NIIIIGHT

Nu ska jag snart ta bort mitt smink, sen blir det att lägga sig i sängen och försöka sova. Imorgon är det skolan som gäller, och förhoppningsvis träning efter skolan! Kasta lite, och kanske lite styrka. Bål i alla fall, sen blir det nog handboll! Hoppas i alla fall, träna är skönt.

Men nu, kolla sporten, sen sova.

18.11

Sitter här i min säng med Maja vid min sida. Hon sjunger lite sådääära vaa. Låten är Akon - Keep you much longer. Bra den.

Vi har inte gjort så mycket, jag har gjort spanska och engelska. Och hon har suttit vid datan. Så ja, haha. Men pratat har vi allt gjort också.

Mahaa.

anDroid

Jag lånar Martins mobil just nu. Det är skitsvårt att skriva, hehe. Men det får.gå. jag har varit i skolan idag, och det var okej. Vi hade specialidrott idag också. Första gången på en två veckor som jag kastde slägga. Men det gick helt okej. Lite ostabilt dock. Sen gick jag och Martin hem och åt mat. Sen skulle jag träna handboll, men det blev dock bara 20 minuteer. Jag vrickade foten... så var det med det. Det sista jag ska säga är att detta inlägg tog väl en kvart, tro det eller ej! Nu är det fortet och mys för min del.

20.57

Jag saknar min grabb, han är söt och underbar!

Helgen har i stort varit nästan perfekt. Love it!

Är trött och mätt, så ska nog nanna snart. Ciaaoo

1år



Ett år idag.
Jag älskar dig ♥

17.02

Är hos Martin nu, och vi gör ingenting speciellt. Vi ska väl ut på Kolsnäs ikväll, så det blir lite roooligt.

Ska nog se på friidrott nu, puss

FINNKAMPEN

Det är finnkampen på tv, så det kollar jag på medan jag packar för att jag drar till Sunne om en och en halv timma. Jag gillart. Så nu ska jag kolla vem som vinner av damerna, so long!

08.23

Sovmorgon idag, och det gillas skarpt! Det som inte gillas är att vi slutar fyra, och att vi har hål efter första lektionen. Hehe. Så min dag idaag ser ut såhär.

♦Samhäll
♦Hål
♦Spanska
♦Hål
♦Engelska
♦Psykologi


♦SLUuUUT!!

Och vid sju ikväll sätter jag mig på tåget till Sunne för att tillbringa helgen där. Älskart! (det är även en liten ettårsdag som ska firas imorgon. Martin♥ 090828 )


Kollsberg

Martin, här har du.




Blåbärs stället ♥

am to pm

Jag är verkligen kass på rubriker. KASSS.

Nurå, ska jag berätta om skolan då.
Idag hade vi första individuella valet, och det är specialidrott för min del (friidrott). Så jag får träna fyra timmar i veckan i skolan. Lovely! Jag gillart! Idag hade vi bara introduktion, så vi gjorde träningsprogram fram till Skol-SM. Sen gjorde vi lite kulkast. Efter det hade vi matematik. Första matte B lektionen, och det verkar svåårt, detta med matte B. Men första lektionen var bara repetion. Efter matten var det svenska, där det var lite ordkunskap och sem läste vi. Som vanligt på Bengt lektioner då alltså, heheee. Efter det var det lunch, och firren låg gott i maggeen. Efter lunchen var det första filosofi lektionen. Det var intressant. Lite flummigt, men intressant. Man kan lära sig mycket av de lektionerna, det tror jag faktiskt.


Så, det var min dag, i korthet.
När jag kom hem bakade jag kärleksmums. Fast det blev lite för mycket kaffesmak. Men jag tror att min kärlek kommer gilla dem.

Nu ska jag snart nanna, trött i ögona. Så ja, natten!

15.21

Nu ska jag baka kärleksmums, för jag har inte så mycket annat för mig.
Dagen i skolan var heelt okej, faktiskt ganska bra. Det var god mat också, hehe. Jag är en sucker för fisk!

Men jag berättare sen, eller något. Haha..

20.44

YEYY! Handbollslaget slog fotboll! (Nu snackar jag fångarna på fortet) Det är grejjjjjer det.
Det var något som jag skulle skriva, men just nu kommer jag inte på det. Haha, det kan bli så igen. Det blir i alla fall intressant och se om de slår fortets mästare. Mjaaee.

Imorgon är det första ind.valet. Jag och Emelie bytte till specialidrott idag, naahaajs. Friidrott ♥ Så nu har man några eftermiddagar fria, det är helt bra. Två timmar på måndag, och två på torsdag. Efter det har vi matte och svenska, och sen har vi lunch. Det betyder alltså att man ska ha med sig banan eller något så man kan käka efter träningen. Men det ska allt gå bra det.


17.17

Jag har precis damsög mitt rum efter att jag välte ett glas med vatten så det var glas all over! Töööligt.

Nu ska mina kusiner snart komma för att fira syster.
Så jag kilar vidare här på internet.

22.20

Nu ska jag sleeeepa. Det ska bli skönt.
Min kropp behöver verkligen all sömn den kan få. Speciellt denna första vecka i skolan.

Så, niiight

Första handbollen gjord

Första träningen gjord. Jag är så sluuut! Det var jobbigt, mycket jobbigt. Bena och armarna skakar, så ja. Det gjorde Jan och Nicklas mycket braa. Kommer ha träningsvärk imorgon, då mjaa.

Fångarna på fortet

Det är på tv nu, och det är najs! Nostalgiiiii.

Ska se på det, och så. Jaao, hejda.

16.49

Skolan var värd idag, verkligen. Började 08.15. Slutade 09.09. Vääärt!

Men jag var kvar i skolan med mina klasskamrater och väntade på min älskade sötnöt.
Åkte hem runt halv tvååå. Imorgon börjar på for real, och jag har sovmorgon. NAJS!


Nu ska jag försöka hitta på något att göra, så vi hörs!

Frukost

Sitter och mumsar i mig crunchs, eller vad det heter. Det är jordgubbar i, och yoghurtflingor. MMMMMUUUMS. Fast det börjar bli fullt i kaggen, så det går lite trögt med att äta.

Hannisen och hennes sis hämtar upp mig senare, dock vet jag inte tiden än. Men innan kvart över åtta, heheee.


Sådärja, fast jag har inte sminkat mig än. Ska väl orka göra det sen, ööööh...


Och jag har en snygggggg skjorta, som jag fann i mammas garderob. NAJSSSS.


Nu ska jag äta klart.

Cyaaa efter skolan!

Sista dagen till ända

Ja, nu var då denna sista sommarlovsdag till ända, och imorgon går jag åter i Stjerneskolans korridorer. Det är vemodigt. Kul att se alla, men samtidigt är det tråkigt att vara i skolan. U get it, huh?

har munskölj i munnen, och ska spotta ut det snart. Och sen ska jag kolla lite på datan, för att sova sen.

Vi hörs imorgon, puss!

17.11

Nu har min sötnöt åkt hem. Han måste hem någon gång, och det blev nu. Men idag har det varit en brabra dag. Det var lite segt imorse för vi var uppe sentsent. Eller ja, jag kom hem vid halv ett och gick och lade mig. Sen vid halv tre kom sötnosen och la sig breve mig och gosade.

Idag har Emilia varit här, och hon är det ännu. Vi var och badade förut. Fast Emma och Martin var torra och var på land, hehe. Men jag och Emilia badade i alla fall.
Sen har vi mys och njutit av vädret. Busat och så.


Emma och Emilia gör chokladbollar, som vi ska mumsa på sen.

18.56

Nu är det ett inlägg te er som gäller.
Har precis kommit ur duschen och ska sätta på mig kläder och så ska jag till Elin och se på film med några. Det ska bli lite mysigt. Så jag har ingen tid att vara här, egentligen. Hehe.

Så, vi hörs!

Airplanes

Ser på film nu med min syster. I'm a cheerleader. Är inte riktigt säker på vad den handlar om. Men... Det handlar i alla fall om homosexuella.


Nu ska jag fortsätta kolla.

Taggar för att paddla imorgon med älsklingen.

JÄVLIGT DUKTIGT!


Här ser ni reultatet av min snabbdusch med rakning av benen!
En fet jävla skinflik kom med när jag rakade. Nu svider det och blöder som faan, som ni kan se här.


(okej, sorry för att jag svär - men det gör ONT!)



BRAVO IDA!

Period 1


Det verkar ganska okej att börja skolan när man inte har ett schema med lektioner överallt. Hål är välkommet, speciellt först och sist på dagen, hehe!


Sol

Det var sol, en liten stund. Men den stunden låg jag på mage i bikini och mådde underbart. Solen stekte på min rygg, och det kunde inte vara bättre. Naglarna är nu svarta, som natten, AND I LIKE IT! Länge sen jag hade svarta naglar nu.

Köpte en vit nagellack också, så nu ska det bli fina naglar, hehe.

14.02

Jag är fett uttrååååååkad!!

Har precis ingenting att göra. Har bakat  muffins och varit nere på Torsby. Så ja, vad mer?
Hade hoppats på att få åka te Sunne idag, men det verkar inte bli så. BLÄÄG! Och inget i helgen heller för en dum fest. BLÄÄÄÄG.


BLÄ på idag!

Sommaren 2010

Jag ska nu försöka summera sommaren 2010, och om någon skulle försöka få mig att summera det med ett ord, så skulle det ordet bli: friidrott.

För det är nämligen friidrott som min sommar har handalt om. Det har varit träning, på träning, på träning. Och några få tävlingar. Jag älskar friidrotten, men på samma sätt så har mina kompisar kommit i skymundan. Och det skäms jag för. Det är inte lätt att kombinera allt, och speciellt när jag hade ett jobb som var de dagar jag inte tränade! Sen har jag en pojkvän som jag vill vara med, men jag måste ändå vara med mina vänner. Jag ska verkligen ändra på det nu, när skolan börjar. Men det blir mycket lättare att ändra på det, när man ser varandra i skolan hela dagarna. Nu är det skolan och träningen som jag ska kombinera på ett bra sätt.

Det är inte många fester som jag har varit på denna sommar. Det är midsommar, som slutade i tårar för att jag var så himla trött och åkte hem tolv och sov som en stock. Det var countryfestivalen som var snurrig och alldeles underbar, men jag fick liksom ingen kontakt med alla? Jag vet inte varför. Och det var fryksdalsdansen, som var nykter och i Sunne. Inte alls med alla i Torsby. Jag såg dem bara några få gånger. Det var tre, vilket en var kalas. Alla mina kompisar har haft hur många som helst, och jag har kännt mig utanför som bara den. Men jag hade träningen. Och där har jag svettas, skrattat och varit sur. Och där har jag fått några nya vänner. Och Anna-Clara och jag, vi har haft många bra pratstunder mellan kasten och mellan övningarna.

Men sommaren har också inneburit jobb. Ett jobb som varken var bu eller bä. Det var helt okej, men jag vet inte om jag vill vara där mer. Det får vi se. Jag fick i alla fall lite pengar, som är sparade. De ska jag ta fram till något som jag verkligen vill ha. En bil. Jag vill ha en bil när jag tar körkort.

Och badandet då? Jo, badat har jag gjort. Men inte så mycket som man hade hoppats. Men det har badats.


Sommaren 2010 har varit bra av många anledningar, och inte av endel. Det bästa har varit att jag har utvecklats i släggan. Och att min underbara pojkvän som är vid min sida.


Peace ♥

21.07

Hejsan. Nu är jag hemma. Eller jag har varit hemma i tre timmar, men jag har duschat och sett på film - The Last Song. Den är helt U-N-D-E-R-B-A-R!

Msn var helt cp förut, det kom bara upp det gamla.. Men nu har jag live messenger, och inte bara messenger. Det är brabra.


21.16

Tjollahopp.

Sitter i Sunne och vi ska snart äta kvällsmat. Det ska bli gott, för det kurrelikurrar i min mage.

Idag har vi inte gjort något speciellt, bara slappat.

NU vet ni att jag lever.

10.22

Om lite mer än en timma går tåget ner mot Sunne, och det ska jag med. Och jag är klar med allt som jag måste göra innan jag åker. Dvs duscha, packa, skala potatis och bädda sängen. Helt otroooligt va?

Ska gå vid elva, så jag har marginal. Sen har jag en tung väska som jag måste dra på, och då vill man ha gott om tid så man slipper stressa (=SVETTAS). Jag vet inte om jag kommer hem idag eller om jag kommer hem imorgon och drar på träning direkt. Det får vi se. Hoppas att det spricker upp lite, så det blir sol och inte så kallt.
Hade tänkt att få ut och fiska med min man.


Cya

Uptown girls

Uptown girls är filmen som går på trean just nu, och den är så himlahimla bra! Och i filmen spelas en av världens bästa låtar. Molly smiles.



Daddy's little girl
Paints the world with her magic wand
Daddy's little child
Breathes new life to the morning time, for me
Though we're apart, her thoughts follow me

When I come home
Molly smiles with the dawn
Molly smiles and she radiates a glow around her halo
When she plays, Molly smiles
On a summer day, Molly smiles
A new day, Molly smiles

Daddy's little girl
Ties a ribbon around my heart
Daddy's little child
Waves goodbye to the ocean tide that sweeps me
Though we're apart, she's a part of me

Molly smiles with the dawn
Molly smiles and she radiates a glow around her halo
When she plays, Molly smiles
On a summer day, Molly smiles
A new day, Molly smiles

Molly smiles with the dawn
Molly smiles and she radiates a glow around her halo
When she plays, Molly smiles
On a summer day, Molly smiles
A new day, Molly smiles

Nothing's wrong when Molly smiles


14.25

Har precis lagat mat, och ska äta nu och se på en film. Sen får vi se vad jag hittar på.

Puss.

10.42

Väntar på att det ska torka upp ute, så ska jag klippa gräset. Sen ska jag sysselsätta mig med annat.

20.32

Det är Göta Kanal på tv, ettan, för att vara exakt. Den är ganska bra, tycker jag.


Idag hängde jag hos kusinerna i Bergsäng till fyra sen drog jag till Lysvik och badade med de andra kusinerna. KALLT! Och Emilia lät mig inte gå upp. Jag var verkligen förfrusen. Men åkte hem därifrån vid sju. Och då var det faktiskt jag som körde! haaaaa, jag var mycket bra.  Hehe.


Nu ska jag se på tv, och kolla allt som har med internet att göra.

10.56

Jag har varit vaken sen åtta, och ska försöka gå upp åtta varje dag nu. Eftersom skolan börjar och man inte vill få en chock när man ska gå upp. Många kanske tycker att man ska sova när man väl kan? Men jo, i och med detta så blir jag trött så jag lägger mig tidigt, och får då sova. Om jag skulle vara dötrött när jag vaknar, så är det bara att sova vidare. Enkelt, tycker jag i alla fall!

Men nu ska jag inte sitta här mer, utan ska försöka komma ut i solen och bättra på brännan. Och är det någon som vill hitta på något idag, så är det bara att ni hör av er. För än så länge är jag ledig. Mahaa.

Är ni spända...

.. för att få veta hur det gick på SM?


Det ska jag berätta för er.

Årets mål som jag hade, var att förbättra min placering på SM. Samt kommer över 40 meter. Eftersom jag har kastat över 40 (dock hemma på en resultattävling) så var det väl redan gjort. Men jag vill själv att jag skulle göra det på en annan tävling. Så det gjorde jag idag. Det blev 40.44 som längst. Dock kunde det ha blivit längre. Jag slog släggan i marken i en rotation, som sänkte farten betyyydligt mycket. Så det finns mer i kroppen. Det är gött att veta.

Det andra målet, var att komma femma eller bättre som placering. Och det lyckades jag också med. Jag kom femma, med 2 meters marginal ungefär. Det var skönt, dock hade jag en sex meter kvar till medalj. Men ja, så kan det gå.

Så, där har ni mitt SM för iår. Lyckat, tycker jag.

Time table

Jaru, jag vill ut i solen och se på friidrott på samma gång! ÅH! vad. svårt. det. ska. vara.

Går ut när Michel Torneus är klar, det måste jag. Sen ska jag hinna packa, duscha och göra vanlijsås innan Martin kommer tjugo över sjuu.


Pheeeew, varför ska det bli så stressigt i slutet för?


14.08

Jiises vilket väder det var igår alltså! Det har regnat och åskat så jag vet inte vad. Men som tur va slutade det ungefär lagom tills friidrotten började! Bra re!

Pappa sa att det har kommit upp mot 50 mm regn på den skuren som var igår, och det är inte dåligt. Vad va den på? En, två timmar? Jaja, vi skadades inget av det i alla fall, hehe. Men jag vet att det var bortspolat under järnvägen, men det ska nog vara fixat tills älsklingen kommer hit. Brare.

Nu ska jag fortsätta kolla efter liverapporter från JSM och kanske USM. Det är Stefan och Frida som är igång för tillfället, hoppas att det går bra för båda!

19.42

Sitter och väntar på mat. Bakadpotatiiis. Mumma deet.

Jag har liksom lite torka på att skriva, så kanske skriver mer senare.

Sjua!

Precis. Det är den placeringen som min kusin fick på sm. Det är mycketmycket bra. Sjua i Sverige liksom, hallå? BRA! Ifjol kom jag sexa, och jag hoppas på samma eller bättre iår. Men man vet aldrig. Det kan floppa lika mycket som det kan flippa!

07.40

Jag är vaken! Amazing! Eller ja, jag har varit vaken i en 50 minuter faktiskt! Har hunnit äta, göra macka, klä mig, fixa håret och borstat tänderna. Eller ja, mamma gjorde mackan, hehe.

Så nu väntar jag på att kusinerna ska komma och hämta upp mig. Eftersom det är SM i Värmland (friidrott) så är det ju såklart det idag. Och min söta kusin Johanna tävlar idag vid elva. Hennes USM är i Kil, och mitt JSM är i Karlstad. Och jag tävlar på söndag! Halv tio, snacka om att jag kommer var död sen...
Men jag klarade mig idag, så jag borde klara mig på söndag. Jag kommer i alla fall ha min sötnos här då.


Nu ska jag gå, så vi hörs när jag kommer hem!

Puss

Set me on fire

Eller neaj. Jag ska nu steka mig lite pyttipanna, och sen ska jag plocka i mitt rum innan jag trampar iväg för sista träningen innan SM. Det är nu nerverna börjar komma!

Pajbak

Mmmmm, nu ska jag baka en god smulpaj!
Har varit ute och plockat hallon och svartavinbär, men eftersom mamma redan har plockat i hallonhäcken en gång, så var det inte så mycket i den. Därav svartvinbär. Och jordgubbar från Sunne har vi i frysen. Så det ska bli smarrrriiigt!

Ni ska veta, jag är jäääääääääkligt bra på att göra paj!



Smarrrrrrrigt!

Niight

Imorgon är jag ensam hemma, eftersom mamma börjar jobba. Det ger mig lite ångest, för skolan börjar snart. Och jag har inte gjort mycket denna sommar. Men det är väl lata dagar man ska ha?

Ska i alla fall gå och lägga mig nu, och fundera på om jag ska baka en paj imorgon eller inte. Hehehe.

Tjolla!

13.44

Maap. Nu ska jag ta och fixa mig lite trorjag, och sen dra till Björnevi om en timma.

Puss

Tunga moln

När jag vaknade imorse var det strålande sol. Tänkte sola och så, men sen kom det massa moln som skymde solen. Och nu har dessa molnen blivit tuuunga. Usch!

22.33

Funderar på att krypa till kojs. Är inte supertrött, men kan vara bra att komma i säng i rimlig tid. Det kan det faktiskt. Men frågan är om jag orkar? Jag vet inte jag.

Eller nej, godnatt.

Food

Sitter nu och äter sallad. Eller ja, det är ingen sallad i, men man kanske kan kalla det för en sallad ändå?
Det är tomat, paprika, gurka, ost, kassler och pasta(fullkorn) i. Och lite dressing såklart. Till det dricker jag vatten. Haha, det låter som att jag bantar, fast nä. Hehi. Kände för att vara lite nyttig med tanke på att jag har proppat i mig en massa onyttigt denna vecka. Och förra. BLÄÄÄÄH! Inte nyttigt. Så det får bli ändra på.

Men med tanke på att jag knappt har ätit glass, godis,  chips osv denna sommar. Så tycker jag att jag kan unna mig det ibland. Men det blev för mycket.

ÄT MED HJÄRNA!

09.27

Uppe med tuppen, eller neaj.
Men uppe, det är jag i alla fall.

Ska bort om en halvtimma, så det är bäst att vara klar. Ska bara borsta tänderna.
Nu ringer mamma om tävlingtkläder till SM. Maah.

Here we go again

Nu ska jag stänga lådan och stänga av. Ska sova snart. Ska upp kvart i nio, jobbigt. Hehe. Men det är smällar man får ta. Maha.

Nejdå.

19.00

Tjenatjenaa.

Nu är jag hemma, och jag till och med hunnit kasta 20 kast. Eftersom det var den jekla Svennis kunde vi inte kasta som vanligt. Men vi gjorde det idag.

Dagarna i Sunne har varit toppen. Verkligen toppen. Love to be there. Och jag saknar redan att vara kring Martin. Men att sakna är bra ibland. Han kommer väl snart hit. Och nu ska jag fokusera på SM. Hoppas formen kommer bara!

Imorgon ska jag till rektor Ronnie och prata om det individuella valet. I hope it will turn out well.

Even if the sky is falling down

Sitter i Sunne hos baben.
Vi funderar på vad vi ska göra, det lutar åt att åka till Sunne och käka glass. Och vart tog det fina vädret vägeen? Man blir deprimerad. Det var i alla fall superfint i morse.

Idag har vi åkt fyrhjuling, och jag fick köra. WIHOOO! Det var roligt, även om det var svårt.
Sen har vi inte gjort så mycket mer.

Älsklingen har köpt en ny telefon. En android telefon, en Xperia X10 för att vara exakt.
Han sitter och pillar på den mest hela tiden, och jag får inte leka... Tråkigt.
Sony Ericsson Xperia X3/X10 Rachel eller... ja...
Here it is. And it's hothot

12.16

Hej allesammans. Nu har jag äntligen fått tillbaka min egen dator, och den fungerar galant. Lite tomt att inte ha några saker på den, så som msn och spotify. Men jag har laddat hem det, så nu har jag det också.
Det är lite skillnad från mammas nya dock.. Storleken på skärmen och ljuset. Den andra är större och är mycket ljusare i skärmen. Men det är skönt att ha en data som fungerar som man får göra som man vill med.

Nu sitter jag och ska snart gå och sminka mig, packa och fixa gåret.. Det är grillning hos kusinerna i Deje vid tre, och efter det ska jag till älskling. Så jag måste packa, och jag som hatar det. Bläääh. Men så ärre.

Ska bara kolla fejjan, hehhehhee!

22.21


Har nu en inpackning i håret som ska duschas ur imorgon.
Imorgon drar jag till kusinerna i Deje och grillar där. Trevlans!

Älsklingen var här idag, och det var mysigt. Härligt att skratta! Haha, han är bäst. Puss.

Ska nog lägga mig nu, är ganska trött, och har en mycket bra bok att läsa.

Imorgon blir det nog inte så mycke updatering. Ska till Deje, och sen drar jag till min älskling. Min underbara älskling.

Natti.

Fryksdalsdansen 2010

TORSDAG



På torsdagen var Emma och Malin pepp!

FREDAG


Innan vi skulle iväg på fredagen pussade jag lite på min paaajk ♥

Lite snygg var jag allt.


Förfestande i Bäck. Med schwaaamp. Med ssssssalt!


Taggade kusiner inför TIMO!!!



MAAAAAAAAH!!! ♥

LÖRDAG


När vi väntade på att Thyberg skulle komma såg vi på friidrott.

Väl vid Kolsnäs träffade jag Maja

och Hanna






Man kan sammanfatta det som mycket roligt!

19.44

Klockan går verkligen seeegt idag! Men nu ska jag i alla fall ladda in bilder på datan, götttttt-t!

18.53 - datakrååååångel

Jag får nog snart ta och säga goodbye till min dator.. Den är helt cppp. Har "mammas" nu för tiden, för min är knäpp. Och idag skulle jag försöka ha den, men kom då på varför jag inte använder den. Man kommer inte ut på internet! Alltså, msn och så går att komma in på, men att komma in på ngn hemsida är bara att glömma. Det blir bara "svarar inte".
Men mamma skulle höra med datagubbarna ifall de kunde hjälpa med att totalomställa den. Alltså, ta bort allt och sådära. Och om det inte funkar är det bara att slänga bort.

Då får jag väl vänta och se om jag kan få en ny i framtiden. Men jag vill ha den jag har nu, fast lite bättre och en större skärm. Hehe.


Schwett

Det är vad jag är nu. Har tränat, och det var soligt och skööönt. Men såklart! När jag kommer hem och har tänkt mig att sola, då går den i moln! Och nu är det mörka moln på himlen... Blir inget annat än att duscha och städa rummet idag, tråååkigt... Men någon gång måste man väl det också.. Just nu är det massa kläder och väskor och skor överallt. Så  ja, det kanske är dags.

Ska nog till biblan och låna en ny bok idag, för mina är utlästa.

.

Nu lägger jag ned för idag. Ska träna vid tio, så bäst att sova!

Hörs.



I can see it in your eyes


17.54

Nu är jag hemma. Åkte med till Sunne igår efter Rättvik. Det var väldigt roligt i Rättvik, och många fina bilar. MÅNGA fina. De rosa är finast, hehehehe-he.

Nu ska jag äta, berättar mer om de senare.

08.22

Det var länge sen jag var uppe såhär tidigt. Pheeew. Trött i ögan.
Ska i alla fall till mot Rättvik när Martin kommer och hämtar mig. Med blir också Fredrik, Amanda och Ellen. Det ska bli trevlans.


Och jag ser ut såhära.

16.1°

Det är ´16.1 grader ute. Kallt, hehe. Okej, det är visserligen kvällen, men ändå. Det börjar gå mot kallare tider, och jag gillar det inte. Jag vill inte ha hösten. Hösten är kall och grå, och jag måste lägga in shortsen i garderoben.


Nu ska jag försöka sova snart, ska upp imorgon för att åka till Rättvik med folk.


15.02

Jag har tränat i två och en halv timma idag, det var mycket skönt. Även om det inte gick helt toppen.

Ska äta mat nu, och sen ska jag duscha och sen ned till kusinerna för att umgås.


Sleeeeeep

Ska ta och sova nu, min kropp längtar efter det. Ska upp senast elva imorgon, för jag ska träna vid tolv med min söta kusin.

Egentligen skulle jag vara ledig imorgon, men eftersom jag ska med till Rättvik på tisdag, så blir det träning imorgon istället för på tisdag. Men det är medel vecka, så det ska allt gå bra detta ska ni se. 
 
Ska dock upp tidigt på tisdag sa älskling nyss, men dock inte hur tidigt. Hoppas på att det blir senare än sju iaf! Maaah, orkar inte gå upp tidigare. Jag har för fanken sommarloov.


Men nu ska jag borsta gaddarna, sen blir det läsa lite bok.


Natten med er.

Två meter

Ja, precis som rubriken säger så var jag två meter från mitt pers idag på tävlingen. Det blev 37.98, och jag är helt nöjd.

Jag var ensam, så en vinst blev det. Men det var inte det som var grejjen, det var känslan i kastningen. Den var helt okej, fast det är pusselbitar som fortfarande måste funka. Men det är om två veckor som det ska stämma, inte just nu. Så ja, det var helt okej. Det är självklart bra om det stämmer toppen. Men ja, det är somsagt om två veckor det ska vara bäst.


20.58

Nu har jag tid att uppdatera er. Jag hade en mycket trevlig kväll igår. Det var lite kallt, och när det kom lite dugg så mitt hår såg ut som helveite. Menmen. Jag hade trevligt i alla fall. Trodde att kameran var sönder ett tag, men det var bara jag som hade tryckt på en knapp. Haha, knäppis för miiig.

Men nu ska jag fortsätta se på friidrotten.


RSS 2.0