Photobooth



Haha, sitter och underhåller mig själv med photobooth men borde egentligen plugga. Men det är inte lika kul! 


Let me live




Torsdag


 Förutom träning idag har jag spenderat dagen med denna härliga bok! 

Busy doin' nothin


Alltså en låt som jag verkligen gillar från årets festival som är i final är Ace Wilder - busy doin' nothin! Lyyyyssna på den om ni inte har gjort det, kanonbra! 

Fläskpannkaka


Nomnom! Blir god middag idag! Gör man 1 1/2 sats blir det extra gott också för den blir tjockare! 

A little party never killes somebody

Whop! Första gången på lääänge som jag är hemma en torsdag alltså, känns som jag har varit i skolan konstant och sen när det äntligenär helg då måste jag plugga för det är så mycket litteratur så man hinner aldrig vila riktigt. Nu har jag iaf pluggat på morgonen och så ska jag iväg till gymmet nu för lite CX och springa på bandet, har inte sprungit på länge så måste jobba upp kondisen liiiite!
 
Tjipp å hej! 
 

Onsdag

Mitt i veckan idag. Är snart på universitetet och ska ha tre timmar verksamhetsstyrning innan det blir grupparbete (tack ni som svarat på enkäten). Hoppas vi kan gå svar på alla enkäter i skolan idag så vi kan sammanställa dem och göra väldigt mycket på arbetet! 

HJÄÄÄLP!

https://www.webbenkater.com/s/01ef8f1
 
Kan inte alla vara söta att gå in å svara på denna enkät lite snällt sådär? Ett arbete i skolan kräver det. TJOLLAHOPP!

måndag

Måndag idag, hemma från skolan men inte får man ligga på latsidan för det! Sitter & läser i min strategibok eftersom jag ligger lite efter i den, så det är det som jag kommer göra resterande av dagen, plus träna och se på OS! 
 

söndag

Var tvungen att instagramma hur duktig jag var på gymmet igår.
 
Idag har varit en typisk söndag verkligen, seg och grå.
Igår var Ema och Jonas här, vi åt god mat, halvkollade på Mellon och sedan hade vi bara kul och prata och umgicks. Var meningen att vi skulle ut på Selma, men det blev inte så. Men det var kul ändåå!
 
Nu har jag gjort lite standardplugg på en söndag, ska snart standardkolla på farmen och sedan en film och sova gött! Fick btw mail om jobbintervju, hoppashopppas det kan mynna ut i något!
 

Nöjd


Är så otroligt nöjd över mig själv idag! 
Var på gymmet med Ema och Jonas förut och först blev det 30min pw med lutning och sen 30min jogg/löpning med lutning där också. Trodde aldrig att jag skulle orka, men allt sitter i skallen och för att orka springa och utvecklas där måste jag jobba med skallen! 

Skönt!! 

Svenska rallyt

Idag börjar rallyt på riktigt och jag kan inte komma ut i skogen och kolla... Jobbiga hemtenta som jag får ut idag, som ska förstöra allt.. Eftersom det är första hemtentan är det också lite spännande, för att de hur det är, hur det går till, vilka frågor som kommer, ska man ens referera?? Jag veeeet inte! 



MF

Sitter och pluggar hemma idag, det går helt okej förutom att jag har så himla ont i ryggen efter pulkaåkandet i söndags.. Vi åkte lite tåg och så in i en snövall och så landade jag med ryggen på kanten på pulkan så är en aning öm mellan skulderbladen och upp i nacken, men vad tusan man får ju ligga i soffan och plugga då! Supergöttttt! 

RSS 2.0