Måndag morgon


Snart dax att åka till skolan! Hoppas verkligen tåget går som de ska idag för jag tog tåget så jag kommer några minuter försent istället för att behöva åka halv sju och vara i skolan i 1,5 h innan. 


jag älskar dig

 
Puss ♥
 

För jag har solen i ögonen


På väg in till stan efter första dagen på nya kursen, och jises vad jag kommer få läsa! 

Granen



Jag och Martin har inte orkat städa bort julen helt och hållet, granen är kvar och julgardinerna. Ska väl ta bort det snart, ska bara få tentan ur världen! 

Bodypump

Har pumpat idag på KlubbElva för första gången på flera veckor, är förvånad om jag INTE har träningsvärk imorgon! 

3000kr

Har precis lagt typ 3000kr på kurslitteratur..... Tänk vad mycke annat kul jag kunde gjort för de pengarna.... Kunde fått dedär Levis byxorna jag vill ha, plus Vagabondskorna jag vill ha och ändå ha en tusenlapp över!! 
Men det är för framtiden så man får väl bita i det sura äpplet... 

Snö!

Alltså, det känns som att det har snöat konstant i flera dagar nu, håller ni inte med? Det är rätt skönt faktiskt, att det äntligen kommer men att det ska komma sådana kopiösa mängder på samma gång gör det lite svårare. Hoppas det har gett sig till på fredag när jag ska ta bilen till Karlstad och skriva tenta. Gillar inte att köra i snöoväder! 
Min vy från skrivbordet genom fönstret! Snösnösnööööööö! 

Tentavecka

Det enda jag gör om dagarna känns det som är att plugga och detta eftersom det är tenta på fredag mellan 14-19 alltså, vilken häääärlig tid va! Jag vet att ni är avis, hehe. 


Junior VM

Sitter just nu och ser på finalen i JVM, hockey om ni nu har missat det. Just nu ligger Sverige under med 2-1 mot Finland. 

Snyggaste


Här är jag och elin, heeeeeeelt normala! 

Gott nytt år!

Gott nytt år! Jag har bloggat sämst, får se om jag orkar ta upp det igen 





RSS 2.0