Rosabandet Galan

Hej mina vänner! 
 
Såhär såg jag ut i april (det kan man se på bilden, heheheheh)
 
Jag är mest trött och har ont i huvudet, så ska sova snart. Imorgon blir det en stor dag, det är THE D DAYYYY! 
Tenta PLUS inflytt!! GAAH! EXHIDEEEEEEEEEDDDDDD! HAha, var tvungen. 

22.47

snark! är helt tom i bollen, heldag med plugg och packning inför flytt! ja, jag flyttar på torsdag, det är sinnes alltså! men blir med hem för art sova första natten mes syrran och martin i lgh! löövely!

121030

 
 
Mest för att jag saknar tiderna 

Intalar mig själv...

... att det är lättare och roligare att plugga såhär! (i ett försök att fatta vad som menas)


121029



kul med tentaplugg!

121028

Igår var det fest på Björkhälla och det va jättekul! Drack dock inte så mycket då jag måste plugga idag, men lite vin slank det ned. Sitter och läser just nu medan min sötfis ligger i sängen och mår såddär.





Min kusin kom i fredags och shoppade lite kläder i min garderob. Det blev tomt!

dagens/kvällens







tröja hm/ jeans Gina (favvobyxorna) /cardigan hm

nu blir det middag hos syrran!

ligga?



snygga brudar!

121026



Idag var det sista dagen jag pendlade ner till uni. Är det inte helt stört?

Nästa gång jag åker ned till Karlstad är på torsdag, då har jag tenta, och får nycklarna till min alldeles första egna lägenhet! Som jag har längtat till detta. Hela denna helg kommer alltså gå åt till att plugga/packa/fest. Veckan blir plugg och packa, nästa helg byter vi det mot att leva ensam u en lgh!! Stört. Som tur är är både mamma och pappa lediga på torsdag så de kan flytta in de saker jag har med mig hemifrån in i lägenheten medan jag tentar 14-18, sen snabbt till IKEA för att köpa det viktigaste. Ohmy, jag flyttar snart!

relax



chillade lite igår efter första tentan.

121024

och så sitter jag på universitetet igen och väntar på föreläsning! Fast nu är det egentligen repetition av det vi ska ha tenta på nästa vecka, så det är skönt att gå igenom det med läraren. ska väl läsa lite innan mina mates kommer!

121023

idag har jag skrivit min första salstenta, och jag tror det gick bra... men det får vi veta när den är rättad!

121022

sitter på tåget mot Karlstad, och är i Kil just nu. ska sova hos Matilda inatt så jag inte behöver gå upp klockan fem när jag ska skriva tenta samma dag, snällt! jag är nervös inför första salstentan såklart, men det blir som det blir!

hoppas alla andra hat de bra, och håller en extra tumme åt mig imorgon mellan 8.15-12.00!

Teknikens under

Har precis kopplat ihop min dator med min telefon via blåtanden, är det inte fantastiskt? Jag blev helt förundrad när det fungerade. Så jag kunde bara skicka över bilderna utan att behöva ha en sladd, och det är ju underbart!

Jag har pluggat hela dagen, och det är inte så himla roligt. Men på tisdag ska jag ha min första salstenta, och jag kan inte säga mer än att jag håller på att skita ner mig för den. Plus att jag har en annan tenta åtta dagar efter, och den har jag inte kollat på den senaste veckan i alla fall. Men får ta det efter denna tenta, för nu kan jag inte blanda dessa två sakerna för det snurrar i mitt huvud som det är.

121021

redan den 21 oktober! tiden går verkligen fort, och på tisdag har jag min första salstenta och jag är nervös och det känns som att jag inte kan någonting... men der kommer förmodligen gå bra, annars blir det omtenta... var på fest igår med mina fina tjejer, det var kul även om jag drog hem med ett bultande huvud!    lite bilder från igår!

121018



like diamonds in the sky

121017



gött i badtunnan i lördags!

121015

Idag har jag haft presentation i vårt PA i marknadsföring, och även opponerat, så nu är det klart och finiiito! GÖTT! Nu ska jag fokusera på tentorna som jag har om en vecka och om två veckor och tre dagar. Om två veckor och tre dagar får jag även min lägenhet. Så då slutar jag vara Torsbybo! 
 
 
Fear no darkness, promissed child.
TIMO ♥
FOTO: jagsjälv
 

Bruce Sprinsteen 27 juli 2012

 
Taggade inför bossen 27 juli!!

121014

Finaste katterna <3
Har varit i Sunne idag och igårkväll, och så blir det skolan imorgon. Har redovisning så hoppas det går braaaa i alla fall!

Nu ska jag sova i alla fall.

ta mig tillbaka!


Catch up time

det blev en fika på wiener här i Torsby förut för lite snack med min vän Fredrik lilläng förut. det va länge sen så det var behövligt!

121013




chokladfrossa




121012

och så var jag på detta förbannade tåget igen... mot Karlstad för lektion 13-15, sen tåget till challa för shopping med syrran! hon kommer med bil från tby, så det var enklast för mig att ta tåget direkt från stan till challa, annars hade vi aldrig kommit dit, hehe.

121011

hej! har varit frånvarande eftersom jag, dum som jag är, glömt att jag bytt email till bloggen, så jag kunde inte ligga in. knäppt! men nu så!


Leave me alone and go your own way


121007

Har tillbringat större delen av dagen med näsan i olika kursböcker och anteckningar från föreläsningar. Närmare bestämt 7 timmar. Är stolt över mig själv. Idag har det varit en nyttig dag! Plugg, 5km jogging och ännu mera plugg. Nu ska jag koppla av i soffan innan det är dax för att sova. Ska upp klockan fem imorgon för att åka till skolan och pluggeliplugga. 8-16 imorgon, och jag vet någon som kommer sova som en gris på tåget hem!

121005

Femte oktober, tiden går fort!
Är påväg till Karlstad, och det är segt idag. Gick upp kvart över fem, och jag var halvt död och det på riktigt alltså. Men här är jag på tåget i alla fall!

Händerna mot himlen

 
Tror du att du och jag kommer att minnas den här kvällen?
Tror du att du och jag kommer att drömma oss tillbaka?
Tror du att vi kommer leva lyckliga i alla våra dar'?
Även om vi aldrig mer ses.

Händerna upp i luften.
Pannan mot baren, nu spränger vi taket.
Hamnar i himlen, där änglarna gråter.
Stan är vaken, allt är förlåtet älskling!
Händerna upp i luften.
Vi ska bli fulla, livet är meningslöst.
Vem bryr sig?
Natten är vacker, du är som natten.
Och jag är en vinnare igen.

Tror du att du och jag kommer att vinna det här racet?
Tror du att du och jag har en chans mot alla andra?
Jag önskar att jag kunde gå på någonting mer än bara känslan,
av att allt redan är försent.

Händerna upp i luften.
Pannan mot baren, nu spränger vi taket.
Hamnar i himlen, där änglarna gråter.
Stan är vaken, allt är förlåtet älskling!
Händerna upp i luften.
Vi ska bli fulla, livet är meningslöst.
Vem bryr sig?
Natten är vacker, du är som natten.
Och jag är en vinnare igen.



Skolan dödar mig

Jag har ånget som fasiken, och detta eftersom jag har tenta i marknadsföring om 23 dagar,och det känns som att jag inte kan någonting. Plus en tenta i externredovisning om 29 dagar. Jag mår bad alltså! Men nu börjar poletten falla ner i den första i alla fall, så nu ska man bara förstå det andra som man läser.
 
Annars trivs jag super, men det är jobbigt! 
 

Skadad

Att man kan ha så mycket problem med en kropp, när man endast är 19 år gammal.
Har en förstörd rygg, ont i benhinnor, hälar och ett knä på grund av något som jag älskar som mest, sporten. Nu har jag blivit tvungen att lägga av med detta, för att kroppen har sagt ifrån. Man bli så himla ledsen! 
 
Det jag orkar göra nu är prommenader, jogg ibland och gym när jag hinner. Det är lite skillnad från en satsning med slägga med 8 pass i veckan, mot 3 ungefär nu. Kroppen har sagt ifrån, och jag vet att man måste lyssna på den. Jag vet att jag aldrig kommer bli bra i ryggen igen, på grund av min älskade slägga... 
 
Men åren med sporten har varit underbara, och allt blir med mig. Även nu när jag officiellt lägger ner min så kallade karriär. 

nollephesten






121003

Ska aldrig mer gå ut när jag har fyra timmar externredovisning dagen efter.. skjut mig!

Veronica Mars

Veronica Mars, vi har ett farligt förhållande hon och jag... Hon håller mig uppe på kvällen och borta från skolböckerna, men gud vad hon kan underhålla! Så alla ni som vill se en BRA(!!!!!!!) serie bör kolla på Veronica Mars! Finns tre säsonger och jag har precis sett klart andra, så nu är det sista. Man vill inte att det ska ta slut, om ni förstår vad jag menar, och det tror jag. Tråkigt att det inte är mer än tre säsongen, DH va ju 8 och OTH har jag inte ens någon koll på!

WATCH IT!


121001

Och så var det första oktober! Regn och rusk mötte oss denna morgon, ville gärna ligga kvar under täcket, men har jag grupparbete klockan åtta i stan är det bara att masa sig upp tjugo i sex på morgonen...

RSS 2.0