Home again!

Ja, nu är vi i Torsby igen, efter en helg i Lindesberg. Det gick väl inte som vi hoppades på, men vi har kämpat tjejer! Och som vi har kämpat! Underbart lag!

Första matchen vann vi med 15-11, det var mot Lindeskolans IF. Det var fredag och vi var sega i benen efter bilfärd i 3-4 timmar.
Efter en kväll med skratt, letande efter Hemköp, busrigningar och mera, så var det en kall och rätt så sömnlös natt. Fast jag frös inte eftersom jag hade sovsäck! Bra saker det. Jag svettades istället.
Klockan elva var det match mot Huddinge, som vi kämpade oss igenom, men dock förlorade med 3 bollar. 16-13 eller något blev det, kanske var 19-16. Sen var det att vilavilavila, äta lite för att ladda inför sista matchen, mot Rimbo. Som såg ut att vara det bästa laget där denna helg. Men jääääävlaranamma vilket go det är i vårat lag!
Vi ledde hela första halvlek, i halvtid blev det 11-11. Det var inte något att klaga på, men sen efter halvtid så gick det utför, det goet och kämparglöden som var där första halvlek var borta. De hade väl förmodligen pratat ihop sig också, men ändå! Det gick ju så bra.

Men vi ska vara nöjda med våran insats! Nu väntar väl steg 2, någonstans.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0