att duscha eller inte duscha

Det där med att duscha, det vet jag inte om det är min grej alltså...

För såhär är det, att gå in i duschen är det värsta som finns, ta av sig kläder, spola upp varmvatten, skrika till för att vattnet är kallt. Sen att ha i shampoo och balsam, och att raka benen. Nej, det är inte min grej liksom. Och tänk er vad jobbigt det är, när man har tränat. När man är så trött att man inte orkar röra sig, då ska man ta av sig den trånga sportbhn, strumporna som sätter sig fast med svett, och allt. Sen ska man in i duschen, orka lyfta armarna och grejer.

Och efteråt, så är man alldeles blöt... HAH! Nejdå. Eller jo, det är man. Och det är segt, för det tar så lång tid att torka. Och man är fuktig. När jag har duschat vill jag sitta med handduken på mig i någon timma, så man inte är sådär fuktig som man är efter en dusch. Så håret får torka lite. Så det är det jag gör nu, dock kan jag inte sitta i en timma, men jag kan i alla fall sitta ett tag.

Så, det är ett helvete att gå in i duschen, och tiden närmast efter. Men det är inte helt fel att vara ren och fräsch! Svårt val, ellerhur?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0