28 juni

Idag har jag & min babe varit tillsammans i 34 månader.


Puss min finaste ♥

27 juni

Gud vad det är skönt att vara ledig när det är så fint väder!


Idag har jag vaknat i Sunne, åkt hem och solat och chillat. Tränat med min fina vän Anna-Clara, och nu ska jag städa mitt rum. Som belöning ska jag äta jordgubbar och chilinötter!

Älskar livet just nu!

26 juni

Hej mina vänner! Det blev en lugn natt, och jag sov några timmar i alla fall! Nu har jag varit uppe och gett medicin så inväntar att de ska vakna och sedan att mer personal kommer. Om ni undrar så arbetar jag på ett gruppboende här i Torsby där det bor personer som har olika handikapp! Ett LSS-boende helt enkelt. Mer än så behöver jag inte säga. Det är i alla fall ett roligt jobb som är mycket givande, så här trivs jag bra! Dessutom jobbar Frida som gick i min klass här, så det ska bli bra. När jag slutar klockan nio ska jag åka hem och se om jag kan få någon timmas sömn innan jag ska träna. Det ser ut att bli bra väder idag, vad jag ser nu. Men klockan är bara tjugo över sju på morgonen så det kan ändra sig väldigt fort. Hoppas det är bra väder idag och imorgon då jag är ledig!! Ska bli skönt att komma ifrån ett tag då jag har jobbat varje dag sen i fredags. Ska umgås med min babe ikväll, och kanske Ema och Jonas.

Nu ska jag väl inte babbla mer, så vi hörs!

jobbet

Eftersom jag jobbar natt idag för första gången så känns det som att jag inte kommer sova många timmar, så jag tänkte att det är lika bra att slänga in ett inlägg till er!

Idag började jag tre, och innan dess hann jag med att träna och vila upp mig. Det blev alltså inte så mycket gjort då jag sov imorse eftersom jag var så himla trött! Och jag kommer säkert vara trött imorgon också eftersom det är nattjobb idag. Men det som man får trösta sig med är att man får pengar, pengar som ska spenderas när jag ska till Göteborg med Martin, mamma och pappa för att se på bossen - Bruce Springsteen!

Jag har väl egentligen inte så mycket att säga. Imorgon slutar jag klockan nio, så då blir det hem och sova och senare träna och åka till min älskling. Denna gång är det han som får gå upp och åka och jobba, och inte jag som det blev i söndags! Jag ska ova ut eftersom jag faktiskt är ledig på onsdag, och jobbar hela torsdagen. Så det gäller att vara allert i skallen! Men är ledig hela helgen så det ska bli skönt. Får se om det blir Höljes för mig eller inte, det beror på om Martin ska upp eller inte. Ska han upp ska jag försöka att ta mig upp lördag, söndag. Men ska han inte upp så ska jag vara med honom. Det gäller att utnyttja vare sekund när jag jobbar som jag gör och inte är ledig på helgerna! Eller ja, nu till helgen och så är jag ledig helhel om en månad. Annars är jag ledig fredag och lördag en helg, så då blir det till att festa!

Nu har jag skrivit ett längre inlägg än vad jag har gjort på många månader, så jag hoppas att ni inte dog av förskräckelse eller något!


24 juni

Jag är helt död efter att jag har jobbat hela dagen och helgen, så jag vill sova! Funderar på att sova snart, eftersom jag ska jobba natt imorgon. Jag är lite nervös faktiskt om jag ska vara ärlig. Men jag vet inte vad jag ska skriva, jag var nykter hela helgen, men det gjorde inte så mycket eftersom jag tjänade massa pengar!



midsommardagen

Sitter i soffan och ska snart iväg och jobba! Det är inte vidare roligt, Men det ger pengar som jag är i stort behov av. Ska åka till Sunne ikv och sova där, och jobba 8.30-17.00 imorgon. Ingen rast och ingen ro! Även om jag arbetade igår så fick jag vara ute på lite firande. Min martin körde så jag åkte med honom en sväng, och åkte hem och la mig runt ett, så några timmars skön sömn blev det allt. Nu ska jag åka och slutar alltså 15.00, ha det!

22.00

Hej! Idag har den underbara svenska sommaren visat sig från den bästa sidan som det har. Klarblå himmel och stekhett! Jag har stekt hemma hos Emelie och har därmed gått och blivit med knallröd framsida av min kropp.

Annars tränade jag lite på eftermiddagen/kvällen. Det blev kast och liiite styrka eftersom jag har varit sjuk så jag vill inte anstränga min allt för mycket!

Ser nu på fotboll HEJA PORTUGAL (läs: Ronaldo). Ska dock hoppa i säng nu för att sova för imorgon blir det att träna på morgonen om kroppen vill det, och se.dan kolla på Borejoggen och sedan blir det midsommarmat hos min farmor innan det blir ett kort arbetspass mellan  18.30 och 23.00. Sedan börjar jag jobba på riktigt och jobbar helgen och natt på måndag. Pengar ska jag tjäna i alla fall!



Sjuk

Gosh, jag har verkligen ingen ork alls eftersom jag har fått världens förkydlning nu denna vecka. Sov i Sunne inatt, och Martin den stackaren är värre än mig. Han hade feber inatt och svettaded så vi fick byta sängkläder. Usch!

Jag har egentligen inte så mycket att skriva, för jag är sjuk och gör ingenting om dagarna. Jag börjar jobba på fredag, och sedan kör jag på heeela sommaren!


LYCKLIG


För jag har tagit studenten!

I och för sig i fredags, men ändå!

Min fina


12 juni

Jag skriver ett litet inlägg såhär under studentveckan. Igår var det fest och det kommer det vara imorgon också! Jag ska lägga in bilder på datorn och sedan försöka lägga ut lite bilder på bloggen, men eftersom jag förmodligen inte hinner idag så blir det inte idag. Men kanske imorgon!

Jag ska snart göra mig snygg för kvällens bravader! Det blir förferre i Emelies garage innan vi drar upp till Aspen där det blir lite tävlingar! Det tror jag blir bra om vädret håller i sig, just nu är det sol, men det har regnat hela dagen så det är inte så najs. Men det löser sig förmodligen, för det brukar det alltid göra vet ni!


Imorgon ska vi fixa med flaket, så det ska också bli roligt.

SP09 !

10 juni

Här sitter jag i min soffa och väntar på MAT! Är alltid så himla himla hungrig dagen efter fest, gaahhhh!

Igår började vi med studentveckan, och det blev lite brännboll innan regnet kom och det blev fest i lägenheter i Aspen. Det blev Fakto runt tolv och vi dansade rumporna av oss som vanligt! Hem och SOV och vaknade upp pigg idag även om kvällen slutade lite som den gjorde. Idag har jag myst med min babe, och egentligen skulle jag blivit med till Sunne med Martin, men det blir nog någon fest här i byn ikväll så jag stannade.

Nu ska jag se på Revenge och sen MAT!

wow


Har aldrig känt mig så vacker i hela mitt liv.
Balen 2012

Prom 2012



Nu är jag klädd i den finaste klänningen påväg mot balen, ska ha en awsome kväll!

Balfix!

Nu har jag gjort allt jag ska göra inför balen, förutom själva baldagen då!
Jag har kollat upp vilka underkläder man kan ha under klänningen (viktigt!), jag har fixat med vilka av lösnaglarna jagska fästa på mina naglar imorgon. Jag har duschat och rakat benen osv, och nu ska jag käka kvällis för att sedan se det sista avsnittet av DH!

5 juni

Här ligger jag i soffan och är sjuk. Och det var det jag verkligen inte ville bli just nu! Imorgon är det bal och då vill jag vara pigg! Så jag har vilat idag, eller ja, först gjorde jag ett matteprov som jag hoppas att det gick bra. Sedan åkte jag hem och har legat i soffan sedan dess. Om en tio minuter ska jag dra mig mot min lärares hus där vi ska äta tacos och umgås! Så jag ska inte skriva här mycket mer just nu, och ikväll ska jag också bara sova och se på sista DH avsnittet. HUR SKA DETTA BLI!!!???

4 juni

Hejhej.
Idag hade jag engelskaredovisning, och som tuuur är så gick det bra och ett MVG i engelskaC är kirrat. Nu ska jag bara göra matteC komplettering för MVG imorgon, och sedan får vi se om det resulterar i tre ller fyra MVG på gymnasiet. Jag är nöjd vilket som, eftersom jag har kämpat för allt!

Sen är det STUDENTVECKA till veckan, och BAL på onsdag. Tyvärr mår jag inte helt hundra, eftersom en förkyldning har börjat smyga sig på... Hoppas det bara är tillfälligt, och att det inte bryter ut!


Alcatraz nu, och sedan sova!

3 juni

Hejhej.
Igår var det tävling och det gick mycket bra för mig, jag persade (46.62) och kom trea. På kvällen blev det fest här hemma då det var Granevik. Vi drog dock inte till Granevik utan vi tog Faktoriet, och på grund av det dåliga vädret kändes det som ett bra val! Det var skönt att sova när vi kom hem, och idag blev det kalas för hela slanten så jag fyllde år i fredags!

Nu när alla har åkt hem har jag suttit och skrivit engelska i  1½ timma, och är inte klar än. På köpet ska jag läsa 5 arbeten till, och de är inte små! Nu ska jag kolla på finalen i Mästarnas Mästare, och göra klart arbetet!

Happy B-day To Me!


Är nu 19 hela år, men inte känner jag mig så gammal na!
Är väl ungefär 9 ibland, och ibland 29. Men det är alltid lika roligt när folk skriver grattis och faktiskt kommer ihåg lilla mig på min födelsedag! (ränkar inte in fejjan så mycket då det faktiskt står där att man fyller...) alla sms är uppskattade ska ni veta!


Ska nu städa mitt rum och sörja över min brända hand efter två pajer och två kladdkakor som jag ska bjuda på imorgon.
 HA en bra 1 juni alla, för det ska jag ha, för det är min födelsedaaa!

RSS 2.0