Söndagskväll

Och så var vi här igen, ännu en söndag. Veckorna och helgerna går så himla fort nu för tiden, vart tar de vägen liksom? om fyra veckor har jag min lägenhet i Karlstad, så jag slipper åka så tidigt varje dag och kan vara piggare och mer alert i skolan! Dock kommer jag att sakna att vara med min älskling nästan varje dag som jag är nu när jag åker mycket från Sunne. Det kommer verkligen bli tomt! Ska läsa lite nu, tror jag. Annars blir det tidig sänggång idag, ska vara i Karlstad klockan åtta imorgon...


120930

halloj! ligger helt död i soffan efter kalas för min näst minsta kusselin som nu är 14 år!!! han ska inte vara så stor, inte i mina ögon i alla fall, hehe. ska masa mig upp för en liten promenad med min älskling nu!

120929

nu är jag reda för en hel dag med plugg!


Finally!

äntligen är det en app till android, så nu kanske jag kan bli flitigare att blogga även när jag är i skolan och åker massa tåg!


120928


120927

En bild från hockeymatchen som jag var på i tisdags, Färjestad vann med 1-0. Det är gött! 

För jag är lyckligare nu


120926

Och så sitter jag i skolan än en gång och väntar på att lektionen ska börja. Det är 25 min kvar, så snart droppar nog mina vänner in till skolan. Har med mig datan eftersom jag hade den igår och jag sov i Sunne eftersom det blev hockey igår! Färjestad vann, och det var äckligt gött i alla fall. Första trean för säsongen.

Jag ska ha externredosisning i tre timmar nu, så det är ganska segt. Sen ska jag hem och ta en liten spruta och sen sova! Jag är så himla trött, och morgon måste jag gå upp klockan feeeem...

Chipp å hej, uppdaterar sen!

120925

Idag ska jag på hockey, det ska bli kul. HEJA FÄRJESTAD!
Har ett stort grupparbete i skolan, så jag jobbar mest på det, och läser grundläggande marknadsföring under den andra tiden för att försöka hänga med. TENTA DEN 23 OKTOBER!!! Första salstentan, och jag är redan nervööös!

awsome!

Älskar att jag kan ta bilder från instagram å lägga upp, roligare mobilblogg!

120919

Nu har min snos precis åkt hem, tråkigt... Men sett han tre dagar på raken, och det hör inte till vanligheterna så måste väl vara nöjd, typ...

Idag har jag klippt av mig lite av mitt hår, 15 cm för att vara exakt. Det är ganska skönt men ovanligt.

Imorgon ska jag ha en presentation, så det är jämt liiite pirrigt. Ska sova, upp klockan sex imorrn. HÖJT!

finaste

Jag har världens bästa pojkvän, sådeså!

120918

Alltså vilket tråkigt väder det är idag! Idag önskar jag verkligen att jag hade ett par snygga stövlar... Dax att åka till Granngården eller Karl Hedin hemma i byn och kolla om de har några snygga... Ett par röda Tretorn hade jag tänkt mig, det tror jag kommer vara awsome när det är väder som det är idag!

Jag sitter även idag på biblioteket och jobbar med lite skolarbete idag. Gör lite resarch (eller hur de stavas) för ett projektarbete vi ska göra i marksnadsföringen. Det gäller att komma igång med det, så man blir klar i tid och slipper stressa så himla mycket! SKa alltså återgå till det.

i väntan

Står på stationen nu och väntar på tåget hem! Hoppas det är ett nytt tåg så man kan roa sig med lite internet under resan. Vi hörs sen finisar!

120917

Sitter på biblioteket på universitetet och kollar runt lite efter den perfekta höstjackan. Den ska vara grön, lång och ganska oversize. Tror jag har kollat igenom hela Karlstad snart så nu får jag börja kolla på nätet helt enkelt! Jag börjar inte förens 13.15 så jag har gott om tid på mig om man säger så.

She Wolf


ANNA-CLARA 18 ÅR!

Idag säger vi grattis till min fina träningskompis som fyller arton! WOHO! Äntligen, så att säga. Här är en bild på henne när hon vann SM-GULD!
 

120916

Hej allaaaaa! Jag har inte bloggat på några dagar för att jag inte haft lust, heelt enkelt. Men idag ska jag plugga, så det kommer bli många inlägg eftersom det är så KUUUL att plugga. Har jag rätt eller har jag rätt?

120913

Hänger lite i skolan, som den cooling jag är! Nejdå, eftersom jag pendlar (DÖÖÖÖÖ!!!) så måste jag vänta innan föreläsningarna börjar, cirkus en timma varje dag. Idag gjorde jag valet att ta med min dator, vilket jag nu känner var ett mycket bra val! Jag kan liksom blogga, kolla fejjan och annat kul medan jag väntar. Och dessutom börjar min telefon få lite klent med batteri. Och det är konstigt eftersom den hade massa imorse? Tror det är dax för en ny, som en iPhone 5 till exempel, hehehehhe.

Puss på Ema, än en gång. Att man kan sakna en kompis så mycket!


New iPhone/iPhone 5

De berättade om den idag, och man blev ju sugen alltså! Får se vad jag har råd med, men hoppas att jag kan köpa den i alla fall!

120912

Det är konstigt hur allt annat kan bli gjort förutom just plugget, när man har ett prov/tenta att plugga till. Jag har inte gjort värst mycket plugg idag, men jag känner mig ganska säker. Men man kan inte vara helt hundra, så därför måste jag läsa ännu mer. Sedan får jag inte glömma att jag har en presentation om en vecka också, så den måste jag göra klart. Det är endel som måste fixas. Så det är bara att ta sig i kragen och göra det!

bränd

Fyfan vad jag brände mig sista dagen i Alanya i våras! 

Evenescence - My immortal



I'M IN LOVE ! <3

120911

Idag är det 11 september, och 11 år sedan terror attacken i NYC. Hemskt detta.

Jag är hemkommen från en lång dag på universitetet, men jag kom i alla fall hem en timma tidigare än vad jag hade trott att jag skulle göra. Så jag har hunnit med lite bokföring, och jag ska göra mer snart. Men jag måste lägga mig snart också, för klockan känns som att hon är mycket. Dock är jag ledig imorgon, så jag kan sova ganska länge i alla fall. Ska upp och träna på morgonen och sedan måste jag hem och plugga igen! Men jag börjar känna mig ganska säker på Visma och det vi ska göra, så nu ska jag bara bli ännu mer säker så det blir finemang på fredag under tentan!

miss you.

Fina Ema som är och tågluffar med sin Jonas. 

Om ditt hjärta slår

 
 
Lägg din hand mot min kind och visa mig vägen
Kommer du ihåg den?
Det känns så skönt och komma hem
För när du ser mig, blir du lycklig
Om du känner dig ensam, öppna dig då
Dela med dig av känslan, jag kan nog förstå


Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går.
Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går.
Vart jag än går, vart du än går

Du vilar här på mitt bröst
För mig är du livet, men jag tar dig för givet.
Förlåt jag kan vara dum
När du i disträheten tätnar
Men jag hör dig

Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går
Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går

Spela vår låt nu, ta mig med storm
Kan vi inte dansa som förr, hela natten lång
Bli nu ett med mig darling
Jag vet att vi kan
Men sen vill jag hålla din hand

Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går
Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går
Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går
Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går


 
 
 
Drogen just nu! 

böcker

 
Tenta på fredag! 

fantastiska veckor














Externredovisning

Fan va najjjjs, eller inte. Jag pluggar som en guuud! Har gjort klart de övningar som vi ska göra imorgon i datasalen, så det betyder att jag kan göra dem igen senare. Så jag lär mig. Det svåraste är kreditfaktura, alltså när man reklamerar och man ska göra helt tvärtom, min hjärna hänger liksom inte riktigt med när det kommer till de övningarna, och jag måste lääära mig det tills på fredag alltså. SCHUUPPP!

120910

Godmorgon. Jag håller på att ladda ner Visma Adm. 200 så jag kan plugga lite hemma när jag inte har någonting att göra idag. Eller jag har inga schemalagda lektioner så ja, jag måste plugga!

THE JOKER

JOKERN! Detta är mina faddrar som jag har haft i den bästa nollningsgruppen, THE JOKER! 
 
 
"Jokern glider in på rumpan, rumpan bar
Vi höjer våra glas för Stefan general
vi dansar, dansar runt å festar hela dan
Jokern är bäst hör upp, NI MÅSTE FLYTTA PÅ ER!"
 
Och sjung det med melodin för Flytta på dig. 
KÄRLEK

120909

Hej! Marten är över, och jag är glad och nöjd. Blev inga större köp, utan den vanliga godiset och chipsen och så blev det en filt! Den är supermyyys!

Imorgon är jag ledig så jag ska sova, och inte minst plugga! Det är något som jag verkligen måste göra.

120908

Halloj! Sitter på tåget på g hem till Torsby efter några helt awsome dagar i stan. Igår va de nöjes å de va kul, men idag är det den efterlängtade mârten hemma så ska hem till det. Nu kommer skolan igång på riktigt utan nollning och jag ska ta tag i skolan nu! Ska därför läsa lite på bokföringen nu, så ja.

120904

Jag har inga bilder på datorn, så ni får helt enkelt stå ut med denna söta lilla panda. Eller vad det nu är! Jag har precis gjort lite läxa, och ska nu läsa igenom det vi gick igenom på marknadsföringen idag för det mest snurrar i min skalle under de lektionerna. De som gick i SP09 vet vad jag menar om det är en Bengt Larsson fast ÄNNU mer utsvävande och virrig. Det är hemskt... Man vet inte vad man ska anteckna och inte, så det blir att man skriver ner precis allt. Så måste alltså kolla igenom vad det egentligen var som jag skrev ned i boken.

120903

Tiden går galet fort och det är redan september! Sitter på bussen mot stan för ännu en dag med skola och nollning. Är bättre nu så ska kämpa mot snor hela dagen... Men ska fortsätta läsa om bokföring nu, wiii!!

Blivande civilekonom

Här sitter jag och skriver, efter första veckan i skolan. Det var varit helt awsome. Lärt att känna massa härligt folk, som man inte trodde fanns. Blivit nollad och sjungit som en tok, blivit förkyld, fått nya vänner och haft det riktigt roligt. Förkyldningen är inte så kul, men allt det andra! Det känns verkligen som att jag har kommit rätt när jag valt utbildning, så det är helt underbart faktiskt. Nu sitter jag är sjuk men det är inte så farligt. Ska packa för ännu en vecka borta från mitt hus, för två dagar i Sunne och tre hos min underbart snälla vän Maja, som erbjuder mig en plats på soffan under tre nätter. Jag är mycket tacksam!
 
Bloggen har blivit lidande under sommaren, men kanske kan jag ta mig i kragen och göra det lite bättre nu när jag börjat universitetet och kommer ha mycket att skriva om. Ska ladda in bilder från telefonen till datorn så ni kan få se dem!

RSS 2.0