Eclipse!

Nästa torsdag ska jag på Eclipse här i Torsby med min favvobrud! Den som jag såg tvåan med, ingen mindre än Tingeliingling. WIHO.

Hoppas bara att det finns biljetter, hih.

Skulle bara säga det, och godnatt. Så, godnatt.

/ ida

"..and I don't know what to say"

Har låten Heavenly Broken med The Veronicas på hjärnan. Den är superb! Ni bara måste lyssna på den alltså!

Har varit i Sunne nu i alla fall, hos min älskling. Vi gjorde inte värst mycket. Åkte till Lysvik där han kollade på en av våra båtar, han tyckte om den och tog den. Så nu har han en båt, fast den är i lite renoverinsskick. Men det är ändå en båt, hihi.
Sen tog vi hem den, och sen hann vi inte så mycket mer innan det var tid för mig att åka hem. Men jag njöt av de timmar som vi fick idag, och längtar tills på fredag, då han sover här! Min babe. Vi ska även ut och äta en bit, och bara myyysa. Men det kommer då.

Imorgon är det träning som gäller, och inte så mycket mer. Ska väl bara slappa.

Snart mot tåget

Jag åker mot tåget snart, så borde kanske fixa mig, hehe.

Ska packa ner ett par leggins att ha på sig, om det blir kallare. Eller det är 17 grader nu, så det kommer bli kallare. Borde kanske byta från mina shorts? Får gå ut och känna efter kanske.

Men ja, vi hörs när jag kommer hem, senare idag.



/ ida

13.37 - ELIT!

Haha, klockan är elit.Höhö.

Nu var jag dryg. Nej, idag har jag tränat. Nu håller mamma på med maten, och jag ska snart duscha. GÖTT. Är svettig heeela jag. Tränade i ösregn, tacka de som kom på kasthuset i Torsby!

Ska vänta i två och en halv timma, sen sitter jag på tåget på väg till min älskling, som jag inte har sett sen midsommarafton!!! Jag läängtar ihjäl mig. Hatar att bo 4 mil från varandra, utan körkort (för min del) och att han jobbar varje dag- hatar det!!

Men det är när man får stå ut med detta, som man uppskattar den tid man får med varandra.. Jag älskar min Martin. Tihi.


Nu ska jag duscha, innan mamma blir galen på mig, hehe!


Vart tog solen vägen?

22.19

Tre minuters tilläggstid i matchen mellan Spanien och Portugal. Spanien leder med 1-0. Hoppas de håller i det, men samtidigt vill jag inte att Portugal försvinner. Men mitt hjärta slår lite extra för Spanien.

Ska sova nu, så ja, godnatt.

Rocking all over the world

Nu ska jag gå och städa mitt rum, eftersom min tävlingstshirt ligger någonstans i röran... Det är inte så brao. Måste se till att allt finns till helgen! Så ciao, vi hörs senare ikväll.

14.32

Idag har jag hunnit med att träna - kast och benstyrka. JOBBIGT! Efter det, klippte jag hela gräsmattan på en timma! Det gick fort. Och nu har jag precis duschat, och har inga större planer för dagen. Ska på spelarmöte med handbollen senare vid 6. Ska försöka få tummen ur och städa mitt rum. Men det vet jag hur det kommer gå, hehe.

Har en helt sönderbränd rygg, inte kul! Var jobbigt att somna igår, och idag var det svårt att ha skivstången på axlarna... Men det blir la bättre med tiden. Ska undvika att ligga vid sjön utan att smörja mig... Det blir inte bra alltså!

Moget



haha, tror att det är dags att sova nu.
Träning kl 11 imorrn.
Hoppas jag kan ha på mig min sportbh, hehe. Min rygg är ENTE good.

10 månader av kärlek ♥

Idag har jag och Martin varit ihop i 10 månader, och det har varit de bästa 10 månaderna i mitt liv.
Han är mitt hjärta, mitt allt. Det bästa jag har.
Min bästa vän, min andra hälft.

Jag vet inte hur man ska beskriva detta, mer än att jag älskar dig mest. ♥


17.21

Hemma efter några timmar på Brevika, med en röd rygg och förmodligen lite mer bränna. GÖTT.

Har tänkt att spendera resten av dagen i slapphetens tecken. Typ, ringa Martin  (vi har förövrigt 10 månader idag, hihi) kanske städa mitt rum. Sa kanske!

Men nu ska jag läsa bloggar, och sådära.

Kan även tillägga att jag har badat i Fryken idag, detni!

12.48

Snart kommer min kusin Johanna och hämtar upp mig så ska vi dra till Brevika och sooola. Underbart! Det är ett perfekt väder för det, så ja, vi hoppas på att bli bruna och fina.

Så vi hörs ikväll

/ ida

säger godnatt


med denna bilden. Outfiten på Emmas student. Enjoy!

18.45

Sitter vid datan, men mamma sa precis att det var mat, så ska väl keka det nu. Grillat (y)

Jobbade förut, det var helt okej. Men somsagt, ska äta nu.

10.22

Om 8 min ringer min mobil och ska väcka mig. Men jag har redan varit vaken ett tag.

Idag blir det jobb vid 12, men bara ett litet tag. Jag ska även cykla ut dit! Herregud, ont i rumpaan... En mil, fram och tillbaka. Sen ska jag träna två pass runt 4a. Jag kommer ligga död i min säng ikväll, det vill jag lova!

Men kanske ska göra iordning lite tills jag ska iväg, om en timma. Hehe.

22.42

Jag är trötter. Ska lägga mig nu, det låter underbart.
Saknar min fis... Inte roligt.. Men det är så det är.

Take care



/ ida

Collage

Detta skulle gärna få hamna i min garderob.


Allt är från HM

20.17

Känner mig jevligt bra på att blogga, eheee, nat. Men så kan det gå.
Jobbade idag, och det gick OK. höhö. Imorgon ska jag jobba någon timma. Skall vara utklädd till isbjörn(!!) haha! Rolet.

Har godis här i en påse, och det börjar snart fotboll på tv. Hoppas på att Martin skriver sms snaaaart. Har lite tråkigt just nu. Han är chaffis för Thyberg som ska på Kolsnäs idag.

Fast nu ska jag hitta på något roligt. Hejs.

10.04

Jag börjar jobba om en timma, igen.
Så igår blev det inte partyyy kväll. Blev en cider, sen ville jag inte ha mer. Jag hade sovit fyra timmar på natten, och var så trötttrötttrött. Martin ringde efter mamma och skjutsade mig till Lysvik där mamma hämtade mig.

Första dagen på jobbet igår var väl okej, säger inte mer eller mindre. Idag hoppas jag på att vädret håller i sig så jag kan ha shorts och linne heeela dagen. Tänker få bort den finfina brännan jag har fått, hehe. '



Du är den bästa som finns i hela världen.

Jobbtankar

Jag ska stänga av här nu, och borsta tänderna och skit. Jag är faktiskt ganska nervös inför imorgon. Jag ska liksom ha hand (och någon/ra till) om midsommarfirandet på Brevika  för barnen.

Yepp, jag ska vara lekledare på Brevika denna sommar, och jag börjar imorrn klockan nio!

Jag vet inte vad jag ska göra, typ. Men det ska jag göra upp med GullBritt imorgon, och sedan hur jag ska jobba resten av sommaren. Är nervös, ja! Känner ju inte en människa där (som jag vet just nu). Men jag tror att det kommer gå bra. Men borde sova, för imorgon kommer bli en lååång dag! Upp kvart i åtta, äta och göra mig klar. Ska ha packat allt då också, och jag borde göra mer av det NU! Ska det snart, alltså.

Pheew, önska mig lycka till.


I'M BACK

Nu är jag tillbaka, har ni saknat mig? Hehe.

Har i alla fall haft en underbar gårdag och dag.

Igår när jag kom till Sunne hämtade Martin mig, vi åt och gjorde inte så mycket. Sen åkte vi till en sjö och badade och myste och fiskade.  Det var ett ställe som man fick åka på en guppig grusväg, gå en ganska lång stig för att komma fram till. Men det var helt klart värt det! Underbart fint med solen som stod lågt på himlen och vattnet glänste som guld.
Jag fick även en gädda på kroken när vi fiskade, men den släppte...

Sen åkte vi hem, såg på tv och myste.

Idag har vi inte gjort så mycket. Vaknade, ut och lekte lite hehe. Spelade sådandära beachboll och hade vattenkrig med Elin, hehe! Åt mat innan jag och Martin åkte till Sunne för att ta kort för körkort, sen var klockan nästan tre så vi åkte till tåget och jag åkte hemöver för att träna.

Mårten sa att jag är i en svacka nu med träningen, men jaja. Det går inte bra, men det blir bättre i alla fall. Jag vet lite varför mina utkast suger i alla fall. Men det ska jag inte ta här.

När jag hade tränat klart pratade jag med Emelie i kanske en 50 minuter. Vi hade inte setts sen skolan slutade! Och hon var neger såklart efter en vecka i Bulgarien.

Sen åkte jag hem, åt grillat = GÖTT!!!!!
Har duschat och packat lite inför jobbet imorgon, samt kvällen. Så att jag snabbt kan sticka till Sunne om jag slutar i tid, annars blir jag skjutsad till Ivarsbjörke där kvällen ska spenderas med en massa underbara människor.

Nu ska jag kolla in internet ett tag till, innan jag ska lägga mig.


Matlagning

Lagar mat just nu, eller ja, steker kyckling. Det ska bli kyckling, ris och currysås. MUUMS! Det är det enda jag säger.

Senare ska jag duscha och sen drar jag till Sunne, och eftersom de inte har någon data som funkar där, så blir det ingen update förens efter min träning imorgon. Jag kommer nämligen hem lagom till den.

men nu ska jag se till att kycklingen inte steker fast.

planet earth turns, sloooowly

Jag ser på fotboll, det har jag gjort ganska mycket nu när det är fotbolls-VM. Förut kunde jag inte ens se 20 min av en match, men nu sitter jag och ser på HELA matcher. Herregud, vad har hänt med mig? Det är i alla fall Argentina och spelar mot Grekland. Efter 56 spelade minuter står det 0-0. Jag förstår att det inte är så roligt att läsa om att jag ser på fotboll, så jag får väl tjöta om något helt annat.

Som till exempel visa er skorna som jag köpte.
(obs, tagen från hemsidan)


199.- på skopunkten. Lagom för skor som jag inte kommer ha så mycket.
Snygga och bekväma, bättre kan det inte vara.'

Men nu ska jag fortsätta att se på fotboll, och kolla fejjan och allt.


(okej, jag har nu lite problem i vilken kategori som jag ska placera detta inlägget i..... Så det får bli allmänt,höhö.)

19.12

Sitter hemma och gör ingenting. Tränade förut, det gick bajs. Verkligen BAJS. Jag fattar inte vad jag gör fel...
Var till KD en stund förut med mammsen. Fick med mig ett par skor hem, de som jag visade här förut i bloggen. Fast svarta. De ska till midsommaroutfiten!

klippklipp

Idag har jag klippt mig. Det bara blev så, hehe. Fråga Therese om hon hade tid, och det var bara att komma, typ.



Jämför denna här längden :
!
Med den jag har nu! Kooortare.

13.07

Klockan är cirka tio över ett, och just nu gör jag ingenting.
Har varit till banken och lämnat in ringen och fixat klockan idag, sen hjälpte jag mamma att bära pellets, och plantera blommor.

Nu tänkte jag gå ut i solen en stund, för att senare dra till plan och kasta några kast. Eftersom det gick så dåligt sist behöver jag träna gaanska mycket inför Göteborg.

cya


21.15

Sitter med datan i knät och Emilia brevid mig. Hon och Markus är här, och vi passar dem. Idag har vi haft lite vattenkrig, tvättat en bil och sådär.

Tävlade även idag, men det gick åt fanderns!!! Fasiken. Men det får jag ta igen i Göteborg.

Nu ska jag spela spel, ciiaao

Borta hela daaagen...

Ja, nu blir jag borta hela dagen.
När vi kommer hem från Karlskoga ska vi ta med kusiner upp och passa dem. De åker hem runt halv elva, och då är jag nog ganska döööd.

Jag har sovit lite inatt, tack vare min ääälskade syster........
Hon snarkar så hon håller mig vaken, halv två gick jag ned och lade mig i soffan. Tog ut så det blev en säng. Sen kunde jag inte somna där heller. Så, jag ringde till min underbara pojkvän som spelade poker. Han pratade med mig ett tag, lovely. Somnade inte så kort efter det.

20.00

Är hemma nu, och jag sitter vid datan. Ser på friidrott just nu, lag EM, dock är Sverige inte med i division 1.
Ska läsa bloggar nu, och sen ska jag kolla på desperata hemmafruar. Det är roligt. Min älskling är i Ivarsbjörke och spelar poker just nu, tråååkigt. Hehe, han kunde vara här med moi! Menmen.

Imorgon är det tävling i Karlskoga, så det blir tiiidig uppgång.

Nu ska jag läsa bloggar, ni får ha det!

13.55

We weren't booorn to follow...

Sitter och väntar på mat, som snart är klaart.
Idag har jag faktiskt hunnit med endel. Så som att träna, åka te Brevika - dock utan resultat att få tag i Gullbritt. Och handlat och sådäraa.
Ska packa, och äta, sen drar jag till Sunne om två timmar. Kommer hem imorgon halv åtta ungefär, såå vi hörs då.

Käääänn en dooft av käärleken

Fast av mig är det mest svett, hehe. Ska snart hoppa in i duschen, och sen ska jag nog sova med hårinpackning inatt, göööhöött. Frågan är bara om jag ska träna med det imorgon. Håret ser ju så fett ut, fast mitt hår skulle må bäst om jag hade det. Det får vi se till morgonen. Känns ju inte så värt att tvätta ur det innan jag ska träna vid elva. Men det är bara kortkort träning med Hanni och AnnaClara, eftersom det är tävling på söndag. Men vi får se, som sagt.

Men, duschen var det. & sen ska jag nörda lite mer desperata hemmafruar, hehe.





[email protected]

14.22

Än en gång sitter jag med datan, och ser på desperata hemmafruar. Jag har stekt idag, men gud(!) vad varmt det är. Och när man är själv är det inte vidare roligt... Det är något jag kan lova.

Jag ska träna vid fyra, så det gäller att vara pepp då.
Men vi hörs. PUSS

21.52

Nu har älskling åkt hem... Tyvärr...
Men, jag får se honom på fredag igen, som tur är. Hihi.

Jag tar natten snart, men först några DH avsnitt, hehe.

16.02

Klockan är fyra, och jag har tänkt att duscha.
Martin kommer senare, om en timma eller två. Så kommer väl inte skriva något då.

Men nu ska jag duscha och fortsätta kolla på Desperate Houswifes!! Wohoo


11.40

Mmm. Solen lyser utan ett moln (säger vi) på himlen, nu blir det att sola!
Fast dock framsidan, så min rygg ser ut som en krääfta, hehe. Men det är najs det också.

Men hejdaa

22.36

Nu ska jag stänga av här, vi hörs imorgon. puss

ULLARED

Det är reprisen på Ullared, ett måste.

Cya tomorroww


TVÅAN

Nästa år kommer jag ha dessa ämen på mitt schema. (ja, alla vill slippa skolan och allt nu, men jag har tråkigt. hehe)


Idrott och hälsa A (slutar efter period två)
Fotografisk bild A
Företagsekonomi A
Filosofi A
Historia B
Idrott och hälsa B (börjar period tre)
Matematik B
Psykologi A
Samhällskunskap B
Moderna språk, steg 4, Spanska
Svenska B


De som är överstrukna är i trean.


PUSS

Ute i solen


Då kan det se ut såhär!

Om en timma är det träning, tagga för det!

11.35

Klockan är fem över halv elva, och jag ligger på verandan med linnet uppdraget för att få lite färg. Det är inte så hiskeligt varmt ute, men det duger. Ska klippa gräset snart för att tjäna pengar till Göteborg. Det måste finnas pengar till en tripp på stan där, hehe. Behöver både det ena och det andra.

Om 10 dagar börjar jag jobba, och jag har ingen aning om hur det blir.. Jag kanske borde ha det? Jag vet inte, ska dit och fråga hur jag jobbar under sommaren i alla fall.

Idag blir det inte så mycket gjort. Klippa gräset, sola, träna. Det är väl allt. Men det duger för lata sommardagar. Men jag tycker att någon kan leka med mig snaaaart.


Du reser, och säger inte ens hejdå. Det är tacken för det...

22.44

Nu ska jag stänga av datan och senare sova. Ska bara se klart på tvn.

Imorgon är det gräsklippning och träning som står på schemat!

Hörsdå

Blå blå ögon...

... lovade att du var bara min. Jag trodde varje ord som du sa till mig


Maha, bra låt! (Den har inget med the life, att göraa)

Ja, idag blev det att ut och gå i en 55 minuter, sen blev det dusch och internet häng. Efter det kom Lilläng och hämtade mig och vi umgicks till åtta ungefäär. TREVLIGT!

Ja, det var min första dag på sommarlovet. Nu är det fotboll på tv, som jag inte är så intresserad av, men ändå.


Bra väder?!?!?



Aftonbladet visar en bild att det kommer vara detta väder fram till midsommarafton. MUMS!
Eftersom jag är ledig fram tills dess, kan jag steekaa.

10.44

Jag vaknade för ca en timma sen, och jag har ingen aning om vad jag ska göra idaag. TRÅK!
Alla jobbar ju, typ...

Jag får väl göra något i alla fall, typ.. Ut och gå, städa? sola. Om det kommer någon sol.


Vi får se vad det hittas på. Puss

Skor

Jag har länge funderat på att köpa ett par riktigt snygga och bekväma högklackade skor.
Problemet är att jag sååååååå lätt får ont i hälarna efter en liten olycka i trestegsgropen som liten (slemsäckarna i hälarna typ, sprack, så jag får ont superlätt)
Men, man kanske måste lära sig att stå ut?



199:- 8,5 cm klack


Dom är ganska fina. Hehe

21.47

Nu är jag hemma och vid datan, sitter och ser på "Prinsen och jag 2". Den verkar helt okej. Höhö.

Alla i mitt hus ska jobba imorgon, så jag är ensam hemma. Och nu har alla lagt sig, så jag är ganska ensam....


Men, vi hörs senare.

Alla taggar Hoffmaestro?

Jag har aldrig hört Hoffmaestro, eller vad de nu heter. Så jag kommer totaldissa dem. Eller okej, jag och Martin kanske åker förbi Kolan sen och kollar på folk. Men är totalt opepp på allt som har med fest att göra. Så det kommer det inte bli något med.

Men nu ska jag nog ner till Toria och köpa lite godis, hihi.

13.13

Hejhej. Om 45 minuter kommer det massa folk, för att fira Emma. Och mig på ett litet hörn...

Skriver senare.

Aldrig ska jag sluta älska dig




Martin ♥

The wedding planner

Filmen går på tv, så ska väl se på den ikväll.
Imorgon är det träning, sen är det bjudning för Emma (& lite mig!!). Sen blir det Sunne och världensbäästa.


It's a wild world

Vädret suger verkligen stenhårt! Det bara regnar och regnar, men jag tror inte att studenterna mår dåligt över det. Det är väl mer vi åskådare som inte gillar det.
Det var mycket trevliga folk i alla fall. Hihi.

Martin blev med hit en sväng förut, åt mat och sådär. Men nu har han åkt heem. TRÅK! Men får nog se honom imorgon i alla fall!

Ska vänta på att pappa kommer hem, så ska vi resa ned till Lysvik och äta.

Hade


09.23

Hejsan, sitter hos Emelie nu. Hon gör sig klar för avslutningen, och jag är redan klar. Hehe.

Hade ingen skjuts senare, så åkte hit.

Men nu ska jag göra något annat, hehe. Hejda

Drömmar

Detdär med drömmar, de är konstiga ibland.
Igår såg jag och Martin på ett program där två personer från London fick ett lejon på något sätt, och de började "uppfostra" det. Han hette Christian. De tog hand om honom, och de ville att han skulle till Afrika, hans ursprungsland. Men det landet som de ville släppa in honom i, Nigeria, ville inte det. Men efter ett tag fick de åka in i landet med Christian och till en expert som skulle göra att tama lejon skulle överleva i naturen.

Men nu över till drömmar.
Inatt, drömde jag att jag hade ett lejon, han hette Flippo. Jag hade funnit honom som liten, precis som i tvprogrammet. Men det var personer som inte gillade mitt lejon här i Torsby. Och den som var mest emot detta, det var Marcus Bergs pappa (HAHA! Jag döör!) Och jag ville ta mitt lejon, Flippo, till Afrika, och släppa ut honom i friheten. I savannen i Afrika. Men när jag skulle flyga iväg med Flippo till Afrika så kom det en annan helikopter och började skjuta mot mig! Två personer som skulle hjälpa mig dog...

Men jag och Flippo lyckades överleva, och sen gömde vi oss i två år i Torsby. Hur man nu lyckas med det?

Men efter ett tag, när jag gick på Torsby, hörde jag en person som berättade var Flippo fanns. Och det var en person som hade rösten till Homer Simpson. Knäppt.

Men då, när Marcus Bergs pappa fick reda på detta, så snodde han mitt lejon... Och köpte en utlandsresa till Torsby IFs herrlag!!! Alltså, han sålde MIN FLIPPO!! Och han hade bytt ut honom mot en Golden Retriver, eh, knääääääppt!

Men jag kom på honom, och fick tillbaka mitt lejon!



Haha, detta var en knäpp dröm. Och att Marcus Bergs pappa skulle vara med. (För er som undrar, så kommer Marcus Berg från Torsby, där jag bor.)

Tur att det inte händer i verkligheten.

20.43

Nu är jag tillbaka!
Det blev träning en timma tidigare, så jag var hemma en timma tidigare än jag trodde. Underbart. Sitter och fixar lite med blommor och sådär till massa kompisar som slutar skolan imorgon... Tråkigt utan dem!

Men nu ska jag fortsätta se på friidrott på tv, och fixa med alla kort och sådär.

PUSS

Oh baby baby

Nu ska jag sova, och imorgon ska ni inte tro på för mycket update.

- Vakna + duscha
- 10.00 åka till KD
- plocka ur saker ur Emmas lägenhet
- 13.00 Emma springer ut
- vänta på att hon ska åka flak och allt
- äta ngt
- hem
- träna två pass 19.00


Hektiskt? Något!

21.54

I'm back!

Sitter här nu igen efter ett mer än underbart dygn hos min underbaring.
Vi har mys och varit på Sunne och sådär. Såg på alla fina studenter som var på bal också, gud va fina.

Nu ska jag kolla allt som jag har missat med bloggar och allt. Så hadee

Bruce Springsteen

Det måste väl ändå vara en av världens bästa artister?
Han har gjort hell of bra musik i alla fall!


Rap das armas

Just nu har jag en paus i mitt "städande", det är mer kolla alla saker jag har i rummet än städa, men lite framsteg gör jag. Ska plocka in en massa kläder i garderoben snart, och byta i sängen. Sen är det dammtorkning, dammsugning och skura golvet. Hinner jag det på tre timmar? Hehe.

Jag ska träna vid fyra, men det får bli lättlättlätt eftersom min kropp har bestämt sig för att vara sjuk. Har ont överallt typ, och kanske inte borde träna, men jag gör det ändå. Man måste röra på sig! Bara jag inte har ont i halsen och har feber går det bra. Men kan ta ett lättare pass idag, så jag inte tar ut mig så mycket. Det låter toppen baby, hehe.

Men kanske borde återväda till att städa, men det är såååå tråkigt. UNDERHÅLL MIG NÅGON?!?!

It's the way you make me feel

Hejsan alla!

Är hemma för ett tag sen, två timmar närmare sagt. Under den tiden har jag ätit och bara slappat framför TVn.
Imorgon blir det att sova länge, slappa, träna, hem till Martin. Det sista är det bästa, hihi.

Min förkyldning som jag har biter sig hårdare och hårdare. Usch! Mår bara sämre och sämre. Hoppas att den släpper snart. Vill kunna träna som vanligt. Och ut och springa.

Nu ska jag försöka att hoppa i säng, med mig skälv. Och sakna min sötfis.


14.17

Nu ska vi åka till Karlstad för att Emma ska på sin bal! Hon är så fiiin!
 Ni kommer få se kort senare, jag lovar.

Men jag måste kuta på toaletten och sådär innan vi åker, men vi hörs ikväll!

puss

Sov gott, era små rackare

Nu ska jag stänga av här, och hoppas på att min rygg vill sluta väärka!

Och att min kropp vill bli frisk!

22.00

Eftersom jag inte har några lektioner denna vecka, kan man kort och gott säga att jag har sommarlov nu, WIHOOO! Sova länge imorgon, gött!


Top Model 13

Det är repris nu på Top Model 13, och det är bra, denna 13 säsong.  Eftersom det är korta med, alltså, de är kortare. De är som jag, hehe. Men nu ska jag kolla internet och kolla Top Mooooodel!

16.36

Sitter på verandan med Martin, och vi vet inte riktigt vad vi ska göra. Men det är varmt och skönt ute i alla fall! Lite färg har nog landat på min kropp idag ialla fall. hehei.

I wanna be a billionare

Ja, jag lever.

Anledningen till att jag inte skrev något igår var att halv nio drog jag på tävling i Kil. Blev tvåa, kastade 33.63 meter, sådär. Sen drog vi till Karlstad där det blev Bergvik en sväng, en väska inhandlades. Sen blev det Emmas lägenhet och hämta saker som hon skulle ha hem. Sen blev det Ikea. Efter det blev det ett uppehåll i Sunne hos Martin ett bra tag då föräldrar ska fika och sådant ni vet.

Sedan var det bara att skynda sig i duschen och göra sig klar för kvällen.
Den var fartfylld och utan missöden. KUL!!

Nu är det sol och gött, så jag och Martin solar och sådär, men ska väl sluta skriva för han ser uttråkad ut. Hehe.

PUSS på dig älskling

Hejda

21.51

U would not belive your eyes, if ten million fireflyes....

Har den på hjärnan, hehe.
Ska snart gå och tvätta ansiktet och tvätta ur inpackningen som jag har haft i nu i två timmar, hehe. Therese sa att jag skulle ha i det så håret fick bli återfuktat. NAJS!

Imorgon tävlar jag halv elva, sen blir det Bergvik och IKEA ett litet tag, innan vi åker hem. Sen på kvällen kommer det en massa folk hit och festar lite innan Granevik. PUSS på det.

Men nu ska jag se på engelska milen på friidrotten, sen är det att göra det jag skrev. Blir nog en tidig sänggång för min del.

20.07

Hej, igår var det en hemsk dag. Typ.

Jag färgade mig, och det blev hemskt! Det blev fööör mörkt. Jag tyckte att det blev typ, svart.

Så idag blev det frisören efter jag slutade, så nu är det ljusare och ser mycket mer naturligt.

Jag är nöjd! Therese Carlsson är toppen, hehe.

10.00

Ska åka te skolan nu. Tummen upp för sovmorgon!

I wanna make love right now nananana

Sitter i sängen, och har nyss sett på Göta Kanal 3. Den var rolig! Precis som alla andra filmer.


Mina naglar är nymålade, samt att jag har en tvåtimmars sovmorgon imorgon, I LIKE!
Jag har ingen geografi eller matte, kurserna är avslutade, och jag har mvg i dem. I like. (Samhällen och engelskan är också avslutad, med toppbetyg!)

Nu ska jag se på efterlyst ett tag till, innan jag lägger mig för att sova.

17.24

Hej alla.

Igår var det min födelsedag, så jag skrev nästan ingenting här. Det var träning, mat och fika och mys efter skolan, så jag hade helt enkelt inte tiden till det.

Men nu är jag här.

Idag hade vi en utflykt med naturen och geografin tillsammans med sp09s, den var till x-är och Stöllet. Det var ganska mysigt, och det var fint väder! Soool hela dagen, typ. Och en rolig hoppsak i Värnäs. Det kommer komma bilder, najs va?

När vi slutat så spelade vi volleyboll, och sen tränade jag. Det var jag och Anna-Clara som tränade. Och blåsorna på fötterna var inte roliga! Jag fick det efter att hoppat på den roliga saken utan strumpor, not good! Men det gick, hann med bussen hem också, och när jag kommit hem gjorde jag styrka, och sen har jag jobbat med min naturkunskap som ska vara inne senast fredag. Tror att jag är klar, ska bara kolla lite mer på diskussionen.

Sen blir det en dusch, städa på rummet, mysa och måla naglarna. En kompott av saker, men nu ska jag läsa bloggar!

GRATTIS TILL MIG!

IDAG FYLLER JAG SJUTTON ÅR!

HURRA HURRA FÖR MIG!



RSS 2.0