Disney




Åh, kommer ihåg när jag och Maja såg på Mulan, och denna scen kom upp! Älskade den verkligen! Är helt underbart med Disney filmer, måste se på den snart igen! 

Någon som är på eller? 

One thing




Saknar sommaren! 

Sista vakna

Ligger i soffan och ser på sista Vanka med NRJ någonsin!! Blir lite sentimental, och även om jag hade velat sova nu så måste jag bara kolla! 
 

HP




Min hörna



Här ser ni den delen av lägenheten som jag spenderar mest tid i, vid skrivbordet eller i soffan! 

Älskar verkligen hur fint och iordning vi börjar få nu! 

Paddblogg

 
 
Eftersom jag skriver från min padda atm måste de heta paddblogg och inte mobilblogg, right? 
Sitter på tåget för sista gången denna vecka, otroligt skönt! Men fet går faktiskt riktigt bra att pendla, än så länge. Det är tre år till liksom, men man vänjer sig väl... Det jobbigaste är inte att åka tidigt, utan det är när jag börjar klockan ett och måste åka 9,19 från Sunne. Visserligen får jag masssa plugg gjorts, men det vore skönt att få sova ut mitt i veckan ibland liksom. Imorgon ska jag tvätta vid sju så får inte sova då heller...men så är det! nu ska jag se om jag orkar plugga ngt eller försöker sova
 
 
 
 
 
 

iPad

Idag köpte jag äntligen paddan som jag tjatat hål i öronen på massa folk om!! Och jag är hur nöjd som helst än så länge. Imorgon blir det 'the big test' då jag ska använda den på föreläsning. Annars är de bara jäkligt gött å ha en! 


Arkivbilder

 
Åh, vad jag älskar dig ♥
 

Autumn

Nu är hösten verkligen här. Det är färgglatt ute, jag gillar det! Men det är också kallt, så man får klä på sig, och det gillar jag inte. Som tur är har jag köpt en ny cooooozy höst/vinterjacka som jag kan mysa i. Det är uppskattat. Måste bara fixa ett par nya vantar och ett nytt pannband, för mitt förra är borta.. 
 
Tjipp! nu ska jag plugga. 
 

Plugg

 
Sitter i Gullsby och försöker å plugg, göbben är å doooler mä bild å svägerska å svärmora klöpper gräs.
 
Tjipp å hej! 
 
just gotta löööööv värmlänska ♥
 

Hälge


Fann denna på marten under helgen! Hur skön?? 

Marknadsrätten

Denna bok hade jag tänkt att besegra i helgen, 140 sidor om marknadsrätt! Det är nämligen nästa veckas tisdags och onsdagsföreläsningar. Har just bu sammanfattat dagens arbetsrätt, helt okej intressant faktiskt! Ska städa lite nu, sen ska jag åka hem till Torsby för att hjälpa min älskade syster imorgon när hon ska operera sig. Usch! 





Ekonomisk familjerätt


Utsikten just nu! Har en timma kvar, sen hem! 

Åka tåg

Godmorgon mina vänner! Sitter på tåget nu och är snart framme i Karlstad. Riktigt seg dag idag eftersom jag hade problem med att somna igår... Så därför har jag sängkammarlook idag / trött söm fan. 




Idag släpps iOS 7 också, är sugen på att uppdatera men bloggappen kommer inte funka så vettetusan än... Men snyggt ser det ut att bli iaf! 

Övertid

Martin har fortfarande inte slutat jobba, eftersom det var fint väder idag och de gör om min morbrors garage, och de är på taket. Det är förståeligt, men usch för att ha jobbat i snart 12 timmar. Han kommer sova gott ikväll min pojke! 
 
Sitter fortfarande och pluggar, men har lagat mat och tvättat däremellan. Just nu tryter lusten, så funderar på att städa... JIHOO! men det måste göras. 

Sveriges rikes lag

Tjenare nissar! Här är jag och min lagbok, vi har mycket kul idag, eller inte.. Arbetsrätt är segt, tack å hej!

Ni ser på den bedrövade minen hur kul det är... 

long time no see

Hej! Det var ett tag sen som jag uppdaterade!
I helgen var det äntligen mârten! Och det var riktigt riktigt kul. Började väl egentligen med att jag åkte hem på torsdagen till Torsby för att klippa mig hos Therese (som ääntligen klarat gesällen!). På fredagen blev det lite sovmorgon innan jag satte mig med plugget. Runt två gick jag ner till Torsby för att möta upp mamma för att gå ett varv. Blev ett par fårskinnstofflor med hem (bästa köpet!). Sen gick vi hem, och jag låg i soffan ett tag innan jag lagade mat. Sedan blev det fest! Vi var hos Ida på förfest innan jag och Martin åkte lite bil med Filip och Ellen, och sen åkte jag karusell! Klockan blev så mycket att vi struntade i att gå in på Faktoriet, utan var utanför och pratade med folk istället!

Lördagen var jag pigg för att ha varit ute (drack inte så mkt), så det blev att dra sig lite, äta frukost och sen gå ner och kolla på massa saker. Det började med att jag gick till SkoCity och köpte mig ett par vinterskor. Ett par bruna, lite högre fodrade (skitsnygga), som kan vara bra nu när jag pendlar. Sen handlade vi massa onödiga saker, och nödvändiga saker också, innan vi gick hem och åt pizza och såg på hockey, innan vi åkte till Lina på förfest. Det var kul och trångt! Sen när vi åkte in till Torsby blev det karusell och även denna dag blev klockan så mkt att vi inte gick in, utan gick runt och träffade folk och åt mat ist, var hemma ganska tidigt.

Söndagen var också en pigg dag, så vi traskade ned för att köpa ljus till Martins mamma, det blev även med blommor hem, som är så fina så i vårt kök just nu!
Det var väl helgen för mig, sitter just nu och pluggar, och tvättar. Det är inte det roligaste, men det måste faktiskt göras..  

Once in a lifetime




Grå och disig morgon


Bilden visar exakt hur det ser ut och jag känner mig. Är hur trött som helst för jag kunde inte somna igår, och så ringde klockan 05.20... Snoozade faktiskt idag, jag som aldrig brukar göra det. Väntar på tåget nu för att ha föreläsning 8.15-11.00 kulkul! Sen åker jag hem till Tooooorsbyyyy! Det är ju marten imorgon! Är så sjukt peppad så det finns inte! 

9/11

Idag är det alltså tolv år sedan den hemska attacken i nyc. Kommer ihåg när jag fick reda på det, och att jag inte riktigt förstod vad som hade hänt. Idag förstår man omfattningen av det hela bättre, och jag kan inte annat än att sänka en tanke till alla de som gick åt för tolv år sedan. Vila i frid. 

New nails

En gammal bild, men har snyggat till mina naglar med denna babe idag, peach daiquiri är färgen, från Essie som sagt.
 
 
 
Håller just nu på att laga mat, lax och potatis får det bli idag, MUMS! Hoppas min älskling kommer hem snart så vi kan äta, jag är HUNGRIG! 
 

Ferre

 
Taggad för helgen!
 

Motti

Igår var vi till Martins farmor för att fira henne. Vi fick motti och fläsk, och det var första gången vi åt detta iår! Gott var det, speciellt fläsket, hehe. Är inte överförtjust i motti (eller nävgröt som det också heter), men det slinker ned i alla fall! 
 

Alanya 2012

Längtar tillbaka!
 
 

Lycklig

 
Min fina Ema och jag, juldagen 2012. Det var fina tider det, och snart kommer hon hem från Spanien (imorgon) och så är det mârten till helgen!
 

Live

 

Sällskapsspel

Igår var vi till grannarna till Martin här i Gullsby, och åt god mat, såg på Körslaget och avrundade det hela med lite sällskapsspel innan kvällsfikat. Det var hur kul som helst att spela, så detta ska jag och Martin inhandla när vi finner det. Det heter När dådå, och går ut på att sortera händelser i rätt tidsperspektiv. Toppenkul! 
 
Nu dricker jag kaffe och ska plugga ett litet tag innan jag ska njuta lite av solen, det verkar som det är ett tunttunt molntäcke/slöja, så det kasnke inte blir riktigt lika varmt som igår, då det var sommarvärme! 
 

Klar

 
 
Just nu är jag klar med det mesta som jag hade planerat i pluggväg, så tar mig en liten paus. Har övningsuppgifter som jag kan göra, så får väl ta tag i dem! 
 
har laddat in bilder från telefonen till datorn, så nu kanske det äntligen kan bli roligt med lite nya bilder som kommer in!
 
 

ledig dag

Idag har jag inga föreläsningar, vilket innebär att jag är "ledig". Men när man pluggar på universitetet är man aldrig riktigt ledig, så jag ska plugga hela dagen och springa i tvättstugan. Har även hunnit med en morgonpromenad, det var skööönt! Men nu blir det pluggpluggplugg!

Morgon

Godmorgon alla! Sitter och dricker kaffe efter frukosten jag nyss ätit. Gott! Dock blev det liiiite för starkt. Ska göra mig iordning för att dra till tåget om en timma!


Första september

Oj hej! Det var sannerligen ett tag sen som jag skrev. Nu sitter jag vid mitt (vårt) nya skrivbord, med ny stol och allt. Verkligen mysigt blev det, och med en underbart skön stol! Äntligen kan jag ställa in den höjd som jag vill ha på stolen, så det är komfortabelt när jag ska plugga. Det är faktiskt väldigt viktigt. 
 
Annars då? Jo, skolan rullar på, jag läser just nu HÖKen, Handelsrättslig översiktskurs, och jag tror att det kommer bli mycket kul. Det som vi har har än så länge har varit helt okej, allmän rättslära och EU-rätt. Imorgon är den första av tre Avtalsrättsföreläsningar, och det tror jag kommer bli hur kul som helst! Sitter och skriver ut föreläsningsbilderna just nu, så därför jag passar på att skriva lite. 

RSS 2.0