jag har börjat med min svenskapresentation, och det känns helt underbart eftersom den ska vara en kvart och jag vet inte när den ska vara, så är det skönt att ha fått ihop endel. Och det jag ska prata om är, såklart, släggkastning. Jag ska även försöka slänga in lite styrketräning där, eftersom det är en stor del av släggan.

Men nu ska jag sluta babbla, för jag måste arbeta en halvtimma till, för sen är det underbara älskade Desperate!!

RSS 2.0