Ledig fredag

Idag hade jag en ledig dag som spenderades med att sova ut och sen en promenad. Efter det blev det en dusch och hem till Emelie där det var meningen att vi skulle ut på Torsby en sväng och se oss omkring. Istället blev det Sunne eftersom Maja ringde och skulle dit. Blev ett par shorts och en top med hem. Åt mat på Saffran & Vitlök och det var superb! När vi tillslut kommit tillbaka till Torsby blev det hem till Sanna en sväng innan jag nu är hemma och väntar på att maten som jag ska äta imorgon på jobbet ska bli klar så jag kan sova! 24h pass väntar, så man ska sova ut innan det.


Jobb

Idag ska jag jobba för första gången senna sommar! Ska bli skönt att göra någonting om dagarna och tjäna lite pengar.


Måndag

Typisk måndag idag även om jag inte jobbar eller är i skolan eller så. Har varit en seg dag, vaknade vid tio och började dagen med att kolla efter elavtal osv som vi måste ha för lgh. Sen blev det frukost och ett försök att ligga i solen men det blåste och så regnade det lite så gav upp och gick in och installerade Sims på datorn! Spelade någon timma innan jag hjälpte till med maten som vi snart ska äta. Längtar tills min Babe kommer hem från jobbet för idag!


Midsommar

Jag hoppas alla hade en fin midsommar igår! Jag hade en mycket bra dag, vaknade bredvid mitt hjärta och sen åt vi frukost och gick ner till herrgårdsparken och såg på Borejoggen som vanligt. Blev att se på prisutdelningen innan vi gick hem och fixade årlig midsommarmat! Gottgott! Åkte till Sunne sen och var på en hemmafest här som jag är nu. Var en trevlig kväll med lite folk. Blev inget Faktoriet men det känns som ett bra val idag, är bara lite trött. Idag vet jag inte vad det blir, kanske åker till stöpa till mina kusiner eller så stannar jag i Sunne och blir med till Martins grannar.


Nya naglar

Köpte mig tre Essie lack på flygplatsen i Antalya när vi skulle åka hem, och här är det som heter 'peach daiquiri' love it! Snyggt till bruna händer och midsommar imorgon! Valde det ljusare 'muchi, muchi' till tårna.


Äntligen hemma!

Nu är jag hemma (kom egetnligen hem igår) från Turkiet och det är väldigt skönt! Även om det var helt underbart att vara borta på semester så är det alltid skönt att komma hem. Var väldigt trött igår samt att jag blivit förkyld pga acn på rummet så åkte hem till Torsby, skulle egentligen åka hem idag från Sunne, direkt. Sov i min egna säng och det var underbart och välbehövligt! Ska lägga in bilderna på datorn idag eller någon dag framöver så ska visa er lite mer. Annars finns det någon på Instagram, även om jag inte updaterade så mycket där heller. 
 
Idag ska jag slappa för att bli frisk från min förkydlning, men jag ska försöka städa lite här hemma i Torsby i mina två rum. Det är inte länge kvar tills jag och Martin får våran lägenhet i Sunne, så ska väl försöka att få ner lite saker i kartonger redan nu, som det jag fick när jag fyllde år bland annat. Annars är nästan allt från resan t tvättat redan, TACK MAMMA! Det är underbart att ha rena kläder igen, eftersom det jag tog med mig dit är i princip det som jag använder mest här hemma också. 
 
 
Här är tre bilder från Instagram som jag lagt upp under veckan. Den första är samma sag som vi skulle åka hem (igår alltså), den andra är en bild från våran balkong. Mot havet, men dock också en moské som väckte oss halv fem varje morgon! Den sista bilden är från första dagen där vi solade och mådde helt underbart! 
 

Hejdå!

Incheckade och klara! Nu åker viiii


Turkiet here I come

Snart ska jag och min Babe åka mot Örebro för att stiga på planet mot Turkiet och sen en buss till alanya! Ska bli så härligt med sol och bad i en vecka, och bara ta det lugnt!


Packar

Packar just nu, åker ju till alanya på onsdag! Är lite surrealistiskt, känns inte som att vi äntligen ska iväg. Har inte packat värst mycket kläder än för det mesta hänger på tork för jag har tvättat idag. Ser lite på film och tar det chill, underbart med sommarlov!


Bröllop

Idag har vi sett på prinsessan Madeleines bröllop. Det var mycket gint även om hennes klänning inte va de finaste jag sett... Vad tycker ni?


130605

Hej! Ligger i soffan och väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan packa det sista i kylväskan och hämta ut en speciell nyckel för de ska renovera min lgh under sommaren. Eller ja, badrummet ska bli nytt lagom tills jag flyttar.. Ska bli skönt att komma hem sen iaf, tråkigt att vara själv!


Sista dagen

Äntligen är det den fjärde juni och sista dagen på första året är här! Ska bege mig mot skolan för att sitta med opponeringen av en annan grupp och försöka få ihop vår grupps presentation snyggt och i eftermiddag är det dax för det sista. Klockan 17.00 är jag friiii! Då ska jag bege mig ut och gå hade jag tänkt, för att röra på sig efter en hel dag inomhus med stilla sittande innan jag ska ta och packa det sista i lgh som jag ska ha med mig hem och städa ordentligt!


130603

Skönt att det äntligen är juni! Det är en underbar månad som börjar med att jag fyller år, he he! Ligger i soffan trots det fina vädret för att jag brände mig så mycket igår att jag inte vill skada mig ännu mer. Ser på lite PLL och övar på redovisningen tills imorgon, skönt när allt är klart!
Ska ge mig ut och gå sen om min tå vill (fick ett fett skavsår på tån efter lördag) annars blir de lite styrka här hemma i stan!


20 år!

Igår fyllde jag systembolagsålder och det var en helt underbar dag! Vaknade upp brevid min finis och strax efter tio var jag inne på bolaget för att premiära, det blev lite smått och gott. Vid elva kom hela tjocka släkten och firade mig, och fick många fina paket! Blev smörgåstårta och massa paj, gott!
 
När de åkt hem så slappade vi ett tag innan Malin, hennes Martin och Annelie kom upp från Karlskoga/Karlstad för att se Torsby. Vi kom mitt i karavanen som var så det var kul att få se alla. Vi pkte hem och inväntade resten av de inbjudna för att ha ett partajjj! Det var hur roligt som helst och det var fina människor som kom och jag fick så mycket alkohol av dem så jag har för en lång tid framöver, hehe. Drog till Faktoriet och dansade så mina fötter är helt döda idag, men det var det värt! 
 
Idag mår jag bättre än vad jag förtjänar och efter en dag ute i solen är jag röd som en kräfta och sitter nu och läser ett grupparbete som min grupp ska opponera på på tisdag!
 
Tack mina fina vänner för gårdagen, den var underbar! / en mycket nöjd 20åring
 

Sunnebo

Då det redan gått ut till många av mina vänner och familj kan jag nu berätta här att jag kommer bli sunnebo under sommaren! Jag och Martin har fått en fin lägenhet i Sunne från och med första juli, men eftersom vi vill tapestera om och inte har någon direkt bråtska så kommer vi flytta in lite senare för att slippa bo i tapetseringen.
 

RSS 2.0